tinktur av gröna valnötterAlla vet om en till synes vanlig frukt, köpa en mogen mutter för att mata hjärnan och få spårämnen. Men om tinkturen av grön valnöt på vodka är känd inte så mycket. Det är värt att demontera detaljerade recept och sätt att använda denna medicinska komposition.

Det är de gröna frukterna av muttern som hjälper till att återställa mängden jod i kroppen.

Förutom jod i tinkturen av grön valnöt på vodka finns det ett antibiotikum av naturligt ursprung, som kallas en Yuglon. De behandlas med svampar och andra hudproblem. Dessa är beprövade folkmetoder. Intressant, slutar användningen av en tinktur av grön valnöt inte där.

varning

alkoholiska tinkturer kan inte ges till barnVarje typ av tinktur på en valnöt är kontraindicerad till personer som lider av intolerans eller allergi mot dessa mycket nötter. Det är inte säkert att behandlas med ett sådant botemedel mot alla som redan har en sjukdom i samband med överdriven blodviskositet eller problem med mag-tarmkanalen.

Alkoholtinkturer på allt kategoriskt förbjudna framtida mödrar och redan ammar kvinnor.

Alkohol, en del av tinkturen av grön valnöt på vodka, kan givetvis inte ges till barn och ungdomar. Även om det är för behandling av vissa sjukdomar, finns det alternativa metoder för beredning. Om detta vidare.

Förbered tinkturer enligt recept

skär unga valnötterDet finns inte ett sätt att skapa ett helande extrakt från en ung grödor. Låt oss välja det mest effektiva:

  1. Vi gör den enklaste tinkturen. För att göra detta väljer vi bara gröna från nötter, tvättas väl med varmt vatten och skärs i skivor. Vi lägger räkorna i en vanlig burk i tre liter, och häll sedan helt enkelt vodka av något slag. Allt vi lämnar i en månad.
  2. Tinktur av en valnöt på alkohol. Här är andelen viktig, annars kommer näringsämnena att gå vilse. Ta därför exakt 15 g. Gröna mutter. Lägg sedan frukterna i en halv liter burk och tillsätt alkoholen. Användningen av tinktur av grön valnöt i denna form är ett förstärkande förfarande med upprätthållande av vitaminer i kroppen.gröna valnötter för alkoholtinktur
  3. En annan metod som redan har testats med tiden är en tinktur som inte finns på en alkoholhaltig vätska. Du kan göra en tinktur av valnöt på fotogen. Ett sådant vaccin hjälper till med högt blodtryck, tumörer, radikulit, gastrit och till och med magsår. Därefter överväga beredningen av ett sådant läkemedel.

Related  Typer av syngonium för hem växande

Kerosin och valnöt

färdig att använda tinkturFör framgångsrikt skapande av ett läkemedel behövs bara gröna nötter, vilka har ackumulerat mjölkmognadhet. De skärs igen med lobules (helst per kvartal varje frukt).

Vid packning är det möjligt att styras av kapaciteten eller kvantiteten av en mutter. Den bearbetade unga frukten ska stänga två tredjedelar av burken eller krukorna.

petroleum tinktur av gröna valnötterVälja från petroleum, ge företräde endast till det bästa. Därför får vi för tinkturen destillat (populärt benämnt flygfotogen). Det behöver trots allt inte filtreras och försvaras.

Fyll tanken med ett underbart bränsle och ta sedan bort vår medicinska komposition i 3 veckor på en sval, mörk plats av typen av källare. Men efter 21 dagar är det också nödvändigt att göra en pressning. Därför förbereder vi cheeseclothen (det är bättre att vända sig till fyra lager) och pressa nötterna efter transfusionen i en ny behållare.

Det är bättre att inte kasta kvarternas kvarter. De är användbara som ett yttre medel för människor och djur.

Vi behandlar helminthias med samma medel

Vi förstör helminter med tinkturTinktur av en valnöt från parasiter är en gammal medicin baserad inte bara på en ung frukt. Faktum är att det finns även bladverk och saltpottare.

I farmakologi är sådana läkemedel vanligen kallade extrakt. Och kärnan i medicinen är detta: nämligen unga nötter och deras löv innehåller aktiva substanser som förstör parasiter i kroppen.

Själva tinkturen för dessa ändamål kan göras på egen hand. För detta behövs inte alkohol, tillräckligt med honung och huvudingrediens. Muttrarna tvättas och torkas. Ett kilo honung behöver samma mängd gröna mutter.

Vidare passerar de redan beredda frukterna helt enkelt genom köttkvarnen och blandas och lämnar den framtida medicinen i ett par månader.

Related  Sätt att använda äppelcidervinäger till hår

I sammansättningen av ett sådant läkemedel finns inget att förstöra, så vi lagrar bara medicinen tills den är klar i ett mörkt köksskåp. Och efter ett tag kommer det att ändras, eftersom innehållet är indelat i bråk – tjock och flytande. Allt som kommer att gynna kroppen från de element vi behöver, kommer att monteras i en vätska. Köttet kan försummas.

Använd denna profylaktiska åtgärd upp till tre gånger om dagen före måltiden. Tinktur av honung kommer att stärka immunförsvaret, återställa mentala processer.

Om en person i alla åldrar plötsligt började känna förfallet av vital energi, är det lätt att återhämta sig bara ett så enkelt sätt. Du behöver bara öka ditt intag tre till sex gånger om dagen.

Förebyggande behandling av parasiter med denna tinktur innebär användning av allt innehåll – du måste äta jämn kött av nötterna.

Video om applicering av tinktur från grön valnöt