Quail legging høneNår du tar vare på fugler, er det viktig å vite hva du skal mate vevlene hjemme. Kostholdet for småbarn, vokst opp vaktler og kvinner varierer i ingredienser. Hvordan lagre mat riktig, hvor mange ganger å mate levende skapninger, gi råd til spesialister.

Funksjoner av vaktel utvikling

Quails er en kilde til kosten kjøtt og egg uten kolesterol. Fugler utvikler seg raskt, med to måneder vokser et voksen individ av kjøttavl 160, et vanlig lag på ca. 100 g. Fett er følt på brystet av den fjærede. Fôring av vaktler på ulike stadier av utvikling er forskjellig kosthold og frekvens.

Innhold av vaktler i et burNestlings går gjennom utviklingsstadiene:

 • Den første uken etter utskillelse;
 • de neste 2-4 ukene av vaktelens liv;
 • ungdomsperiode 35-42 dager;

En syv uker gammel fugl betraktes som voksen, og fettet gjøres for å forbedre kvaliteten på foreldrebesetningen. En del av kyllingen, hunnene etter fete og vaktel eldre enn 11 måneder, er fettet for kjøtt.

Vi finner ut hva som skal mate vevlene hjemme i alle stadier av innholdet.

Feeding kyllinger

Den første maten til kyllinger er kokte egg med hakkede skallKyllinger klekkes, og den første maten blir bratte kokte egg, knust sammen med skallet. På den andre dagen i menyen inkluderer 2 gram hytteost per hode. På den tredje dagen legges finhakkede greener til trough. Deretter øker du mengden hytteost i massen gradvis og reduserer egget. Hver dag i uken endres menyen i retning av å redusere eggtilskudd. Hyppigheten av å spise er 5 ganger om dagen. For å drikke, brukes curdled melk.

Den andre perioden kyllingene skal gradvis bytte til sammensatt fôr, som inneholder opptil 26% protein med et kaloriinnhold på 280 enheter. Gi barna 4 ganger. Forberedelse for voksenlivet hos unge dyr er overgangen til hovedmat for vaktler. Men for at kvinnen skal bære egg og forbli sunn, er det i denne perioden nødvendig å øke vitamintilskudd. Innholdet av vitaminer E, A øker med 50%, og proteinkomponenten reduseres til 15% for å forsinke oviposisjon i den tidlige modningstidspunktet for kvinnen. Du må vite, uten å legge egg til fôret, blir eggene ikke dannet.

Related  Hvordan lage en inkubator for å klekke kyllingene dine selv

Hvordan mate voksne vaktel

I kostholdet av voksne vaktel bør være spesielle tilsetningsstofferKostholdet er annerledes, som er utviklet under hensyntagen til behovet:

 • verpehøner;
 • vaktler av menn;
 • foreldre lager;
 • gjødsel for kjøtt.

Forbruk av fôr per 100 kvinner per måned 90 kg. I løpet av denne tiden vil eggproduksjonen være 2000 egg. Hva å mate vaktel, slik at de rushed bra? For kvinner brukes komplekse blandinger av to eller tre komponenter. Balansert protein, fett og karbohydratfoder bør inneholde et eggskjell for et sett med skall. Mengden protein stiger til 25%.

Daglig behov for mat 25-30 gram. Ved bruk av vanlig mat til vaktler, er det nødvendig å berike det med stekt ost, fisk eller soya.

Mashanka for vaktlerMed en økning i proteininnholdet over normen, er det mulig å få egg med to eggeplommer. Overfeed fuglen kan ikke, det vil helbrede og slutte å legge egg. I ett år på ett hode skal det gå 90 kg blandet fôr PK-1. Bruk av urter og spirer av frokostblandinger er velkomne.

Hjemmelaget mat med høyt protein og fuktighet brukes frisk. Forgiftning med bortskjemt mat eller overflødig salt er dødelig.

I oppskriften for fôring av fersken med egne hender er en knust kornblanding:

 • hvete – 1 kg;
 • bygg – 100 g;
 • mais – 400 g;
 • benmel – 5 g;
 • vegetabilsk olje – 3 g.

Minerale tilsetningsstoffer er shell rock, kritt og salt, 5 gram av hver ingrediens. Proteinadditiv – kyllingost, kokt fisk, hakket kjøtt. Sammensetningen inkluderer greens og eggeskall.

Fôr til vaktlerAndre oppskrifter for vaktler for vaktler med egne hender kan bestå av blandet fôr, beriket med tilsetningsstoffer eller blandinger:

 1. Korn er et energiprodukt, brukt i sammensetning med 40% benmel eller kokt fisk.
 2. Havre må renses først og fremst, det inneholder mikroelementer og vitaminer, som er like for å hirse.
 3. Hvete øker og støtter produktiviteten av lag.
 4. Legumes inneholder protein, fett, aminosyrer.
 5. Fisk og benmel er proteintilskudd.
 6. Meieriprodukter i form av cottage cheese og curdled milk, kokt egg forsyner protein.
 7. Grønnsaker i form av finhakkede rotfrukter og urter. Potetet blir tilsatt kokt.
 8. Minerale tilsetningsstoffer gir i form av kritt, shell rock, grus, eggeskall.

Related  Risken för en biet och den första förläkarhjälpen

Bruken av ferdige blandinger forenkler omsorgen for fugler. Fôr selvkoking skal gis frisk, slik at de ikke kan sure.

Oppskriften på hjemmelaget blandefôrMale foretrekker å luke små frø av ugress, hirse og til og med valmuefrø. De trenger et protein i form av larver, grønnsaker. Blandet fôr til papegøyer av menn vil ha vaktløk å smake. Hold alltid rent vann i vannskålen.

Rangeringen av morselskapet er rik og variert. De beste vaktlene er valgt fra de unge, fra den femte uken. En komplett fôr til flokken inkluderer blandet fôr av høy kvalitet med kosttilskuddene som er nevnt ovenfor. Forresten blir det et tilsetning av bakergær, kake og urtemel.

Fettende vaktler for kjøttHvis en flokk er tilberedt for slakting, må du matte vaktlene hjemme? Unge dyr, fjærfe og fugler av “eldre” alder som har arbeidet med høner, skal fettet for kjøtt. For dem, et spesielt diett med inkludering av broiler feed. Innholdet av mais øker, kokte erter blir brukt.

Under gødning gir bruken av gulrøtter kjøttet en mer intens farge. I menyen på fettstadiet kan du ikke legge til duftende produkter for å gjøre kjøttet duftende.

Fugler er delt av kjønn, plassert i mørkede lukkede celler, og innen 4 dager endres dietten gradvis. Fettingen varer 4 uker, med en gradvis økning i daglig konsum på opptil 30 gram. Ved slutten av perioden bør individet veie 160 gram.

Quail-flokken gir diettprodukter i form av egg, kjøtt og oppdateres årlig. Du kan holde vaktel selv i en leilighet, i et bur.

Vi lager mat til vaktel – video