broilerinnhold i burÅ bygge bur for broilere personlig betyr, hovedsakelig å spare på utgifter. Dette er vanlig praksis. I en slik grad, før kjøp av fjærfe, utnytter mange gründere. For at cellene skal vise seg som de er fra produsenten, er det nødvendig å følge en bestemt plan.

Viktige øyeblikk for å bygge et bur for broilere

kommersielt bur for broilereBygging av strukturer innebærer bruk av pålitelige materialer, krever oppmerksomhet fra mesteren, tilgjengeligheten av tegninger og ordninger. Uten et konturbilde av fremtidige produkter på papir med klare linjer, vinkelrette vinkler og forskjellige algebraiske beregninger, vil det være vanskelig å løse problemet. Hvorfor har mange gjort bur for broilere med egne hender, lider under utnyttelse av nederlag? De oppnås ubrukelig på grunn av feil installasjon av varmesystemer eller deres fravær, fremspringende negler, av hvilke fugler gjentatte ganger er skadet. Faktorer, som ikke burde være, er mange. Å gjøre alt etter ordningen, vil designene ikke være verre enn de i butikken.

Å bygge bur for broilere, vil du trenge:

 1. Metall, moderat i tykkelse mesh. Dette er hovedmaterialet. Gir tilstrekkelig luftcirkulasjon og lysets ankomst.
 2. Kryssfiner. Flerlagsmateriale for opprettelse av sidevegger.
 3. Metallplater. De vil sikre tilførsel av vann og mat.
 4. Negler, skruer. De fungerer som tilkoblingsdeler.
 5. Utstyr. Oppvarmingsteknologi.

Dette er de viktigste komponentene til burene for broilere, som er forskjellige i tilgjengeligheten og enkel installasjon. De er billige og enkle å installere. Mengden av dette eller det aktuelle materialet avhenger av omfanget av fjærfeavl. En person, forvirret av ideen om avlfugler for profitt, vil trenge minst 10 design, med forventning om at hver vil ha 2-3 kyllinger.

Å samhandle med fugler var det praktisk: å mate, rydde opp etter dem, la ut å gå, det ville ta så mye ledig plass som mulig. Cellene skal plasseres på et stort, dekket område. Det viktigste å huske er at rommet er en nøkkel nødvendighet i byggingen av komplekset.

tegninger

Hva kreves for å få et kvalitetsbur for broilere med egne hender? Tegning. Uten ordninger gir det ingen mening å komme seg til virksomheten.

tegning av en tre-tiered bur for broilersHer er noen enkle alternativer. Designet er tredelt og kombinerer flere celler samtidig.bur tegning med dimensjoner

Tallene viser: ramme, vegger, gulv, tak, dører. Beregn hvor lenge og hvor bredt de skal være, avstanden mellom partisjonene.dimensjoner og detaljer av cellen

Å gjøre alle disse ordningene, mesteren skulle komme hit, er et eksempel eller en lignende modell:ferdig bur av treramme

Mange gjør for voksne høner og deres avkom forskjellige celler. Om nødvendig skal isolerende fugler fra hverandre ikke ty til oppsett av andre alternativer. Å gjøre andre celler til kjøttkyllinger med egne hender, gir ikke mening. For dem kan du bygge samme design som for voksne kyllinger. Denne typen celler er bra for kyllinger, og for voksne kjeler. Det er bare antall husdyr i buret vil være annerledes.

Tall og beregninger

Forbered tre- og metallkonstruksjoner for rammen. Vær oppmerksom på at lengden på stolpene skal være over 195 cm. Avstanden fra bakken til den første linjen er fra 35 cm og opptil 75 cm. Rammens bredde er opptil 2 m. Avstanden mellom første og andre rad av celler skal ikke overstige 6 cm. vil være 3,5-4 cm.

Det første bildet viser at gridens forvegg er delt inn i flere seksjoner, og på sistnevnte fungerer det som en integrert struktur. Og det og det alternativet er bra på sin egen måte. Det avhenger av bekvemmelighet og personlige preferanser av alle. En vegg uten å koble fra deler er imidlertid lettere å installere. Det krever ikke installasjon av individuelle trerammer og andre deler. I prosessen med konstruksjon vil det ikke være noen problemer med henne. Men i drift er det mer praktisk å åpne flere dører samtidig, for ikke å legge hånden langt inn i buret hvis du trenger å få en bestemt fugl.

Før du lager bur for deg selv, må du skaffe kvalitetsmateriale. De brukte trepallene må være tørre og fri for defekter. Tre, som systemene selv vil holde, er bedre dekket med spesielle maling og lakk komposisjoner. Et slikt tiltak er nødvendig for å hindre forfall og virkningene av mikroorganismer, insekter, små gnagere.

Verdiene av strukturen selv

bur for små kjøttkyllingerHva skal være størrelsen på cellene til broilere? Tegninger viser hvilke standarder som er best å følge.

bur for store broilereOptimal ytelse:

 1. Høyden på celtakene er 30-59 cm.
 2. Lengden på rutenettet er 45 cm.
 3. Nettbredden er 20 cm.
 4. Lengden på trepartiene for den nedre delen av cellene er 50 cm.
 5. Bredden er 5 cm.
 6. Høyden på trepartisjonene for hvert nivå er 61 cm.
 7. Deres bredde er 3-4 cm.

Arbeidsplan

Følg et klart skriftlig scenario:

 1. Kjør seks stativer i henhold til dimensjonene som vises øverst.
 2. Koble de ferdige konstruksjonene til rammen.
 3. For ni vegger, bruk kryssfiner. Dimensjoner: 31 × 58 cm. (Bredde × høyde).
 4. For å samle egg, som i bilde 3, bruk metallpaller.
 5. Lag et tak av kryssfinér eller metallplate. Bredden er 70 cm. Lengden er 141 cm.

For å sikre at burene til kyllingskyllinger er egnet for bruk om vinteren, kjøp oppvarmingssystemer. Ved installasjon skal de være på hver side av hver tier. I et kaldt rom bør temperaturen i luften ikke være under 20 ° C.

For ikke å gjøre det selv drikkevann og ikke rote rundt med et bur, kan du kjøpe ferdige produkter. Fôrmidlene holdes med parentes, som i bildene. For hurtig oppsamling av avfall, bruk paller. Som koblingsdeler, velg negler, skruer. Bruk selvskruende skruer, skrutrekkere.

Garnet du kjøpte for broilerbur skal tåle 25-30 kg. Når du velger et materiale, spør selgeren for maksimal belastning. Det bør også være slik at høner gjennom det kan sette hodet opp for å spise mat eller drikkevann. Dette er viktig.

Før du plasserer i fuglbure, er det nødvendig å sjekke om neglene stikker ut, kanter av metallplater.

Et eksempel på å produsere et bur for broilere med egne hender