Quail legger i et burI økende grad er vaktel dyrket på private tomter, selv om de er det minste antallet fjærfe, men for deres lever, skal fjærfeet skape komfortable levekår. Du kan bygge celler for vaktler fra forskjellige materialer, og oppgaven er ikke bare for profesjonelle, men også for hjemmeværende bevæpnet med et minimalt sett med verktøy.

Varianter og krav til celler for vaktler

Innholdet av små vaktel i spesielle smørbrødFør du begynner å jobbe, er det viktig å vite at for forskjellige aldersgrupper må du ha separate boliger, og i separate celler inneholder:

 • kyllinger i alderen fra 1 til 10 dager;
 • Unge dyr opp til seks måneder;
 • voksen husdyr;
 • legghøner, gi et bord egg;
 • kjøttvakt;
 • foreldre grupper.

Laget for hånd varmelampe for vaktel fra andre celler som er kjennetegnet ved alvorlig beskyttelse mot kulde og trekk, sørge for belysning og oppvarming system av små, dårlig tåler kjøling, og overoppheting av kyllingene. Alle vegger, bortsett fra fronten, foretrekker hjemmehåndverkere å lage seg av kryssfinér, fiberboard eller sponplater. Gulvet og taket til denne konstruksjonen er laget av et fint nett, hvorved ruskene og fugletrykkene enkelt trenger inn, og vaktelen beveger seg selv trygt og risikerer ikke å skade bena sine.

For denne alderen er en broder for vagler bygget med egne hender ferdig med en fuglmatre og en vannskål. Dette utstyret, samt varmeapparatet og lamperne er festet inne i buret.

Forteller om å lage sine egne hender tegninger vaktel grubler for video vil ikke forveksles selv for de som for første gang bestemte seg for å avle så interessante fugler som vaktel.

Multi-tiered celler for voksen vaktelJo eldre fuglen er, desto større kan metallrutenes celle være. Voksen ung vekst er bedre tilpasset miljøforhold. Han trenger ikke et lukket rom, foruten å rense de åpne retikulerte cellene for vaktel er mye lettere.

For voksne fugler hjemme, er celler bygget av et bredt utvalg av materialer som er tilgjengelige. I kurset er ikke bare kryssfiner eller sponplater, men også metallisert nett, metall og jevn plast. Nesushek ligger i hus av et spesielt design med en tilbøyelighet til utsiden av bunnen. Utenfor er et tau festet til hvor eggene tas.

Related  Särskilda egenskaper hos parningskaniner

For å bedre vekt individene av kjøttretningen, blir vaktelcellene gjort mesh og lav nok til kunstig å begrense fuglens bevegelser. Denne metoden gjør at du ikke bare kan oppnå ønsket vekt raskere, men også for å forsinke pubertetenes utbrudd. Kjøttet av slike vevler er derfor mer ømt og juicier enn det som dyrkes i vanlige celler.

Før du gjør et bur for vaktel med hendene, nøye veie sikkerhet for fremtidig bygging, muligheten for sin desinfiserende og rengjøring, samt matche størrelsen på husnummeret å bli plassert i det fuglene.

Beregninger av størrelsen på fremtidige celler for planting av vaktel kan gjøres ut fra de siterte normer for antall 10, 30 og 50 fugler.Anbefalte cellestørrelser

Tegninger av et bur for vaktler når du gjør med egne hender

Den mest populære og praktisk design for vaktel cellen er en tre- eller metallramme på utsiden og gulvet gitterhjulet og på den annen side, etter ønske tilgjengelige materialer det eier.

Cage tegning for vaktler med størrelserEn tegning laget av hendene til cellen for vaktel, på bildet, inneholder:

 • 1-ramme;
 • 2 – drikkeskål;
 • 3 – døren;
 • 4 – mater;
 • 5 – trough for rullende egg;
 • 6 – celle gulv;
 • 7 – et brett for å samle søppel og søppel.

Pålitelig funksjonell konstruksjon vil ta en generasjon lag kan være montert på gulvet, er det viktig å tilveiebringe benene 15-30 cm høye, eller brukes som en tier av “multi-etasjes” konstruksjon. Denne måten å plassere cellene på, er svært nyttig for fjærfeboere som ikke har tilstrekkelig plass til å installere frittstående hus av fjærede kjæledyr.

Innsamlet i flere tiered bur for vaktel må være sikkert festet til hverandre og til den vertikale overflaten av veggen ved siden av som ligger.

Klar bur for vaktlerHvis du vil lagre og forenkle prosessen med å lage en mester, kan du forlate rammen. I dette tilfellet vil cellebildet for vagler presentert på bildet bidra til å takle oppgaven, selv en nybegynner fjærfeavl vil gjøre dette med egne hender. Som materiale til sidevegger og palle kan du ta et tynt metall, sterk kryssfiner eller ark av fiberplate.

Related  En fågelmatare kan tillverkas för hand

For å sikre at egget glir fra det skrånende gulvet ikke faller, er det gitt en renner med en bredde på opptil 10 cm med et stopp fra utsiden. Bunnen er laget av et fint metallnett, egnet for rask og effektiv høsting av celler.

Cage for vaktler med egne hender: trinnvis instruksjon

Tegning av rammeløs bur for vaktelHjemmelaget design er enkel, rimelig og krever ikke spesiell kunnskap i produksjonen. Det er bare viktig å vurdere:

 • antall vaktler som dyrkes
 • behovet for å installere varme- og belysningssystemer for kyllinger;
 • skuffer for lagt egg;
 • evnen til å rense celler for vaktel.

Double-tiered celle for vaktler med brystvorterHvis mesteren valgte som et kildemateriale et tre, en kryssfiner og et metallnett, er det nyttig for ham på jobb:

 • baufil;
 • saks for metall;
 • Stiftemaskin med stifter for å feste masken;
 • Selvskærende skruer for stikkontakt.

Hvis du samler et bur for vaktel med sine egne hender, i henhold til den trinnvise instruksjoner på den første etappen av snitt blanks for bakveggen, to deler for sideveggene og toppen av boksen. Dimensjonene til fremtidig design beregnes i henhold til tabellen ovenfor.

Rammen, som er laget av treblokker, er festet med selvskruende skruer. For å bruke vaktelburet var trygt og lenge, er det bedre å polere treet med sandpapir og suge det med et antiseptisk trygt for fjærfe.

For å fortsette å jobbe, når impregneringen til slutt tørker. Fra et materiale med en stor celle, som gjør at vaktel fritt kan bruke en fast mater og en vannskål, er det laget en blank for frontveggen.

Innhold av vaktler i et burNeste etasje av fuglhuset er skåret ut fra et rutenett med en grunne celle. Brettet for å samle egg er en fortsettelse av det skrånende gulvet med en buet oppkant, noe som ikke lar eggene rulle. Dette bør tas i betraktning ved utarbeidelse av tegninger av cellen for vaktler.

Gitteret til tredelene av strukturen er praktisk festet ved hjelp av store møbler Nedenfor, under skrånende etasje, gjøres en flyttbar skuff for å samle søppel og søppel.

Related  Foto og beskrivelse av honningbi-arter

Cage for vaktel fra plastbokser

En økonomisk og veldig enkel versjon av cellen for vaktel er basert på bruk av grønnsakspakninger av gitterplast.

Slike materialer er ikke bare lette å behandle og holdbare, det er perfekt rengjort og vasket, noe som er ekstremt viktig når du holder fjærfe.

Kage fra plastkasserFør du går i gang med trinnvise instruksjoner om å bygge bur til vaktler med egne hender, må du forberede alt du trenger for å jobbe. Mesteren trenger:

 • tre bokser med like dimensjoner;
 • fleksibel, sterk wire;
 • en sag for arbeid på plast og metall;
 • skarp kniv.

Boksen, som ligger i sentrum av konstruksjonen og beregnet for å holde vaktler, skal ha en høyde på ca 30 cm, de gjenværende boksene kan være lavere. En av dem vil utføre funksjonen til pallen, den andre – taket og dekselet:

 1. I første etappe er alle utragende deler på den øvre kanten avskåret fra hovedboksen.
 2. Deretter går det ved hjelp av de tilgjengelige sporene og bena den i bunnkassen.
 3. Konstruksjonen kroner den andre lave boksen.
 4. Den resulterende designen er festet med en ledning, og hvis ikke, bruk andre materialer: sterk ledning, dobbeltsidig eller sterk monteringstape.
 5. På forsiden av den resulterende cellen for vaktel markere fremtiden døren, praktisk for å høste og gripe eller befolke fuglen.
 6. Luken er kuttet på tre sider, og den fjerde er foldet utover. For enkel bruk er en ledningslås lås festet til den improviserte døren.
 7. På ytre veggen er det gjort flere kutt for fôring av vagler i et bur.
 8. En liten bit under avfaseren er festet, en drikkeskål er montert i nærheten av den.

Byggingen av celler for vaktel på video i alle detaljer avslører alle triksene i prosessen, og vil bidra til å skaffe seg et par timer nødvendig ly for fuglene.

Lag et bur for vaktel – video