Den aromatiske saftige massen av ananas inneholder i mange vitaminer og sporstofferEksotisk bær ananas vokser i Hawaii, Brasil, India, i et område hvor det tropiske klimaet lar deg dyrke ananas. I Russland har ananas tilpasset seg til å vokse individuelle elskere, som en eksotisk. Ananas er en urteaktig plante fra bromeliadfamilien. Han har en spenstammen og kjøttfulle, lange, hakkede blader. Bruken av ananas ligger i den biologiske og kjemiske sammensetningen av massen.

Nyttig enn ananas

I ananas, en høy konsentrasjon av vitamin CEn stor kompleks bær, med en obligatorisk tuft av spiny blader på toppen, er elsket over hele verden. I tropiske land vokser det i områder som er like store som banan- og sitrusplantasjer. Om vinteren er eksotisk frukt ofte en ønsket dessert i familier med høy materiell rikdom, og er nødvendigvis til stede i festligmenyen til enhver familie.

Om vinteren, ikke så mye grønne produkter, bevare vitamin C i høye konsentrasjoner. En person kan bare motta den fra utsiden, i motsetning til dyr. Ananas er et pantry av mange nyttige ingredienser. Samtidig er kaloriinnholdet i produktet bare 50 kcal, noe som gjør det mulig å vurdere det som kosthold.

Ananasmassen er 85% vannPå 85% ananas består av vann. Her er hva ananas inneholder:

 • vitaminer i gruppe B, C, PP, A;
 • mineralstoffer utgjør totalt 0,3% når det gjelder askeinnhold;
 • karbohydrat fra sakkarider 11,8%;
 • organiske syrer og biologisk aktive stoffer 1%;
 • matfibre 1%.

Når det gjelder mikrodoser, er formuleringene som en person krever et helt apotek. Så, hvor nyttig er ananas?

Ananas vokserDet bør bemerkes at handlingen av frisk frukt er mye mer effektiv enn tidligere behandlet eller hermetisert. Derfor vurderer vi bruken av tropisk frukt i form av en frisk frukt:

 1. Verdifullt produkt er tilstedeværelsen i det av bromelain, som er en del av et kompleks av proteolytiske enzymer. Det er en naturlig fettforbrenner, men stoffet er bare til stede i ferske råvarer. Bromelain absorberes og virker på tom mage. Derfor er bruk av ananas effektivt som en snack.
 2. Tilstedeværelsen av støtdoser av vitamin C sammen med bromelain styrker immunforsvaret og bidrar til å bekjempe betennelsen som har oppstått.
 3. Ananas nyttig for hypertensive pasienter, personer med problemer i sirkulasjonssystemet og avvik i hjertet. Her er de aktive stoffene forsynt av stoffene som finnes i ananas. Dette kalium og magnesium, så vel som organiske komponenter som tynne blodet, noe som eliminerer faren for blodpropp, rene fartøyer fra kolesterol plakk.
 4. Som et forebyggende verktøy er ananas nyttig for onkologiske problemer, siden det er fastslått at i massen av produktet er det molekyler som er i stand til å blokkere protein av kreftceller.
 5. I en porsjon av ananas inneholder en halv daglig dose mangan, et sjeldent element i plantefôr.
 6. Bruk av ananas øker humøret, fremmer utviklingen av serotonin, som skaper en følelse av mykhet, sammen med lavt kaloriinnhold av fersk ananas, fremmer vekttap. Dette er enda mer effektivt fordi fettforbrenning skjer samtidig, metabolske prosesser blir akselerert og stemningen forbedres.

Dan er ikke en komplett liste over gode resultater av riktig bruk av ananas. Inkluderingen av ananas i menyen løser mange problemer og bidrar til å feilsøke interaksjonssystemet av alle indre organer. Spesielt er det nødvendig å stoppe på et spørsmål, enn ananas for kvinner er nyttig.

Fersk ananasinnhold med lavt kaloriinnholdDen mest problematiske for den vakre halvdelen er alltid en periode med menstruasjon. Med dette tilknyttede smertefulle fenomenet, stort blodtap, nervespenning. Det er ananas i disse dager som vil lette tilstanden til damen. På grunn av hans regulatoriske evner vil han gjøre prosessen mindre tidkrevende og smertefri.

Kvinner setter pris på den kosmetologiske effekten av vitaminer som er tilstede i massen. Hvilke vitaminer i ananas påvirker huden? De som er tilstede i sammensetningen av A, E, C, er fordelaktige, og tilfører epidermis eksternt. Men en spesiell effekt har bromelain. Det fjerner betennelsesprosesser, renser forsiktig huden av fettglans. Masker med ananas gir en foryngende effekt.

Men lite vet at festet til callus om natten komprimere fra ananasmasse vil om morgenen smertefritt fjerne den oppbyggede kanten, gjenopprette beinet til sin lyshet og skjønnhet. Dette er effekten av organiske syrer med bromelain. Sammensetningen av mange tonics fra naturlige ingredienser inkluderer ekstrakt fra ananas.

Inneholdt i ananasbromelain har en gunstig effekt på hudenLike gunstig er ananaset for menns helse. Regelmessig inntak av ferskpresset juice eller et stykke frukt på en tom mage kan forbedre potensen betydelig. I land hvor denne frukten er vokst, anses en blanding av fersk frukt av kiwi, mango og ananas å være en mannlig cocktail. Det er bekreftet at dette forlenger seksuell aktivitet i en svært moden alder. Lukten av ananas er en av de sterkeste aphrodisiacs.

Flere stykker ananas vil hjelpe en mann å opprettholde potensen på riktig nivåUansett hvor stort ønske om å gjenopprette sin helse til helse ved bruk av ananas, skade eller forverring av helse kan fås fra personer med problemer:

 • GASTROINTESTINAL TRACT, ved gastritt med hevet eller økt surhet, magesår;
 • gravide kvinner kan bli indusert til miscarry;
 • Barn under 6 år bør begrenses til en liten dose og ikke gis i tom mage;
 • med forsiktighet bør det tas hensyn til produkttemaene. hvem har allergiske reaksjoner
 • Etter å ha spist, er det viktig å pusse tennene, siden ananasjuice ødelegger tannemaljen.

Hvordan velge riktig ananas

Kvalitetsfrukten har en grønn tuft, en fjærende hud og en behagelig aromaEn mild eller råtten frukt i stedet for å nyte smaken kan gi mange problemer. Derfor må du kunne velge ananas. I våre utsalgssteder kommer frukt inn etter en lang reise, jo nærmere må du ta valget. Vær oppmerksom på valget bør være på utsiden av oversjøiske gjester. Den øverste toppen av toppene skal være tett og grønt. Jo færre blader forblir, jo eldre fosteret. Kaken skal litt fjær under fingrene fra å trykke. Det skal ikke være flekker eller bukser på overflaten. Lukten skal være harmonisk og behagelig, en avrodisiakum tross alt.

Hold frukten selv i kjøleskapet i mer enn 10 dager ikke fornuftig. Nyttige stoffer bryter ned som ved over +10 , og under 5.

Kutting i stykker er gjort på forskjellige måter, men først kutter spissen, hvorfra du senere kan prøve å dyrke ananas selv. Skal fjernes før skiver, eller ringen blir matet i en pakke med shishechek hud, avhenger av fantasien.

Hvordan behandle tørkede ananas

I tørket ananas er det mineraler, fiber og et kompleks av vitaminerKonsentrert tørr masse ved tørking av produktet øker næringsverdien flere ganger, 100 g av produktet inneholder 347 kalorier. Men i tørrproduktet konserverte mineraler, fiber og vitaminer i komplekset B. Fordelene med ananas tørket er mye mer enn søtsaker. I tillegg øker de humøret og fjerner ødemet, fjerner overskytende vann fra kroppen. Quitters slutte trang til nikotin ved å bruke tørr ananas. Det er nødvendig å skille tørre ananas og gjennomvåt i sukker sirup, kandiserte frukter. De blir ofte solgt under dekke av et naturlig produkt. Søt i sukker sirup, ananas skiver er alltid myke, mens det tørre naturlige produktet er stivt, lett og veldig gult.

Hermetisert ananas er mindre nyttig enn friskHermetisert ananas har et lavt kaloriinnhold, men også liten fordel. Som et alternativ til søte boller og søtsaker, kan den brukes som søt tann. Fordelene ved det er små, skade er minimal, og skyldes det faktum at kjemiske forbindelser alltid brukes under bevaring.

Video om de nyttige egenskapene til ananas