Myrtle i hemmetMyrtle är en vintergrön växt, förhärligad i myter. Han vinner doften av blommor, glänsande gröna blad och förmågan att skapa en busk, ett träd eller bonsai från sitt hus hemma. I den slutna konturen av växthusar växer lägenheter, kontorslokaler med en vanlig mormyr. Man tror att detta är ett paradis träd som har bosatt sig på marken.

Vad erövrade världen av inomhus blomsterhandlare

Fantastisk sammansättning av myrtenI Medelhavet är myrten ett träd upp till 4 meter högt. Alla delar av det läker, förnuftigt översätts namnet som balm. Rummet Myrtle Ordinary har bevarat sina användbara egenskaper. Endast tillväxten blev lägre, mer än en meter i höjd i rumsförhållandena stiger inte. Men de lydiga grenarna kan styras enligt designerns idé och till och med växa en liten lund med träd på en bricka. Myrtle är en vanlig, en blomma, du kan se bilder på dess kompositioner oändligt.

Det kommer att ta många år, det kommer att ta ett smycke innan mästaren skapar ett sådant mirakel från busken. Detta är konst. Men även en enkel doftande busk av myrt är inte lätt att växa. I Tyskland tog varje tjej från minsta ålder hand om sitt träd. När hon blev gift blev blomman en talisman av en ung familj. Ju vackrare bruden hade myrten, desto mer familjelöjning förutspåddes för denna familj. Implikationen kan vara den förståelsen. Om flickan har hittat blomningen, kommer hennes man också att förstå, tämja, och det kommer bli lycka i familjen.

Myrtus är känd som en kultväxt inte bara i det antika Grekland. Det är en symbol för äktenskaplig trohet, lugn och ro i huset och nu. Bröllopskronor från repen av myrt och rosor symboliserar parets trofasthet.

Myrtle ger hälsa till huset. Löv av kultur ger en trevlig lukt, blommorna är doftande. Forskare har bestämt att en liten buske förstör upp till 80% av mikrober som flyger i luften. Lukten av blomman på alla invånarna i rummet fungerar lugnande – pacifierar!

Related  Foto med namnen på sorter av de umburiska violerna (del 2)

Med förkylning är inandning av ånga med löv av myrten användbar. Och när växten blommar med vita och rosa blommor är det omöjligt att se bort från det. Torkade bär av hans – kryddor.

Myrtle vanlig, ta hand om honom hemma

Bildandet av växtstammenSkapa förutsättningar under vilka växten är välmående, dela bostaden med en person är inte lätt. Myrtle är en speciell växt. Det kräver kärlek och bryr sig mer än andra herrar.

Huvuduppgiften för blommans utveckling är att ge honom en kall vinter. I en stadslägenhet med centralvärme finns knappt ett ljust hörn med en temperatur på ca 10 grader. För att rädda situationen kan man använda en stängd loggia eller balkong, där man på vintern kan hålla myrten gemensam växt.

Låt oss börja med det faktum att vi köpt en blomma i en butik som odlas i Holland. Det vackra trädet har dämpat det ljuka lövverket, en hälsosam sort.

Men en liten stund gick, och det blev klart att bladen började torka ut och falla av. Och även om det finns många av dem, är busken fortfarande fluffig, men ett brådskande behov av att se vad som händer med rötterna, tvingas ta det försiktigt ut ur behållaren. Där var det nästan inget land bland de förtrollade rötterna. En obegriplig komposition som liknar hushållsavfall och granuler av något ämne, förmodligen ett gödselmedel som växten matar. Det är nödvändigt att transplantera myrten, det är en vanlig praxis för alla inköpta blommor att transplantera efter en tvåveckors karantän.

Skötsel av myrten vanliga innehåller följande åtgärder:

  • transplantation;
  • beskärning;
  • belysning;
  • temperatur av innehållet
  • regim av vattning, vätning av löv, gödselmedel;
  • eliminering av problem.

Related  Hur får man reda på varför iris inte blommar och hur man löser problemet

Växttransplantation utförs i en kruka med ett gott dräneringshål. Krukan tas mer än den där anläggningen är ordnad. Rötter frigörs från substratet och planteras i ett nytt land av rätt komposition. Stammen begraver inte. Avloppskikt för att skapa minst 5 cm. Jordens sammansättning är hälften bestående av gräsmatta, den andra halvan representerar lika stora andelar torv, sand och humus. I framtiden bör blomstransplantationen ske genom omlastning, om myrten inte försvinner och rötterna är friska.

Beskärning av myrten gör det möjligt att skapa en krona av vilken form som helstBeskärning eller prickning av den växande kronan är nödvändig så att kvistarna inte sträcker sig, och växten är kompakt. Efter våren beskärs växterna snabbt unga lövverk och börjar blomstra.

Klippta toppar kan rotas, ha fått unga myrter. Stenarna i vattnet spireras och placeras sedan i en lätt mark under huven tills de börjar släppa nya löv.

Rummet där den vanliga myrten hålls bör vara ljus, med bra luftutbyte. Solens direkta strålar torkar löven och det börjar börja falla. På sommaren gillar anläggningen att vara utomhus. På vintern ska rummet också vara lätt, kallt, med hög luftfuktighet.

Vattnet växten bör vara måttlig, men ofta, så att marken är ständigt våt, men inte våt. Vatten bör inte innehålla klor och salter av hårdhet. Det är bättre om det filtreras ut i en burk med kolpatroner. Regelbunden sprutning, en pall med moss hjälper till att hålla den önskade luftfuktigheten runt myrten.

Mirta vanliga borde inte få plats i sovrummet. Dess eteriska oljor är excitatoriska, och en vilsam sömn blir störd. Av samma skäl, använd inte droger från myren på natten.

Två gånger i månaden under en period av varmt underhåll, sedan mars måste du göra gödselmedel bevattning med universella gödningsmedel. Om ett grönt träd odlas eller bonsai bildas, tas gödselmedel till dekorativa inomhusväxter. För en blommande buske behöver du ta en annan komposition, med övervägande fosforsalt.

Related  Allt du behöver veta om transplantation, reproduktion och beskärning

Blommande myrtenRebels växten och kasserar lövverket om följande villkor skapades för det:

  • solstrålar brinner kronan;
  • icke-iakttagande av vattenreglering och mikroklimat;
  • vinterning i värme;
  • brist på ljus på sommaren och vintern;

Allt detta anser han som en brist på kärlek och kasserar löven.

Är det möjligt att återanpassa en döende växt

Den här sjuka växten kan fortfarande räddasSå snart de förvirrande fallande löven blir märkbara måste du armla dig med ett förstoringsglas. Kanske, på din blomma började en spindelmyt vaxa. Det första tecknet är gulning av enskilda blad. Han kan bosätta sig om bladen sällan återfuktas, och rummet är torr luft. Om blommans gulning är massiv, kan orsaken vara i överflöd och förfall av rötterna.

Med levande kvistar måste växten återupplivas. Först av allt kommer vi att göra en revidering av rötterna, ta bort alla skadade. Platser skivor ströet med kol, då Kornevin. Ta bort markdelen från bladen, utför djup beskärning. Lämna bara levande kvistar. Mark för plantering är lätt att ta, så att det inte håller vatten. Hyppig vattning med vatten med mikrodoser av Kornevin. Och vänta kanske växeln kommer till liv. Det är bättre att inte ta med en blomma till detta tillstånd.

Innehållet i myrtens vanliga hus – video