Cordillina i barnehagenI interiøret er en falsk palme med vakre blader vanlig. Før du fotokortilliner, bryr deg hjemme for henne er enkel. Den viktigste tilstanden til en tropisk beboer er vedlikehold i varme. Den bared fat av anlegget er oppnådd ved gradvis fall av aldrende blader. Cordillin vokser sakte og i rommet kan strekke seg til taket gjennom årene. Men hvis kofferten er avskåret, tar toppen seg rot og kan igjen bli en myk, lav blomst.

Riktig omsorg for cordillins hjemme

Cordilina KiwiI naturen er det mer enn 20 varianter av cordilliner. Siden de vokser til og med i tropene, men på forskjellige kontinenter, har hver art spesielle krav i innholdet. Det opprinnelige utseendet på en falsk palm er imidlertid verdt det, så hun ble tildelt et sted i leiligheten. Resultatet av riktig omsorg hjemme hos Cordillera vil være et bilde av en vakker blomst.

For å få en slik kopi, vil det være nødvendig å skape de nødvendige forholdene for blomstens utvikling. Ved dyrking brukes flere varianter. Mest vanlige er de mest utfordrende – cordillin Verhususchnaya og Kiwi.

Cordilina ØvrePlasser blomsten i rommet, styrt av prinsippet – jo mørkere blomsten på løvet, desto mindre trenger det lys. Men innenfor rimelige grenser, velger du mellom nord, øst og vest vindu. Om vinteren kommer cordillinplanten, uavhengig av sorten, fra sørvinduet:

  1. Vi bør ikke glemme, den største fienden til en tropisk plante er utkast, det er nødvendig å beskytte det mot kaldt blåser, ventilere rommet. Vanligvis åpner vinduet planten til et annet rom. Det første tegn på ugunstige forhold til frihetsberøvelse vil være gulvingen av bladene.
  2. Som andre tropiske planter, krever cordilin når sykepleie hjemme krever mykt vann til vanning uten klor og hardhetssalter. Ukentlig om sommeren skal vann legges til gjødsel for prydplanter. Jordens clod bør ikke tørke ut, men det er ikke nødvendig å fylle planten. Dårlig drenering vil føre til henfall av stammen ved basen. Optimal vanning om sommeren, når jorden er tørr fra toppen, og om vinteren fuktes det, og tillater ikke full tørking. Jo lavere temperaturen i rommet, jo mindre cordillinblomst trenger vanning.
  3. Å skape det riktige mikroklimaet avhenger av total fuktighet i rommet. Hvis sentralvarmebatteriene fungerer og luften i leiligheten er tørr, fukte bladbladene – bra. Men dette er med varmt innhold. Om sommeren utføres sprøyting daglig, som beskytter mot innføring av en edderkoppmide.
  4. Temperaturen i omsorg for cordillin har forskjeller i vinterinnhold. Grader av subtropisk opprinnelse må holdes i kjølige forhold ved 5-10 grader. Derfor kan de dyrkes i de sørlige områdene i grøntområder av territoriet. Av innendørs arter krever bare cordillin-bankene å bli vinterdager. Generelle krav – om sommeren 22-26 Med om vinteren 18-21. Skarpe temperaturendringer for en falsk palme er uakseptable.

Related  Hva er bruken av frisk ananas for menneskekroppen?

Hvis cordylininnholdet er bra, kan du blomstreHvis du følger de enkle regler om pleie hjemme for cordillera, vil hun blomstre, som på bildet.

Mulige problemer ved vedlikehold av en blomst

Cordillin trenger ikke å bli sprayetHvis blomstinnholdet ikke oppfyller sin fysiologi, mister det sin skjønnhet. Det er imidlertid ikke vanskelig å fikse situasjonen, det er nok å se på bladene, og de vil gi et signal:

  • Bladene og kantene ble brune – tørre luft, ikke nok vann, utkast;
  • det var brune flekker på bladene – små vanning;
  • vri og bli myke blader – anlegget er kaldt;
  • bladene blir gule – tørr luft, ikke nok nitrogen i jorda.

Guling og fall av de nedre bladene er en naturlig naturlig prosess. Cordillina trenger ikke skygge fra solen, men hvis bladene er med dråper vann, kan de forbli flekker fra solbrenthet.

Når du tar vare på cordilleraen, er det nødvendig å nøye inspisere den overliggende delen for å legge merke til skadedyr i tide.

Transplantasjon og reproduksjon av cordilliner

En kraftig plante tømmer jorden raskt, derfor er en årlig transplantasjon av unge planter obligatorisk. Senere utføres denne prosedyren etter et år. Samtidig skjer reproduksjon med rotavkom, som er lett separert og godt etablert i en ny pott. For forplantning av cordoliner er det mulig å bruke sideskudd på trunker eller til og med en avskåret apex, som tar rot i vann eller en sandholdig torvblanding. Vokse en falsk palme fra frø – prosessen er lengre og hjemme er ikke brukt.

Ung plante fra lageneJorden under planten kreves å være laget av et friskt drivhus med tilsetning av torv og sand for løshet. Ikke forstyrr tillegg av krummer av trekull og vermikulitt. Jorden må være næringsrik og luftgjennomtrengelig.

Related  Planter og pleie på det åpne bakken etter tidlig oppstart av langvarig primula

Separert fra moderbusken blir lagene først rotfestet i en blanding av sterilisert sand eller perlit med torv i like store mengder. Få røttene kan være i vannet, senere planting stilken til et enkelt underlag.

Hvis stammen til et palme har sterkt forlenget oppover, kan den landes, ha kuttet av et toppunkt og ha jordet det i vann. Få en ny squat bush. Stammen som er igjen i potten, kan gi sideskudd. Nye røtter i varmen dannes innen en måned, og anlegget er klar til planting på et fast sted.

Tips for omsorg for cordillera – video