enebær skalete MeyeriDe dyrkede varianter av scaly enebær har lenge vært mye brukt til hagearbeid. Juniper Meyeri er ikke noe unntak. Landskapsarkitekter og bonsai elskere tiltrekkes den opprinnelige formen på kronen, spesielt i perioden av aktiv vekst av skuddene, sølv nåler og lett bærbarhet trim.

Beskrivelse av Juniper Meyeri

fantastisk enebror MeyeriHjemmelandet av enebæren skumlet er de fjellrike områdene i Kina og andre deler av øst i Asia. Under naturlige forhold er planter fornøyd med små planter. For vekst trenger busk ikke næringsrik jord og overflod av jord. For å tilpasse seg sterke vinder, fikk kronen av enebæret gradvis et knep, spredt ut form.

Juniper skjell Meyer fullt beholdt egenskapene til vill prøver og for mange tiår med rette anerkjente landskapsarkitekter, eiere av hytter og bonsaists dyrkere på grunnlag av busken bemerkelsesverdig dynamisk i den østlige stil komposisjon.

En tidtestet, upretensiøs variasjon preges av en viltvoksende, som ligner en bred bolle, kronen. Dens form er asymmetrisk, som bare gir en slags sjarm til variasjonen og bestemmer bruken av busker i landskapsdesign.

Maksimal høyde på eviggrønne frostbestandige busker er 5 meter, og diameteren er 3 meter. I utgangspunktet peker de unge skuddene skråt oppover, men de vokser tilbake, de går ned. Kronen av en enebær, som en storm som strømmer på kysten, klar til å krasje, men frosset på noens ukjente vilje.

Juniper gren av MeyeriIfølge beskrivelsen av enebær Meyeri dekker voksne skudd sølvnåler. På skudd av vekst har nåler en spesielt intens blåaktig tinge. Fra tidlig vår til tidlig høst, mens vekstsesongen varer, legger bushen til høyden på ikke mer enn 12 cm, og diameteren øker med 10 cm.

Related  Vi dyrker en yucca hage i landet, planting og omsorg som er enkle

Juniper Meyeri i landskapsdesign

Juniper Meyeri i landskapetFor noen århundrer siden prydde barnegrønne planter av hagen til kinesiske keisere og edle mennesker i Japan. I dag har mange varianter av enebær ikke mistet relevans. enebær Meyeri i rockariaTvert imot er busker fra forskjellige deler av verden uerstattelige:

  • når du lager rammer
  • i innredningen av steinete åser;
  • å støtte grupper av store prydplanter;
  • som senter av sammensetningen med urteblomstrende planter.Juniper Meyeri på blomsterbedet

I landskapsdesign er Juniper Meyeri brukt i utformingen av romslige hager, parkområder og torg.Juniper Meyeri blant annet nåletrær På grunn av sin unike form, utfører den fantastisk solo på en jevn grønn plen eller omgitt av bakplanter. enebær Meyeri i nærheten av dammenDe blåbærnålene av enebæret vil ikke gå tapt på bakgrunn av en flat grønn vegg av tuja eller et dyr.

bonsai av enebærSom på bildet, tolererer enebaren Meyerie lett hårklippet, så det har lenge vært etterspurt blant elskere av bonsai.

Evergreen busk blir stadig et emne av interesse for mestere av topiary kunst, ved hjelp av en hårklipp som skaper på grunnlag de mest bisarre komposisjonene.

Den utvilsomme verdien av enebær Meyeri er også at denne spesielle prydplanten ga opphav til slike kjente varianter som Blue Star og Blue teppe. På forskjellige tidspunkter merket gartnere som jobber med planter i barnehagen og kan fikse spontane naturlige enebærmutasjoner.

I 1950 ble det funnet en grenen som lignet en stjerne på grenens grener, det originale arrangementet av nålene. I dag er en dwarfiskart av enebær skalent kalt Blue star eller “Blue Star” en av de vanligste i verden.

enebær blå stjerneI begynnelsen av 70-tallet på grunnlag av enebær ble Meyeri oppnådd krypende arter og en bred tett krone. En rekke kalt blå teppe eller “blå teppe” er også utrolig populær.

Related  Grønn hagedekorasjon – vert, typer, planting og omsorg

Plantering og omsorg for Juniper Meyeri

enebærplanter Meyeri

Skalajobber av Meyeri-sorten er en lettkjær eviggrønn avling med en gjennomsnittlig frostmotstand og høy motstand mot tørke.

I skyggen mister de blå nålene til enebaren dekorativitet, grenene er barne, kronen blir mindre tett og attraktiv. Legge til rette for tilpasning av frøplanter og omsorg for einer Meyeri etter planting vil bidra til et godt opplyst, skjermet fra sterk vind sted. Det er viktig at anlegget ikke er truet rotråte på grunn av vann stagnasjon og naboplanter er i en avstand fra 70 cm til en meter for å krone vokste ukontrollert.

enebær Meyeri foran husetI den sentrale delen av Russland kan enebæren fryse, så om vinteren er den enten dekket av jute eller rikelig dekket av snø. Først blir kronen forsiktig trukket sammen, slik at grenene ikke blir ødelagt under vekten av den kakede snøen.

enebær Meyeri i all sin herlighetPå våren blir busk utsatt for sanitærbeskjæring. Den årlige shaping haircut vil bidra til å gjøre kronen så tykk som mulig, det er uunnværlig hvis formålet med å vokse enebær Meyeri er den opprinnelige topiary. Ytterligere omsorg består i vanning, forsiktig lossing av stubben og mulching. Gjødsel for barneplanter vil bidra til å opprettholde nålens vekst og lysstyrke.

Video om Juniper Meyeri