cedaroljeDe mest kraftige naturlige antiseptika har alltid vært estere avledet av furutrær. Imidlertid er den ledende stillingen blant dem cedarolje, egenskapene og bruken av dem har vært kjent siden antikken. Fra treet av denne majestetiske giganten gjorde våre forfedre møbler og retter. I slike beholdere ble maten lagret uvanlig lang, med melken sjelden sur. Cedar skap har vært og forblir svært verdifull for mange, fordi de ikke starter en mølle. De eteriske dampene som denne planten utstråler som ild, er redd for forskjellige insekter, spesielt mygg, fluer og mider. Det er bemerkelsesverdig, men for å desinfisere luften av en storby, vil det bare være en liten lund av disse trærne. kjegler av sedertreTakket være dens antiseptiske egenskaper er essensiell oljeprodukt sertifisert i både kosmetikk og farmakologi.

En veldig fet olje er oppnådd fra pinjekjerner. Ett tre kan gi opptil 50 kg frukt. I en slik vegetabilsk olje inneholder flere ganger mer E-vitamin enn i olivenolje.

Zhivitsa er en personlig terapeut

sedertre oleoresinFor behandling av mange sykdommer, brukes tannkjøtt, det vil si pitchwood,. Selvfølgelig kan du forberede det selv. Det er imidlertid verdt å vurdere at livsgivende “juice” umiddelbart tørker opp og herdes. Derfor anbefaler mange å oppløse det i solsikke eller olivenolje. For å gjøre dette, varm opp til 50 ° C fettblanding med et stykke gyllen harpiks. Det er interessant, men med slik varmebehandling forblir alle nyttige stoffer i harpiksen. Den resulterende løsningen er klar til bruk.

Gullbær av cedar i cedarolje har en reell terapeutisk effekt på kroppen. Å være i et slikt miljø aktiverer harpiksholdige forbindelser alt sitt potensial. Dermed kan en unik “duett” av verdifulle stoffer brukes når:

 • åreknuter
 • artritt;
 • soppsykdommer i negler og hud;
 • hemorroider;
 • prostatitt;
 • trofasår av hud;
 • herpes;
 • betennelse i slimhinnen (munn, øyne, nesofarynx og kjønnsorganer);
 • eksem.

nyttige egenskaper av cedar oljeI dette tilfellet er det viktigste å planlegge behandlingsforløpet riktig. Blant annet kan disse stoffene fjerne giftige stoffer, kolesterol og ulike slagg. cedarwood greenerSamtidig brukes slike løsninger (5%) ved behandling av akutte respiratoriske virusinfeksjoner, angina, faryngitt, adenitt og tonsillitt.

Noen eksperter sier at cedareter lett absorberes av kroppen. Men du må være forsiktig, fordi komponentene kan forårsake allergi. Derfor, inhalasjoner, bad, komprimerer, massasje – det mest optimale alternativet for de som har en sensitiv kropp.

Konkurranse selv Rapunzel

vakkert hår RapunzelKroen av skjønnhet er ung, og eldre, kvinner blir servert av sine flotte krøller. Dessverre har forferdelig økologi, utmattende sykdommer og påkjenninger en negativ innvirkning på kroppen av vakre damer. Å, til tross for alt dette, ser bra ut, bruker de fleste jenter essensiell olje av ceder for hår. Med sin hjelp overviste mange ulike sykdommer i hodebunnen, inkludert seborrhea og flass. frodig hårDu kan bare få det ønskede resultatet hvis du på riktig måte lager oppskriften og regelmessig utfører de nødvendige prosedyrene. I tillegg er det nødvendig å velge et vellykket kompleks av plantekomponenter, som er egnet for ulike typer hår.

I utgangspunktet produserer kosmetiske bedrifter estere ved å behandle fibre av tre, bark, samt ublåste skudd av cedertrær.

Ned med flass

cedarolje mot flassIfølge en studie observeres slike problemer hos unge under 25 år. Denne kategorien inkluderer også de som lider av sykdommer i mage og tarm. Men selv i det XIX århundre, en fransk forsker, undersøkte skæl under et mikroskop, funnet i hennes soppsporer. De er hovedårsaken til sykdomsprogresjonen. Ikke avslå den hormonelle balansen til en person, så vel som hans genetiske bakgrunn og tilstanden til talgkjertlene. Ikke desto mindre vil de helbredende egenskapene til cedarolje og dens bruk bidra til å glemme “snødekke” på hodet i lang tid. Her er en av de effektive oppskrifter:

 • hell en teskje cedar eter;Cedar essensiell olje
 • grunnlaget bør være laget av en sterk alkoholholdig drikke (konjakk eller vodka) og sterk te, hell hver komponent i 1 ss. l.;briller med konjakk
 • drypp tre dråper essensiell olje (banket laurbær).smør bei

Related  Hvorfor er Aglaonema gul og hvordan kan du hjelpe planten?

Tradisjonelt må en kvinne forsiktig gni en litt oppvarmet oljeaktig væske inn i røttene. Så vikler hun hodet med polyetylen og et terryhåndkle. Etter en og en halv time blir masken skyllet ut under dusjen. Prosedyren gjentas hver 5-7 dager. Som et resultat vil to måneder ikke passere, da resultatet blir tydelig.

Lysbrennhet regnes som normalt med denne terapien. Men alvorlig kløe, rødhet og tap av hele tråder er de viktigste tegn på allergi.

Aktiv vekst

rask hårvekstEtter at en kvinne har avgitt problemer med flass, må hun stabilisere hårsekkene. Selvfølgelig er det viktig å forstå at håret har flere stadier av livet. Videre mister en person hver eneste dag hundrevis av hårene sine. Å krulle vokse raskere, du kan lage en maske:

 • i en spiseskje kefir (yoghurt) oppløs samme mengde havsalt;bland kefir med havsalt
 • å ta med 2 ts. honning;naturlig honning
 • Legg til sedertre og drueolje (best oppnådd fra steinen) til 30 ml hver;sedertre og druefrøolje
 • Sett inn dråper lavendeleter (2-3 dråper).lavendelolje

Masserende bevegelser påfører den resulterende væsken i hodet. Pak det med et tett materiale og la i denne tilstanden i 60 minutter. For å vaske av denne masken er det ønskelig en større eller stor mengde eller mengde sjampo med den etterfølgende bruk av balsam. Bruken av cedarolje fremmer dermed intensiv vekst av krøller.

Hemmelige oppskrifter fra Humpbacked Horse

melkforyngelseI århundrer har folk vært ute etter skjønnhet og ungdom. Mange vismenn fortalte sine ideer gjennom barnas eventyr. Selvfølgelig kok i kokende vann, og dukkert deretter flere ganger i iskalt vann – nå farlig. I dag er det lett nok å lage en egnet ansiktsmaske med sedertreolje, og mange problemer løses om et par måneder. Noen av disse blandingene kan fukte, og andre – for å fjerne fett. Men to av dem vil være av interesse for hver kvinne.

Related  Møt i hagen din forskjellige typer og varianter av en fantastisk klokke

Evig ungdom

anti-rynkebehandlingRynker i nærheten av lepper og øyne er umerkelig utjevnet etter bare 30 dager med intensiv bruk av en slik masochka. Intervallet mellom prosedyrene bør være fra 3 til 5 dager. Imidlertid bør behandlingsforløpet fortsette i neste måned. Huden blir fløyelsaktig og glatt hvis du blander følgende ingredienser:

 • en teskje av honningkake;
 • Ti dråper av hovedeteren;
 • rå havremel – 15 g.

havregrynDa skal kvinnen jevnt fordelte blandingen over ansiktet. Legg væsken forsiktig nær øynene. Det er ønskelig for noen andre å gjøre dette, for eksempel en venn eller datter. På slutten av 20 minutter. Masken vaskes av med sommervann.

Etter slike prosedyrer kan huden bli rød, men det er ikke skummelt. Irritasjon fjernes med tonic eller fettete krem.

Ungdom uten akne

akne kontrollPå grunn av disse forferdelige formasjonene på den tenårige huden på en tenåring, er det så mange problemer. Kanskje, komplekser og selvtillit er bare halvparten av dem. Men de hudsykdommene de forårsaker, kan ødelegge barnets liv. Derfor er det bedre å håndtere dem på forhånd ved hjelp av en maske med:

 • avkok av kamille (1,5 ss.);kamille kjøttkraft
 • sedertre (10 cap.) og mandel (5 cap.) olje;
 • eterhansker, samt druer (bein) på 2-3 dråper av hver.

problem hudSmør med en slik helende eliksir etterfølges av hele ansiktet. Hold masken ikke mer enn en halv time. Gjenta prosedyren er viktig hver tredje dag. Ved skylling anbefales det å bruke vannmettet med sitron / limejuice. En måned med slik terapi vil hjelpe en tenåring til å se imponerende og nyte sin ungdom.

Tørk ansiktet etter at du har spylt masken, er ikke nødvendig. Om ønskelig kan den bli gjennomvåt med et papirhåndkle.

For å oppnå en slik fantastisk metamorfose er det bare mulig takket være kompetent bruk og unike egenskaper av cedarolje. Likevel er for mye å bli involvert i disse prosedyrene ikke verdt det. En pause mellom behandlingen bør være minst tre måneder.

Related  Vi blir kjent med de fine varianter av gentian og deres egenskaper

Cedar Oil Cooking – video