Landrace PigletsGrisene fra Landras-rasen ble oppnådd ved å krysse den danske svinesvinen med hvit engelsk. Deretter deltok Myrhorod og Welsh raser av griser i hybridiseringen. Resultatet av utvelgelsen var etableringen av en hardy kjøttras med rask fysiologisk utvikling.

 Korrekt dyrking av gris

Riktig innhold av grisForholdet til å holde husdyr er riktig vedlikehold og fôring av avkommet. Avvik i dyrking av griser fra de første dagene i livet i fremtiden vil påvirke kvinnens fruktbarhet og evnen til å gjødsle i sjøen. Den gravide grisen har opptil 12 gris, som krever spesiell omsorg. Fødsel fortsetter i flere dager, og tilstedeværelsen av en gris er obligatorisk.

Hver oppdaget gris Landras tørket, bearbeidet navlestrengen og satte på brystvorten, slik at han fra de første minuttene mottok kolostrum. Tre dager med nyfødte blir holdt under varmeovner i en egen paddock, og bringer dem til brystvorten for fôring, selv under pågående fødsel.

Svinene har god hørsel, de skiller melodier. Derfor påvirker myk melodisk musikk i en svinstykke gunstig appetitten til dyrene og fordøyelsen av mat.

Spisepleie fortsetter i 2-4 måneder, mens de spiser på sugemelk. I fremtiden blir avkomene fettet eller solgt. Vanskeligheter oppstår med utseende av nyfødte. Grisens store størrelse gjør det klumpet og i stand til å knuse småbarn. Under fødsel kan hun ha aggresjon og livmoren kan spise brød, hvis den fødes uten et blikk. Det er derfor grisene fra Landrace-rasen etter fødselen må rengjøres i barnehagen.

Fôring av nyfødte grisFôring av smågriser i forskjellige forhold:

  • såen har nok melk;
  • kunstig fôring;
  • kombinert fôring.

Månedlige grisHvis livmoren har nok melk til alle babyene, foregår fôringen naturlig etter at alle nyfødte har tørket. Det er viktig at hver baby i de første 45 minuttene mottok sin del av kolostrummet. Dette bidrar til å oppnå immunitet. Forsvarte grisene legges til de første brystene, det er større melkemengde. I dette svake barnet bør opprettholdes. Verre, om grisene er større enn brystene. I dette tilfellet bør fôringen reguleres og ytterligere fôring brukes.

Strukturen av svinens indre organer ligner på mennesker. De og sykdommen har lignende symptomer – hoste, rennende nese, feber.

Hva skal du matke grisene om du ikke har nok melk fra din mor, eller døde hun under fødselen? I en stor økonomi bør du prøve å gi de nyfødte minst den første delen av kolostrummet for å sette magen i arbeid. Kunstig fôring begynner med små porsjoner (50 g) døgnet rundt, etter en og en halv time. Drikker bør være varm. Til de mange avkomene utviklet seg raskt, må du bruke anbefalingene hvordan du skal mate smågrisene hjemme. Fôring av suckingen inkluderer kumelk, egg, sukker og vitamintilskudd i visse proporsjoner.

Kunstig fôring av en grisPå melkefôring suger er, til de får opp til 8-10 kg av vekt. Men videre innhold inntil 4 måneder ved siden av moren er velkommen. Stryk melk med melk, selv om de er med livmor etter to måneder. Manneksempler er sterilisert ved en måned gammel.

Related  Utvalg av automatiske inkubatorer for kyllingegg

Barnene ble tatt fra sin morStrømpebukse fortsetter å mate meieriprodukter, inkludert i diett av konvensjonelle blandinger. For å lære deres smak, tilbyr grisene, fra fem dagers alder. Spisepleie hjemme innebærer følgende resultat:

  • om 2 måneder vil vekten av en gris være 16-20 kg;
  • en fire måneders prøve veier 40-50 kg;
  • senere blir små dyr matet til fete.

Frekvensen av fôring av babyer opp til to måneder alder 7 ganger om dagen, senere overføres de til en fire-måltid diett. Balansert næring inkluderer konsentrater, animalske produkter, rotgrønnsaker og meieriprodukter.

En viktig del av fôret er forblandinger. Smågriser trenger en høyere dose jern, medikamenter blir tilsatt til fôret eller injisert. I tillegg mottar alle spedbarn vaksiner mot sykdommer.

Betingelser for dyrking av gris Landras

Dyrking av smågriser av produktiv rase krever spesielle forhold til frihetsberøvelse. Rommet bør ikke ha utkast, temperaturen på 20-22 grader er mest behagelig. Kullet skal være tørt, hygieniske forhold som skal overholdes.

Grisling av LandraceDen naturlige belysningen av pigstykket er gitt ved å glasere den femte delen av veggområdet. For griser bør være organisert paddock, vil samling av dyr føre til sykdom. Bading gris er en av de obligatoriske metodene for å vokse ung. Derfor er cowshed delt inn i et rom for vedlikehold, turgåing og svømming.

Hvis vilkårene for frihetsberøvelse er oppfylt, går grisene fra Landrace rasen raskt og går til fettinnholdet.

Video om Landrace griser