Bønneblader kan ikke kastes, de er nyttigeHøsting av bønner, gartnere klyvende bønner, hensynsløst å sende klaffene til kompostet, og noen ganger ikke engang mistenker at de inneholder mange nyttige stoffer som kan støtte kroppen i en rekke sykdommer.

Tradisjonell medisin, etterfulgt av en offisiell, anerkjente fordelene med bønnepulver i diabetes mellitus, metabolske forstyrrelser, problemer med beinsystemet og overvekt. Samtidig konkurrerer enkle vegetabilske råvarer på lik linje med komplekse medisiner, uten kontraindikasjoner og uten å kreve alvorlige utgifter til kjøp.

Så hvordan går bønnen i diabetes? Hvem er vist deres bruk, og på hva er de nyttige egenskapene til naturlige råstoffer avhengig?

Mulighetene for å bruke tradisjonell medisin for diabetes

Bean pods brukes i folkemedisinDiabetes mellitus, etter statistikk, blir stadig mer diagnostisert hos unge og eldre. Dette er en systemisk sykdom som er preget av en hel eller delvis insulinmangel, noe som resulterer i at kroppen lider av karbohydratfeil og andre typer metabolske prosesser.

Utviklingen av diabetes påvirker alle systemer og organer av mennesker, inkludert kar, bukspyttkjertel og hele fordøyelsessystemet som helhet.

Hvis personer med diabetes av den første typen er direkte avhengig av insulin, betyr den andre typen bare en delvis feil eller immunitet mot dette stoffet.

I alle fall, utilstrekkelig insulin, opplever en person en forverring av trivsel, noen ganger svært alvorlig. Som et middel for å opprettholde kroppen gir innføringen i dietten av syke matvarer rik på forbindelser som er nært i egenskaper og sammensetning av humant insulin. Av spesiell betydning er introduksjonen til dietten av diabetikere av bønneblad, fordi slike stoffer ble funnet i bladene av denne typen bønner.

Kjemisk sammensetning av bønnebøtter

Bønneblader er nyttige i diabetes mellitusMed en mer nøye undersøkelse av bønnebekkens biokjemiske sammensetning, har forskerne oppdaget et unikt kompleks av vitaminer, aminosyrer, flavonoider og mineraler som kan ha en gunstig effekt, ikke bare i løpet av diabetes, men også på en rekke andre sykdommer. I frøene av bønner og blader er konsentrasjonen av proteiner, nær og noen ganger overlegen i verdi for komponenter av animalsk opprinnelse ekstremt høy.

Spist av en sunn person og med diabetes, kan bønner bli en utmerket erstatning for kjøttretter, den er også næringsrik og nyttig.

Men dette er bare toppen av isfjellet. I tillegg til aminosyrer inneholder bønnebøtter:

 • flavonoider;
 • glykosider,
 • uerstattelige organiske syrer;
 • vitamin B, og også ascorbinsyre, vitamin F, E, K og P;
 • mineralske stoffer;
 • naturlig sukker;
 • matfibre.

Listen over aminosyrer som inngår i bønnen inneholder arginin, som er en naturlig antioksidant; metionin, lysin og tyrosin. Disse forbindelsene spiller en viktig rolle i syntesen av proteiner og metabolske prosesser, de anses å være uunnværlige for produksjon av hormoner og enzymer.

I bønnepuer, en rik sammensetning av aminosyrerTydeligvis har deres inntak i menneskekroppen, en pasient med diabetes mellitus, med bønnebøtter en enorm helbredende og forebyggende verdi.

Det er i den biokjemiske sammensetningen av bønner aminosyrer og flavonoider, som har evnen til å beskytte og styrke veggene i blodkarene, for å aktivere og opprettholde immunforsvar.

Imidlertid kan den viktigste forbindelsen for diabetikere med rette betraktes som glukokinin, noe som ligner på humaninsulinaktivitet og kan redusere blodsukkernivået.

Den kurative effekten av bønnebøtter

Bønneblader og bønner vil forbedre livskvaliteten til en diabetikerI tillegg kan bønnebladene i type 2 diabetes gi ekstra fordeler på grunn av deres vanndrivende, antiinflammatoriske og andre kvaliteter. Introduksjon til kosthold og bruk av medisiner basert på denne naturlige medisinen vil gi:

 • reduserer risikoen for å utvikle kardiovaskulære sykdommer;
 • fjerning av giftstoffer og toksiner fra kroppen;
 • fjerning av ødem;
 • restaurering av fordøyelsesprosesser;
 • aktivering av metabolisme;
 • styrke nervesystemet og immunsystemet
 • reduksjon i overflødig vekt;
 • styrke visuell funksjon.

Bean pods er en utmerket restaurering for både syke mennesker og friske mennesker. Og til alle som lider av diabetes, vil bønnebladene bidra til å føle seg raskere, øke tone og vitalitet.

Bruk av bønneblader i type 2 diabetes

Bean pods bidra til å normalisere blodsukkeret i type 2 diabetesPå grunn av den unike kombinasjonen av proteiner, mineraler, aminosyrer og vitaminer, kontrollerer nyrebønner i diabetes blodsukker, noe som bidrar til å forbedre personens velvære. Av denne grunn er bladbønner og frøene seg selv svært ønskelige å inkludere i diabetikernes meny, der en type 2-sykdom er diagnostisert.

Hvis bønner vokser på hagen, begynner å tørke bladene samles fra grønne busker, så blir de tørket i en ventilert, skjermet fra sol og jord.

Vi vokser bønner i våre sengerI det mørke og kjølige, kan en tett lukket beholder med bønner som anbefales for diabetes mellitus, lagres i omtrent et år. Som et middel i dag brukes både pulveriserte tørre vegetabilske råmaterialer og pulver oppnådd i industrianlegg under frysetørking, samt ekstrakter basert på bønneblad:

 • Ekstrakter fra bønnebladene under diabetes drikker tre ganger om dagen, 10-15 dråper.
 • Alkoholholdig tinktur av bønnepulver brukes også til behandling av diabetes, og på oppdraget tildeles opptil 50 dråper.
 • Den mest brukte avkok, tilberedt fra 100 gram tørkede padler og en liter vann. Mediet fordampes til væsken er redusert med halvparten, og denne dosen beregnes for daglig inntak.

Related  Fortryllende blomstring og urolig karakter av azalea

Det er også ferdige samlinger på apotek, hvor i tillegg til bønneblader er det et ark med blåbær, hundrosen, Johannesjurt og Eleutherococcus.

Advarsler for bruk

Bruken av bønnebøtter i diabetes mellitus er bare mulig i begynnelsen av sykdommen, og mottaket bør godkjennes av en spesialist og under konstant kontroll.

For å motta avkok fra bønnebøttene, er det nødvendig med en legeHvis pasienten merker forverringen av tilstanden, må bønnebladene i diabetes forlates. Årsaken til det samme ubehag kan være den individuelle intoleransen mot bønne-komponenter. I dette tilfellet kan selv avkok fra pods forårsake respiratoriske reaksjoner, hudutslett, kløe og andre lidelser.

Forsiktig bør ta avkok eller andre midler basert på bønner og under graviditet og amming. I dette tilfellet blir bønnebladene i type 2-diabetes tatt strengt i henhold til doktorgradsforskrift, kombinert med medisinbehandling og foreskrevet diett. Mulig forringelse av velvære og hos pasienter med hypertensjon, så nøyaktighet ved å ta slike legemidler vil ikke være overflødig. Som et forebyggende tiltak for diabetes kan bønner brukes til å kontrollere blodtrykk og kvantitet, redusere hevelse, forbedre fordøyelsen og styrke immuniteten.

En video om sannheten og myten om diabetes mellitus