Asparges har helbredende egenskaperRepresentanter for slægten asparges er ikke bare dekorative grønne arter og vegetabilske avlinger, men også virkelig medisinske planter som har et rikt sett med nyttige egenskaper og kvaliteter.

Den mest studerte offisielle medisinen i slekten er asparges, apotek eller vegetabilsk asparges. Utforske den biokjemiske sammensetningen av planter av asparges, har forskere oppdaget i det nittende århundre, den første aminosyren – asparagin, en del av proteinet som fremmer bindingen av giftig ammoniakk til den menneskelige organisme, og tilbaketrekning av overskytende væske.

Ifølge biologer og kjemikere, i plantens grønne del og røtter, er det mange mineralsalter, organiske syrer og vitaminer, blant annet vitamin B-gruppene og askorbinsyre.

Men i tillegg til denne arten i familien av asparges er det omtrent tre hundre unike planter, ikke mindre interessante og nyttige. Hvordan bruker folkemedisin medisinske egenskaper av asparges, og bruker anleggets bruk bekreftelse fra tradisjonelle skolelærere?

Nyttige egenskaper av asparges

Vegetabilsk aspargesDen biokjemiske sammensetning av planter ligner asparges Asparagus anbefalt som et kosttilskudd lav-kalori matvareprodukt, en kilde for vitaminer og mineralsalter, så vel som aminosyrer og flavonoider.

Spesielt er slike planteråvarer i stand til:

  • redusere hyppigheten av migreneangrep;
  • for å fjerne betennelse i blæren og nyrene,
  • fjern overflødig væske;
  • Fjern stoffer og giftstoffer som er farlige for mennesker.

I tillegg bidrar asparagin i asparges til å senke blodtrykket, har gunstig påvirkning av tilstanden til hjerte- og kar-systemet.

I tradisjonell medisin brukes asparges for å hindre dropsy, nyresykdom og vaskulær sykdomI tradisjonell medisin, asparges, som en representant for familien av asparges, brukes til å forhindre dropsy, nyresykdom og vaskulær skade på grunn av dannelsen av kolesterolplakk.

Disse nyttige egenskapene asparges kreves for å inneholde asparagin og noen andre forbindelser. De eksisterende planteartene er imidlertid ikke alle studert på samme måte som med vegetabilsk asparges.

Pensel Asparges: Egenskaper og Betydning i medisin i India

Fusiform aspargesDe fleste av artene fortsatt venter forsiktig student, og her hjemme asparges racemosa, i India og andre deler av Indokina denne typen i mange århundrer, har blitt brukt til å behandle ulike plager.

Related  Hva vet du om planting og grooming ute for saxifrage?

Systemet med tradisjonell medisin i India, Ayurveda, anbefaler terapeutiske midler basert på aspargesøtter i en rekke sykdommer og sykdomstilstander. Racemosa asparges, navnet på grunn av den karakteristiske formen på blomsterstanden, kalt “shatavari” i regionen innfødt til det, som kan oversettes med “hundre leger” eller “kurere hundre sykdommer.”

Fra røtter av asparges, er legemidler forberedtOblong store knoller, som danner grunnlaget for plantens rotsystem og bestemmer de nyttige egenskapene til asparges. Shatavari har en gunstig effekt på kvinners og menns reproduktive funksjon.

Asparges bidrar til å bekjempe kreftRepresentanter for den vakre halvdelen av inntaket av rusmidler fra de tørkede røttene av asparges:

  • forårsaker økt amming
  • forbedrer menstruasjonssyklusen;
  • lindrer smerte og smerte under menstruasjon;
  • vi har en vanndrivende effekt;
  • beroliger og forsiktig toner.

Ifølge forskningen er nyttige egenskaper av asparges virkelig i stand til en slik effekt, og knollene er rike på stoffer som stabiliserer hormonsystemet hos kvinner.

Høsting av aspargesrøtterDette skyldes den akselererte omdannelsen av estradiol til estrol, og også til det faktum at homøopatisk middel aktiverer syntesen av et så viktig hormon som progesteron. Som et resultat er å ta et legemiddel av tradisjonell medisin som bruker de medisinske egenskapene til asparges, en utmerket profylakse for mange formidable tumorsykdommer i den kvinnelige seksuelle sfæren.

Egenskapene til asparges gjør det mulig å øke produksjonen av kvinnemælk, samt takle nevroser og andre ubehagelige symptomer hos kvinner i fertil alder og opplever overgangsalder.

Menn tar narkotika fra rhizomene av plante asparges, opplever en økning i potens, en reduksjon i alvorlighetsgraden av inflammatoriske prosesser i kjønnsorganene og urinorganene. Leger markerer og forbedrer kvaliteten på sæd.

I vanlig praksis bruker homeopater pulver fra aspargesrot hvis pasienten lider av magesår, gastritt med høy surhet, og også med dysenteri og enterocolitt.

Related  Dyr av frø av koleus

Behandling ved hjelp av et slikt verktøy utføres og eksternt. Nyttige egenskaper til asparges manifesteres med eksem, akne, ledsaget av inflammatoriske og purulente prosesser, tørrhet og grovdannelse av huden.

Asparges har mange mineraler og aminosyrerOg nyere studier har vist at aminosyrer og mineraler i asparges plante kan ikke bare beskytte leveren fra giftstoffer, men også lette virkningen på kroppen av alkohol, eliminere noen av symptomene på en bakrus.

Har asparges og egenskapene til en naturlig antioksidant, i stand til å motstå eller suspendere aldring av vev og hele menneskekroppen.

Asparges: Er planten giftig?

I asparges bærer høy konsentrasjon av giftstofferAlle disse aspargesartene, både vokst i hagen og hjemme, blomstrer, og danner deretter små rundede bær av oransje, rød eller blå-svart fargetone. Grønne deler av planten inneholder saponiner, giftige stoffer for mennesker. Men hvis det ikke er mange av disse forbindelsene i phyllokladia, så er toksinkonsentrasjonen mye høyere i bær og kan være farlig for husdyr, og spesielt for små barn som tar hensyn til lyse frukter.

Bruken av slik mat, som gjør asparges giftige bær planter, truer med oppkast, diaré, magesmerter.

Intensiteten av symptomene avhenger av alderen, vekten og helsen til personen som spiste den farlige frukten. I tillegg fører kontakt med slimhinnen av bær juice til allergiske reaksjoner og irritasjon. Oftest symptomene forsvinner etter en dag eller to, men for å unngå komplikasjoner, er det nødvendig å ta førstehjelpstiltak i form av rikelig væske og enterosorbents og kontakt lege.

Terapeutiske egenskaper av asparges hage – video

https://www.youtube.com/watch?v=pHWCvMtVdZU