Kaniner er kjøtt, pelsbærende, giganter, dekorativeAvlskaniner tiltrekker seg muligheten til å skaffe seg et tidlig avkom, et raskt sett med vekt og god kvalitet på pelsskinn. Eksisterende raser av kaniner er konvensjonelt delt inn i kjøtt, pels eller pels og dekorative.

Innenriks kan kanin være:

  • stor, vekten av en voksen mann overstiger 6 kg;
  • vekten av slike dyr er hovedsakelig i området 3-6 kg;
  • liten, det er et lite dyr, veier fra 2 til 3 kg;
  • dverg, med en vekt på 1 til 2 kg.

Kaniner varierer i lengde og kvalitet på hår, farge, vekst og antall kaniner i avkom. Etter å ha studert beskrivelsene av kaninraser, bilder av de beste representanter for avlsegenskapen, kan man få en ide om valget og finne de beste dyrene for sin gård.

Under husdyrholdsforholdene blir rabbit kjøttraser oftest avlet. Slike dyr bygger raskt opp muskelmasse og, når de slaktes, har et godt utbytte av diettkjøtt. En del av dyrene skiller seg ut og er virkelig gigantiske i størrelse.

Kanin den hvite giganten

Kanin den hvite gigantenBlant de gigantiske kanin er best kjent rasen er opprinnelig fra Tyskland og Belgia, der oppdretter før forrige århundre greide å ta med dyr, skiller seg ut ikke bare helt hvit tykk pels, men også super stor størrelse. Rase kaniner Hvite Kjempe lenge siden kom til territoriet til Russland og i det siste tiåret har blitt tilpasset å vokse i en mer alvorlig enn i Vest-Europa forhold.

En voksenprøve får levende vekt opptil 7 kg, mens husdyret vokser ikke bare for kjøtt, men også for kvalitetsskinn.

Etter å ha kuttet slaktkroppen, mottar kaninoppdretteren omtrent 3-4 kilo kosthold, fettfattig kjøtt. På gården raser denne rasen av raser godt. Vanligvis er det opptil 11 kaniner som er klare til å kjøre etter 2-4 måneder etter fødselen.

Kaninflanker eller belgisk gigant

Kaninflanker eller belgisk gigantHvis en gammel, men ikke tapt i dag og i dag en rase av kaniner – en flan eller belgisk gigant. Selv om dyrene skiller atletisk bygget, og hun tilhører rasen av kjøtt, men takket være vennlig gemytt av dyrene gigantiske kaniner blir ofte oppbevart i huset som en følgesvenn og kjæledyr.

Kaninenes historie, vist på bildet, er mer enn fire hundre år gammel. Og du kan ikke nevne nøyaktig forfedrene til disse dyrene. Men i løpet av de siste århundrene har arbeidet med ukjente oppdrettere fra Flandern ikke gått tapt eller tapt, men er aktivt brukt i Europa, USA og Russland. I moderne store gårder og private gårder vokser flere linjer av belgiske kaniner av giganter.

Den “minste” er dyr som vokser opp til 6 kg, og virkelig gigantiske representanter for rasen kan veie opp til 10-12 kg.

Stamtre dyrene kan ha en annen farge, men kappen er alltid lyd, tett, med en haug opp til 30 mm i lengden.

Kaniner av Riesen rasen

Kaniner av Riesen rasenGiant kaniner fra Belgia var berømte og avlet over hele Europa, men i slutten av XIX var oppdrettere i Tyskland i stand til å snakke om utseendet til deres egne kaninjeger. Så ble oppdrett av rase kaniner opprettet, noe som betyr “gigantisk”.

Disse er de største av de eksisterende dyrene i dag. Vekten på hannen kan nå 12 kg og mer, mens ikke bare kjøtt er verdsatt, men også en tykk kort pels i forskjellige farger. Avlsdyr har store ører, brede poter og en massiv kropp. På grunn av kaninens vekt er de rase rasen ganske sakte, men de er godmodige og kloge.

Kaniner av Grey Giant

Kaniner av Grey GiantKaninene til den belgiske giganten dukket opp i Sovjetunionen etter krigen og ga opphav til nye raser med russisk avl. Lokalt husdyr ble brukt til å skaffe upretensiøs, hardy og mange avkom, og den utenlandske besøkende ga størrelsen og vekten til kaninene. Som et resultat ble en annen biff av Grey Giant kaniner registrert. Dette skjedde i 1952, og siden da har russiske kaniner aktivt brukt prestasjoner fra forskere.

Ved verdig oppdrett av dyr av denne rasen er den massive langstrakte kofferten, sterke poter og et stort hode. Den gjennomsnittlige voksenkaninen veier fra 4 til 7 kg.

Napet kan ikke kalles tett, derfor er denne rasen av kaniner ikke vant til å skaffe pels. Fargen er grå, på baksiden er mørkere enn på magen.

Related  Baytril og andre tilberedninger for kyllingskyllinger, søknadsanvisninger

Kaniner av California rasen

Kaniner av California rasenDe gamle, testet rasene er kaliforniske kaniner. Innhentet i den sørlige delen av USA på begynnelsen av forrige århundre, de viser fortsatt gode resultater og oppvokst i industriell skala, og i personlige gårder. Pels kanin kjøtt rasen ble utviklet på grunnlag av en kompleks parring chinchilla, hvite kaniner fra New Zealand og russisk hermelin rasen. Den nye rasen av kaniner skilte seg ut ikke bare en lys hvit farge med kontrast flekker på ørene, snute, poter og hale, men også en utmerket vektøkning, fruktbarhet og fedme. I kort stamme og harmonisk gjennomsnitt ryggrad California stein kanin vekt når 4,5-5 kg.

Hvit New Zealand kanin

Hvit New Zealand kaninHistorien om rasen av hvite New Zealand kaniner er mer enn hundre år gammel. For produksjon av rene hvite kjøttdyr ble representanter for hvite giganter og lokale dyralbino brukt. Rase, selv med relativt lav vekt dyr, vokser opp til bare 4,5 kg, og i dag har beholdt sin popularitet på grunn av høy kvalitet magert kjøtt, lite vedlikehold, og tidlig utvikling av et stort antall unge i kull. Å avle omtalt hvit New Zealand kanin inkluderer: ren hvit, uten den minste snev av pels flekker, perfekt bitt, brede ben og rygg, sølv underull og røde øyne.

Rød New Zealand kanin

Rød New Zealand kaninI tillegg til hvite New Zealand-kaniner finnes det et rødt utvalg, som også brukes til å produsere pels og kjøtt. Vekten av sterke, godt matede dyr opptil en halv meter overstiger ikke 4,5 kg, men den relativt lave vekten av slagtekroppen kompenseres av rasenes høye smak, fruktbarhet og utholdenhet.

Egenheten ved denne kjøttrasen av kaniner er en lys uvanlig farge som kan variere fra en murstein rød nyanse til en rik rødlig farge.

Fin pels, skinnende poter, kompakt kroppsbygning – alt dette gjør det mulig å dyrke røde New Zealand-kaniner i friluft, selv i forholdsvis tøffe forhold.

Kanin sommerfugl

Kanin sommerfuglRussiske kaninoppdrettere kaninfugl med den opprinnelige farge, ga rasen navnet, har blitt signert i mer enn to hundre år. Det var i vårt land at de beste resultatene ble oppnådd med avlsarbeid. I dag kaniner ikke veie tre kilo, men nesten dobbelt så mye som ved ankomst fra Storbritannia. I tillegg er de bedre egnet til innholdet i lokale forhold.

Hvis du ser på dyrets neseparti, kan du merke et stort mørkt sted, i form av en møll med spredt vinger. Dette stedet er kaninrasen avbildet på bildet på grunn av navnet sitt. Andre steder, som allerede er av en vilkårlig form, kan ses på kroppen, rundt bane og på ørene. Langs ryggraden er det også en mørk stripe. Klør og hale lys. Plettene på kaninen kan være forskjellige nyanser fra svart til krem.

Related  Vilken typ av utrustning för biodling behövs för en nybörjare biodlare

Kanin franske sauer

 

Kanin franske sauerUtseendet til rasen av kaniner, sauer, mennesker er forpliktet til spontan mutasjon, noe som har medført at ørene har mistet sin vanlige vertikale posisjon og sagged, slik at dyrene ligner lam. Forandringen i utseende ble lagt merke til og fikset ved valg. Og i dag er kaninkaniner populære ikke bare som jordbruks kjøttdyr, men også som kjæledyr.

Forfedrene til moderne raser med kaniner med hengende ører ble engelskfold. De første eksemplarene av kaniner fra en fransk ram ble demonstrert i midten av århundret før sist i Frankrike. Uvanlige store dyr først som en nysgjerrighet spredt i hjemlandet, og deretter migrert til nabolandene. En stor innflytelse på rasen ble gitt av oppdrettere i Tyskland som, som et resultat av lang utvelgelse, mottok virkelig produktive raskt voksende husdyr. Gjennomsnittlig vekt av en voksen mann er over fem kilo, og kvinner er bare litt lettere.

Foruten bemerkelsesverdig fysikk og god kroppens tilstand, lop-eared kaniner demonstrere den høye kvaliteten på pelsen, er fargepaletten bred nok til at bare øker interessen for å avle sau, og lop-eared kaniner kan sees i et økende antall gårder.

Det eneste som burde være kjent for eierne av slike uvanlige dyr, er den negative effekten av mutasjon på ryggraden på kaniner. Det samme genet som får ørene til å falle, fører til grovdannelse og ossifisering av det bruskvævet gjennom hele skjelettet. Som et resultat kan kvinner etter ett års alder ofte ikke gi avkom, i voksne dyr er det problemer med leddene.

Angora kanin

Angora kaninForuten kjøtt dyr populære raser av kaniner med en tykk, lang eller kort pels avlet for fluff eller skinn. Angora kaniner tilhører de dårlige. Hos dyr er tykk tynn stabel på 15 til 25 cm, og lengden av en slik registrering opprettholdes nesten i hele kroppen, og derfor mellom tærne på føttene er hyppige lange hårtufser, børster er også tilgjengelig på store kaninører. Fargen på kaniner kan være forskjellig. På grunn av den overflod av honning dyr vises stor, faktisk, angora kanin sjelden veier mer enn 3,5 kg, som han vokser i sju måneder av livet.

Den første informasjonen om den uvanlige rasen nådde europeerne i begynnelsen av det attende århundre. Hjemland av langhårede dyr Tyrkia, fra hvor outlandish kaniner slo først til den gamle verden, og deretter til Amerika. Hvis det opprinnelig ble avbildet på kaninene i Angora-rasen, var det et sjeldent kjæledyr, i dag er deres ben mye brukt til produksjon av varmt garn, tekstiler laget av det og ferdige klær.

Hvit dunkanin

Hvit dunkaninEn annen ned rase kaniner ble født i Sovjetunionen i midten av forrige århundre. Takket være krysset av franske angora og lokale dyr, oppstod en universell hvit fluff. Kaniner av denne rasen er avlet for kjøtt, og for å oppnå myk silkeaktig pels.

I dag fortsetter seleksjonen, og til kaninoppdretts bruk oppstod dyr ikke bare hvite, men også blå, sorte, røykfylte dyr. Dyrene ble mer holdbare, tilpasset til å vokse ute, og vekten økte til 4 kg. Hvis ikke lang tid før haug Angora kanin det var veldig lunefull og lett dumpet, miste kvalitet i dagens dyr pels er mye mer fleksibel og praktisk talt ikke endre type innhold i alle miljøer.

Related  Hvor lenge trenger vi ender av forskjellige raser til å sitte ut kyllingene?

Kanin Rex

Kanin RexGamle tyske raser Rex skiller seg ut med ekstremt tykk kort pels, og gir et inntrykk av plysj eller skjær av høy kvalitet fåreskinn. I Sovjetunionen begynte rasens historie for omtrent et århundre siden. Kanin Rex, til tross for forbudet mot de tyske myndighetene, ble hemmelig eksportert fra landet, ble reist og ga avkom allerede i Sovjetunionen.

Berømte myke fløyelsmyk pelskaniner gir og fint kjøtt. Voksen vokser opp til 4-5 kg. Og med en lett nok tynn bein, er utbyttet av fettfattig diett kjøtt betydelig.

Til stamtavlefunksjonene hos kaniner Rex er det en stor, langstrakt koffert, små runde ører, korte, krøllede mustasjer. I dag er det mange monotone og flekkete farger som sprer pelsjakker fra kaniner.

Kanin av rasen Chinchilla

Kanin av rasen ChinchillaPresentert på bildet av rasen av kaniner ble Chinchilla oppkalt etter et lite dyr med overraskende myk pels av originalfarge. Som følge av avl i huskanter, var det mulig å gjenta utseendet på denne pelsen, oppnå en tett, silvery grå haug med en mørk base, en lys, nesten hvit stripe midt i håret eller en svart spiss.

Hunder av kaniner Den sovjetiske chinchillaen, oppnådd i Sovjetunionen i forrige århundre, fra forfedrene til fransk blod, arvet verdifull pels, men ble tyngre, upretensiøs og produktiv.

Kaninen fører stabilt opp til 8 kaniner, mens det voksne dyret veier opp til 5 kg. Disse er sterke, store dyr med god helse og rask vektøkning.

Dekorative kaniner

Dekorative kaninerDe siste årene har dekorative kaniner blitt stadig mer populære enn de som er avlet for kjøtt og pels, mindre størrelse, vennlighet og et ettertraktet utseende. Det er derfor mange dyr har en berørende “barnslig” form for snute og kroppsstruktur, som er forbundet med kaninen, gjenstår gjennom livet.

Hjemmekaniner er konvensjonelt fordelt langs lengden på frakk, størrelse og farge. I dag i urbane leiligheter kan bli funnet som vanlige store dyr, for eksempel kanin kanin Baran eller representant for Angora rasen, samt miniatyr eller til og med dvergdyr.

Langhåret dekorativ kaninFra Belgia i vårt land falt dvergkaniner, på grunn av en slags mane fortjente navnet på løvehodet. Den langstrakte myke bunken er tilstede på nakken, kronen, brystet og kinnene, og også noen ganger på bakbenene, og danner frodige bukser. Dyrene har en tett kroppsbygning, vekten ikke overstiger 1,7 kg og passer perfekt til innendørs karakter.

Dvergkanin RexDvergkaniner Rex skiller seg fra store kolleger bare i størrelse og vekt. Miniatyrdyr er dekket med en kort, myk pels, små krøllede mustasjer og veier ikke mer enn et halvt kilo. Hjemme, dekorative kaniner er lett vant, smart og utdannet. Dvergkaniner Rex kan enten være monofonisk eller fargerik.

Dvergkanin raser ramDet uvanlige utseendet på dvergkaniner av sauer raser forårsaket sin utrolige popularitet blant kjæledyrelskere. Dyrene beholder den opprinnelige formen av ørene og den faste banket ryggraden, men den er mye mindre enn de vanlige representanter for rasen franske rammen. Søte lop-eared kaniner har en rolig karakter, ikke overstige 30 cm i lengde og veier ca 1,5 kg. I nyfødte kaniner er ørene oppreist, de forandrer seg bare etter et par uker. Blant fargene til dvergkaninen: chinchilla, hvit med blå eller røde øyne, blå, flekket.

Kjøtt raser av kaniner – video