Kinesisk silke kyllingVerden er full av mirakler! Selv i den prosaiske kyllingfamilien er det representanter som den kinesiske silkehønen. Ullen til disse skapningene er myk, som en katt. Vektløse hatter og ned, uvanlig farge på fjærene – alt gir kyllingene en stolt holdning og utseende, for å matche de kinesiske mandarene. Ancient Chinese charters nevner denne rasen av kyllinger, kaller det “snare”. I Europa, om den fantastiske kyllingen lært i XIII, i Russland, oppstod musikken i det XVIII århundre.

Oppdrettsbeskrivelse

svart kyllingSilk kylling med svarte fjær er den eldste representanten av rasen. Med fluffy myke fjer, en flørtende tuft, ligner fuglen en puddel. Whiskers og skjegg er ekstra dekorasjoner av kinesisk silke kylling.

I Kina anbefaler tradisjonell medisin å spise svart kylling med en sykdom i appendages. På smertefullt månedlig og for skjønnhet kvinner kjøper i et apotek baller fra interiør av en svart kylling. De lindrer øyeblikkelig smerte. Det antas at den systematiske bruken av svart kjøtt utvider den kvinnelige alderen.

De indre organene av denne arten er “kyllinger med kråkeben”, ifølge den kinesiske karakteristikken:

  • svarte bein;
  • svartbrun hud;
  • grå-svart kjøtt.

Kyllingkropp er et deilig produkt. De er små. Kyllingen veier 1,5 kg, hanen er større. Dette handler om vekten av vanlige kyllinger, pubescence gjør dem visuelt større. Exotics legger til en struktur – kroppen er nesten rund med en kort bred rygg og fremspringende skuldre hviler på korte myke ben. Turkise øreflipper, blå kamskjell og nebb fullfør bildet. Denne kyllingen kan kun læres av beskrivelsen.

et mirakel av naturenMed stor interesse blir bilder og videoer om den kinesiske silke kyllingen opplevd om disse fantastiske fuglene.

En stamtavle har ikke røde fjær, kan ha røde og blå øreringer og en rosa kam, men alltid fem fingre på bena med samme utvikling.

Fargen på fjær kan være grå, blå, hvit, men hovedfargen til rasen er svart. Århundre har gått, og eksotisk kinesisk silke kylling har vært en nysgjerrighet i Europa. Eggene deres kjøpes for å dyrke dyrt, du kan se spillet i private gårder og spesielle gårder.

Kjennetegn på silke kyllinger

grå kyllingEksotisk slags høner er verdsatt ikke for egglegging. Imidlertid kan 100 egg per år som veier ca. 35 g, oppnås. Hønen blir en god mor og inkuberer ikke bare sin egen, men også vaktelegg og fasanegg. Fugler blir ikke vill, de går villig til eierens hender, la seg klappe.

Fløten av kinesiske kyllinger er verdsatt. Hårklippet arrangeres en gang i måneden, og når du tar opp til 70 gram fra hodet, blir det strikket ned. Fugler tåler vinteren i uoppvarmede kyllingekopper. De trenger ikke roosts, eksotiske kan ikke fly. Kostholdet er det samme som for en vanlig kylling. Men hvis det er nødvendig for kyllingen å skynde seg, er det bedre å gi et varmt innhold og en lang lysperiode.

Det er nødvendig å sørge for drypp drikking, fuglen tåler ikke fuktighet av fjær, fuktighet i rommet.

Den kinesiske silke kyllingen er den mest fluffy slags kylling i verden. Imidlertid er de utsatt for alle kyllingskader. Puffers, myter og lopper med feil innhold vil ødelegge dekorativitet. Med en ubalansert diett er det mulig å blokkere eller betennelse i mage-tarmkanalen.

hane kinesisk silkeDiaré vil skape fra den dekorative fuglen en ubehagelig klump av ull. Rent rom, god mat og omsorg vil holde en sterk, sunn flokk. Paddock for kyllinger er en nødvendig betingelse for sunt innhold.

Egenskaper av avl fugler

Avl kinesisk kylling er forbundet med kostnader. En kylling koster 50 år. e. For å få avkom må du kjøpe en kuk og et par kyllinger. Egget forblir levedyktig i en uke. En høne kan ikke overstige 15 egg. Med tanke på lav eggproduksjon er det nødvendig å ha en storfe med 5 høner og en hane for organisering av klekking. En god mor er en god mamma, og det er en garanti for at hun vil vokse et sunt avkom.

kyllinger silke kinesiskDu kan kjøpe egg for ca $ 5 en eller en klar kyllingskylling, og betale for hver dyrere $ 7. Dette er en mulighet hvis du er bosatt i en stor by. Selg eksotics i spesialforretninger eller store markeder.

Kultiver kyllingekylling som vanlig kylling med en gradvis nedgang i temperaturen på innholdet, alt fra 30 grader i den første uken til 18 i 1 måned. Fôring er organisert, med utgangspunkt i kokt eggeplomme og knust kornblanding med gradvis utvidelse av menyen. Samtidig bør knuste blandinger utgjør minst 55% av kostholdet, vitaminfôr, kokte grønnsaker er obligatoriske.

Vann i en kylling for en kylling skal alltid være, men å våte fluffen på brystet mens du ikke drikker.

Mat verdi av svart kylling

kylling kyllingHjemme er den kinesiske silke kyllingen verdsatt ikke bare for det dekorative utseendet, men også for den spesielle sammensetningen av kjøttet. Uvanlig mørkt kjøtt og kyllingens indre er helbredelse. Sammenlignet med hvitt er kjøttet mer næringsrikt, mettet med vitaminer og aminosyrer. Retter av svart kylling er mer delikat og inneholder ikke fett. De absorberes bedre og anses medisinske.

I 1578 ligner den kinesiske medisinske urt blant urter som et stoff, overveldende kvalme, som returnerer blodets styrke, stopper det blødende kjøttet av en svart kylling.

100 g svart kylling kjøtt inneholder:

  • vitamin B1 – 0,02 mg;
  • vitamin B2 – 0,1 mg;
  • nikotinsyre – 7,1 mg;
  • vitamin E – 1,77 mg.

I dette produktet, mer globulin, er det nyttig for kvinner som lider av anemi. Forbruket av kinesisk silke kylling kjøtt er gunstig for alle, spesielt svekket langvarig og alvorlig sykdom for mennesker. Det anbefales å spise 150 g kjøttprodukt for terapeutiske og forebyggende formål.

nyttig kjøttKjøtt av kinesisk svart kylling anses som en delikatesse i andre asiatiske land – Korea, Vietnam, Japan. Parabolen er tilberedt med ingefær og lokale urter. Østmedisin anbefaler å introdusere i menyen og systematisk spise produkter fra svart kylling til syke:

  • anemi,
  • med problemer med leveren, milten og nyrene;
  • gastrointestinale sykdommer.

Ikke anbefaler å spise kjøtt for forkjølelse, diaré og hoste med slem.

Tilberedning av retter fra svart kyllingekjøtt bør ikke ledsages av steking. Kerry, supper, buljonger, stewing er de beste måtene å lage mat mat.

Video om silkeaktig kylling