Bambus av lykke - Drazen SanderBlant de romslige grønne vennene blir det gitt et spesielt sted til Drazen Sander. Den mest upretensiøse variasjonen av dracen kalles bambus av lykke. Hvis ønskelig, kan stammen dyrkes uten løvverk, som minner om bambus. Bare på den øvre delen vil det være en fjær av et blad av blader. Drazen Sandernian utvikler seg i bakken og hydroponics, fra flere fat i en krukke er det laget ujevne komposisjoner. Det er lett å kjøpe og formere Sander. Ta vare på henne er enkel.

Bambus eller dracaena Sander i komposisjonen

Fantastiske komposisjoner fra Dracena SanderFeng Shui’s lære, som alt i verden er knyttet til og i harmoni, gir planter i huset et spesielt sted. Ritualer knyttet til kulten av bambus spredte seg gradvis over hele verden. Men det er vanskelig å dyrke naturlig bambus hjemme. Bambus av lykke overalt, inkludert Kina, regnes som en plante av Dracena Sander, avbildet på bildet.

En hyggelig gjest med et ønske om velstand i Kina får tre bambusskudd. Økonomisk suksess vil bringe fem stammer. Syv skudd vil være en verge av helse og lang levetid. For fullstendig familievennlighet vil talismanen være tilstedeværelse av 21 stammer. Hvis komposisjonene er dekorert med satengbånd, sett inn gjennomsiktige vaser, vil alle gode feer fly inn i dette huset.

Forskjellen mellom sanderiana og bambus er at den ikke har en stilk:

  1. I hver innsnevring kan et hul dannes.
  2. Stammen kan kuttes i stiklinger og få noen nye planter.
  3. Toppen med blader lett rotfestet i vannet. På skjærestedet vil nye skudd vokse.

Bambus vokser til en stamme med en veldig høy jevn stamme.

Derfor snakker de om bambus av lykke, de betyr Dracena Sander. Du kan vokse en løvaktig dekorativ plante med variert løvverk over stammen. Tiltrekker en uvanlig sammensetning, når de bizarre buede koffertene i forskjellige høyder skaper et pryd.

Grow sanderianu kan være i vann, hydrogel eller i det vanlige substratet. Hjemmet når planten en meter høy, vokser sakte.

Related  Hvordan vokse en deilig smakfull ananas hjemme

Dracena Sander bryr seg hjemme – bilde

Dracaena Sander kan vokse ikke bare i bakken, men også i vannetLykkens bambus vokser godt i vannet, forutsatt at stilkene er nedsenket i 1-2 cm. Men vannet må destilleres med tilsetning av spesielle gjødsel til bambus. Du kan bruke tint vann etter at du har fryset flasken i kjøleskapet i 2 dager. Eventuelt vann endres regelmessig etter to uker, eller tidligere, hvis det er surt.

Anlegget utvikler seg godt i underlaget, fra sand, blad og torv. Det bør være litt tyngre på grunn av tilsetning av hagen. Blomsten er vannet etter at det øvre lag av jorden har tørket.

Drazen Sander trenger ikke sprøytingSander’s dracene plante trenger ikke å spray blader, tørr luft ikke forstyrrer det. Støv fra bladene skal fjernes, og åpner porene for å puste.

En elsker av varmt innhold ved en temperatur på 18-30 grader, spredt sollys, sanderiana kan bosette seg på badet. På grunn av mangel på belysning blir bladerne bleke, men vil utvikle seg normalt.

Den konstante fjerningen av unge unødvendige skudd fra hovedstammen er en av de viktigste teknikkene i omsorg for Dracena Sander. Hvis en bambus av lykke vokser, må den matche navnet. Imidlertid er det løvrike planteformer. De trenger annen pleie. Spiral stilk er oppnådd dersom det under utviklingen av en ung plante er plassert i et spesielt tilfelle.

Sadera er dracenisk interiør i interiøretMed god pleie hjemme ser Dracena Sander løvrike ut, som er tydelig synlig på bildet.

Slik sprer du Dracena Sander riktig

Reproduksjon av Sanders utføres ved å dele stammenBambus av lykke former seg bare på vegetativ måte. Store problemer med å skaffe nye planter skjer ikke. Det er ikke vanskelig å velge substratet for planting riktig. Den består av torv, bladeland og sand i forholdet 1: 2: 1. Jordens surhet skal være 5-6 enheter. Hjemme, replikerer Dracena Sander:

  • ved å dele stammen;
  • rooting av skyte i en horisontal posisjon;
  • stiklinger og øvre skudd.

Related  Nyttige egenskaper til asparges og dets bruk i folkemedisin

Fordeling av stammen i deler skjer bare med en skarp kniv, like jevnt som mulig. Stengene er installert i en beholder med mykgjort vann. Øvre seksjoner er dekket av voks, men ikke varmt, for ikke å forbrenne levende vev. I denne tilstanden vil rotleterne først vises rotter, og deretter vil knopper våkne opp i øvre del, nær kuttet. Nå kan planten bli transplantert til et fast sted.

Hvis det er et fartøy med vann, oppfylles kravene til toppdressing og skifting av væske ved vasking av fartøyet og småsteinene. Hvis dracena Sander plantet i bakken, bør hente en passende krukke og observere regler for frihetsberøvelse.

Rooting av draecena stilk av en sander i en flat tallerkenEn interessant måte er rooting i en horisontal posisjon. I dette tilfellet er halve kuttet fra begge sider dekket med voks. Røttene til stangen vil bli gitt i en flat plate, slik at vannet i bunnen. Deretter blir en rotfestet stamme med spirede nyrer transplantert i bakken, og får en plante med en felles rot og flere koffert.

Forplantning av dracena sander ved skuddForplantning av Dracena Sander med stiklinger og skudd er enkelt. Skjær spissen av skuddene eller sidekuttene. De kan slå rot i vann eller i bakken. Det viktigste, etter operasjonen, må du dekke de åpne seksjonene med voks på livmorplanten. Under hetten laget av polyetylenfilm eller krukke, vil anlegget gi nye skudd i 4-6 uker.

Skilsmisse hjemme en bambus av lykke, vil det trekke inn i familien lykke til og velvære.

Dracena Sander hjemme – video