innenlands inkubatorOppdrettsfugler – en spennende aktivitet knyttet til den konstante oppdateringen av husdyr. Få en ny lover uten mye trøbbel, vil hjelpe inkubatoren Nesushka. Modellen tilhører lavbudsjett enheter, den er tilpasset for landlige avbrudd med elektrisitet. Utførlige instruksjoner vil hjelpe deg å mestre apparatet på den første sløyfen av noen slags fjærfe.

Les artikkelen: Temperaturregimet for inkubasjon av kyllingegg!

Generelle egenskaper til inkubatorer

klargjøring av klekkeriet for driftKroppen på enheten er laget av tykt skum, som holder varmen i det indre kammeret godt. Men materialet krever forsiktig håndtering, den er sprø og lett forurenset. Den indre porøse overflaten av inkubatoren Kroppen krever grundig rengjøring og desinfeksjon etter hver arbeidsperiode.

Dimensjonen og vekten av enheten er avhengig av inkubasjonskammerets størrelse. Det er endringer som imøtekommer 36 til 104 kyllingegg. Apparatet har bare et rutenett for tilbaketrekking av kyllinger.

Andre paller med større eller mindre størrelse på cellene kjøpes i tillegg. Det er ingen hette og batteri i inkubatoren, du kan bruke bilbatteri eller kjøpe en ekstra med en ladestasjon.

En viktig funksjon i lukkingsperioden er periodisk reversering av embryoer. I de enkleste modellene gjøres det manuelt, noe som er svært plagsomt. Det er modeller med automatisk eggevending, og helautomatiske instrumenter som regulerer temperatur og fuktighet. Automatisk inkubator Nesushka fungerer etter prinsippet – laget et bokmerke og glemte en uke.automatisk sving tilkoblingsskjema

Forskjellen mellom Novosibirsk-modellen og fraværet av beholdere fylt med vann. Bunnen av skummet er laget med fordybninger, i hvilket vann tilføres. Strømnettet leveres med 220 V strøm til rotasjonsanordningen og 12 V til termostaten via omformeren. Derfor bruker ikke batteriet innstillingen og gir 20 timers drift.

I utgangspunktet hadde inkubatoren for husholdningsbehov en serie BI 1 for 36 og 63 egg. Senere ble BI2-enheten vist, noe som er mer effektiv, bokmerket er 77 og 104 stykker. I utgangspunktet er inkubatorene BI 1 og BI 2 ikke forskjellige. Ytterligere alternativer er ferdig med begge modellene.

Related  Vad är det bästa sättet att födda broilers hemma?

Temperaturen er satt og styrt av et analogt eller digitalt termometer. Kontroller nøyaktigheten av verdiene ved hjelp av et medisinsk termometer plassert over eggene. Når utstyret brukes, gjør bruk av forskjellige typer termostater for inkubatorer Nesushka en stor forskjell i kostnadene.

termostat for inkubatorFiguren viser en enkel termostat 220 V, som støtter:

 • automatisk sving funksjon;
 • den innstilte temperaturen i kammeret;
 • bytter til en reserve strømforsyning.

Det er verdt en slik enhet er billig, det er nødvendig å ikke jobbe som et fjærfe i hele inkubasjonsperioden.

For automatisk prosesskontroll brukes en digital temperaturregulator. Den har et prosessprogram, minne, fuktighetssensor og ytterligere terminaler for tilkobling av batteriet. I dette tilfellet, hvis det ikke er spenning i nettverket, fungerer ikke kobleren.

Skjemaet til BI-1 og BI-2-inkubatoren er montert på brettet og har følgende form:inkubatorbrett

Det regulerer driftsmodusen til enheten:

 • temperatur i området 33-45;
 • temperaturfeil 0,5;
 • Utgang til driftsmodus er ikke mer enn 90 minutter;
 • Kupefrekvensen er 1-8 timer;
 • Netspenningen er 200-240 V.

Guide til bruk av inkubatoren

Når du legger egg for første gang, unnlater du ikke anbefalingene gitt i instruksjonene til inkubatoren Nesushka. Først av alt er det nødvendig å velge et stille rom med konstant romtemperatur. Installer inkubatoren på et bord eller nattbord. Det bør også være et sted for et batteri, en beholder med vann og havre. Direkte sollys bør ikke trenge inn i rommet.

Fremstilling av anordningen for inkludering er som følger:

 • Inspeksjon av kroppen for integritet og verifisering av tilgjengeligheten av komponenter i henhold til instruksjonene;
 • i tilfelle grillen senkes glatt side opp;
 • sett inn en kobler;
 • et deksel er montert;
 • Maskinen er slått på når temperaturen når målet, blinker indikatoren;
 • Slå av inkubatoren, koble termostaten til 12 V og vent på at indikatoren blinker.

Related  Hvordan vedlikeholde og fôr ender riktig hjemme

Utvelgelse og legging av egg er den viktigste operasjonen.

legger egg i en inkubatorFør du legger egg og under inkubering, er det nødvendig å kontrollere utviklingen av embryoet. Eggene tas friske, lagres i et kjølig rom, før testingen kontrolleres for tilstedeværelse av et befruktet foster. For å kontrollere kupp, er det viktig å lage merker på skallet med en enkel, myk blyant. De vil bidra til å avgjøre om alle egg endrer posisjon. Hvis prosessen går uten avvik, vil kontroll gjennom enheten vise hvordan embryoen utvikler seg gradvis.embryo utvikling

Det skal huskes at to dager før slutten av inkubasjon, er det nødvendig å slå av kuppet og de siste dagene av kyllingene skal begynne å hule i stillhet. Fosteret kan stoppe og stoppe utviklingen dersom en plutselig skarp banke høres ut i rommet.

Nå i inkubatoren Nesushka enhetstemperatur i hele området kan ikke. For å skape de samme forholdene, bør periodisk utskilt egg byttes ut. Perifere vinkelegg overføres nærmere sentrum. Kyllingen kan gå ut etter omtrent en dag etter klekking. Det er ikke nødvendig å hjelpe ham, han vil vise seg å være et freak.

Produsenten av inkubatoren Nesushka ga ham en levetid på minst 10 år med en garanti på et år. En lang levetid kan imidlertid reduseres betydelig dersom enheten er lagret i et solfylt rom. Ultrafiolette stråler dekomponerer utvidet polystyren.

start av produksjonEtter hver syklus må det indre kammeret skylles grundig med såpevann. Du kan ikke bruke husholdnings kjemikalier, bare husholdnings- eller barnevåpen. Etter boksen må du tørke den. Hvis dette ikke er gjort på det tidspunktet, vil molden slå seg ned i inkubatoren, og det vil være vanskelig å bli kvitt den.

Related  Afrikansk pest och andra sjukdomar hos grisar

Det er lettest å mestre den automatiske inkubatoren Nesushka. Modusen opprettholdes automatisk, uten menneskelig innblanding og effektiviteten når 80%.

Video-tilbakemelding om arbeidsinkubator Nesushka