Uvanlig blomsterbed av familien av stoutKjøper et nytt nettsted eller ønsker å endre type eksisterende, eierne nødvendigvis planlegger sengene, bryter hagen og, selvfølgelig, tenk på å dekorere sitt land. Men hva om planting sesongen årbøker allerede avsluttet, og plantet frøplanter tradisjonelle blomstrende stauder vil vise seg i all sin prakt til neste år? Er det virkelig nødvendig å utsette hyggelige problemer og engasjere seg bare i hagen?

Nei! Det er mangeårige kulturer, upretensiøse nok til at de kan transplanteres selv om sommeren. De acclimated raskt selv en håndfull jord, vokser raskt og blir dekorative tidlig på våren når snøen smelter og før ny snø neste vinter.

Ved hjelp av landskapet design populært i dag stonecrops unge og ochitniki tilhører familien Crassulaceae, kan du implementere en rekke interessante ideer om tilrettelegging av senger i alle former og størrelser.

Universell flerårig for blomsterbed og alpintyper

Danner en blomsterbed fra en rengjøringUtseendet til representanter for disse slægter av urteplanter er lik. I planter:

  • tykk, akkumulerer i tørre perioder med vann, blader;
  • saftige, ofte avkortede stilker;
  • små forskjellige nyanser av blomster, samlet corymbose blomsterstand av forskjellig tetthet.

Rødder i de fleste arter er svært små, men raskt gjennomtrengende selv i en liten mengde jord og røtter. Utrolig hardt, mest frostresistente planter føler seg bra i de fleste regioner i midtbeltet og i de sørligere områdene.

En gang i et komfortabelt miljø, år etter planting stonecrops og et lite barn danner en rosett, vokse og danner en tett matte, ha evnen til å forandre farge under blomstring, og deretter med bruk av kaldt vær, når kjøttfulle blader anskaffe en lilla, rosa eller lilla nyanser.

Og hvordan brukes de uvanlige stauder på blomsterbedene?

Vanligvis er disse plantene på hage tomter tradisjonelt avgjort i Alpine åsene, eller brukes i ramme grenser og blomsterbed, som er utført kun mindre roller. Men hva skjer hvis du lager en grunnleggende innsats på de unge og rene? Det vil bli et ekte mirakel!

Related  Juniperblå Alpene er alltid vakre

Reis i et grønt eventyr

Seduma og deres nærmeste slektninger takler helt og holdent hovedrolleene og vri de vanligste hjørnene i hagen og har ved et uhell kommet objekter i naturlige mesterverk.

Sengetøy seng laget avGamle, en gang glemt i det fjerne hjørnet av siden eller bak huset, blir sengrammen takket være den unge, gradvis forvandlet til en eske til hagenes usynlige keeper.

En familie av skummelt dekorerte gamle kommodeDen forfalskede brystet endret også sitt utseende og bokstavelig talt blomstret, etter å ha fått et andre liv.

Blomstret bilSelv bilen var gjenstand for flerårige planter. Med muligheten til enkelt å festes til og med på en vertikal flate og utrolig unpretentiousness for hele Crassulaceae nok cm lag jord som brukes i landskaps.

Et nett er festet til gjenstanden, under hvilken en primer-torvblanding er tett pakket. Fukteringsfeltet i rutenettcellene er plantet av anleggsuttak.

Bor skattkisteEn koffert ble funnet ved siden av bilen. Tidligere lagret det verktøy, men noen fylte noe mer verdifullt – levende planter, uttrykt i bakken og festet ved hjelp av mose.

Miracle skoSeduma og rensing gjør det enkelt å mestre overflater og gjenstander. Her tok de en fancy på de gamle skoene, som fra unødvendig søppel ble til et uvanlig, morsomt ornament i hagen.

Men hvem har mistet skoene sine? Hvilken bil stoppet midt i blomsterbedet og helt overgrodd, hvis møbler venter på eiers ankomst?

Eieren av hagenOg her kommer eieren! Åpenbart er dette eieren av hagen som kom hjem etter en travel dag. Han er sliten, og vertinnen er forsinket med middag. Sannsynligvis skjedde det noe.

Gjestfri ung vertinneSå det er, hans vakre kone har stirret inn i speilet og droppet en av potter.

Related  Ta vare på flerårige blomster på sengene

Strøm av friske blomsterOg ut av det helte de saftige, silvery rosettene ut. Vet, samle og skape nye blomsterbed, som nødvendigvis vil gjøre den vanligste hagen til et magisk menneskeskapt eventyr.

Mixborder av stauder i hagen – video