ukrasite stablo igračkama od drvetaU svakoj kući u kojoj se nalazi mala djeca, glavni zadatak pri ukrašavanju stabla je, prije svega, njegova sigurnost. Ove male šljunčane ne samo da nastoje ukloniti sve sjajne stvari iz grana, a zatim ih kušati, pogotovo ako su zubi izrezani. A onda pomoći roditeljima da dođu nezasluženo zaboravljeni retro nakit, a posebno igračke za božićno drvce. Oni se ne bore, što isključuje mogućnost ozljeda s oštrim krhotinama, pa čak i ako dijete slučajno mrzi takvu igračku, da ga pukne i proguta čestice još uvijek ne mogu.

Oblik i izgled drvenih proizvoda mogu biti vrlo raznoliki: od jednostavnih pahuljica od grančica do figurica životinja i ptica. Sve ovisi samo o mašti i strpljivosti odraslih koji će biti angažirani u stvaranju remek-djela, iako je moguće privući stariju djecu da rade jednostavne modele. Dok će se papa baviti izrezivanjem i okupljanjem, majka s kćeri ili sina bojit će radne komade.

Dakle, koje su božićne drvoreze igračke možete napraviti sa svojim vlastitim rukama za ukrašavanje božićno drvce i dati joj originalni izgled? Nudimo kratki izbor takvih ukrasa.

Učinite sa svojim majkom delikatne riblje kugle iz vinove loze

Otvorene kuglice iz vinove lozeNa novogodišnjoj radionici svatko ima dovoljno. Majke mušice lako se mogu nositi s najjednostavnijim žetvama kuglica i njih će ih tkati iz grančica vrba. Takve igračke čak i ne trebaju biti dodatno obojene, zračna struktura kugli samo naglašava njihovu bezubost, ali ako postoji želja, igračke mogu biti pozlaćene ili obojene u različitim bojama. Da biste objesili drveno božićno drvce, dovoljno je vezati malu niti ili satensku vrpcu na jednu stranu.obojene kuglice

Lopta će biti točnija, a vina – lakše je savijati, ako prije tkanja grana vrba najprije kuhati 30 minuta i izvadite koru od njih.

Baloni od drvenih grančica

balon grančicaJoš jedan jednostavan način za izradu drvenih igračaka iz božićnih drva je koristan u slučaju da se nigdje ne može uzeti vinova loza. Jednostavno se može zamijeniti običnim tankim šipkama, izrezati ili sakupljati sa bilo kojeg drveta ili grmlja u gradu ili privatnom vrtu. Igračka je napravljena na ovaj način:

 1. Prvo, obični balon je napuhan.
 2. Zatim su oko njega vezane grančice na takav način da dolaze u dodir s drugima.
 3. Nakon što se ljepilo osuši, lopta se buši.

Ako su grančice zalijepljene – nije važno, lako se mogu rezati na dva dijela.

Drvene kugle od polusvijeta

decoupage drvenih kuglicaVrlo lijepe igračke od krzna od drveta mogu se dobiti ako pitate papu da napravi šipke u obliku dvije polovice kugle. Oni su sastavljeni i oslikani po vašem ukusu. Međutim, treba imati na umu da takve kuglice imaju puno veću težinu od otvorenih radova, a grane ispod njih mogu progibati.

Related  Domaće božićne igračke od perli

“Svjetle” drvene zvijezde na božićnom drvcu

izvorne zvijezde na stabluLijepa ukrasna stabla u obliku zvjezdica također se proizvode od tankih grana i vina. Za to vam je potrebna:

 • odaberite pet jednakih grančica;
 • Izrežite ih na istu duljinu;
 • Presavijte u obliku zvijezde, pričvršćujući vrhove na kontaktima s tankom žicom;
 • Unutrašnjost zvijezde je umotana u vrba vrbe.

Ako želite, zvjezdice mogu biti obojene ili lakirane.

Šarmantna igračka-kruglyashi iz spilova

Ljubitelji će moći izvući varijantu izrade ukrasa božićnog drvca iz drvenih kolača. Oni se mogu naći nakon žetve drva za drvo za dacha ili to učiniti sami, rezanje nepotrebnih grana stabala različitih debljina.

Dovoljno je da debljina pupoljke bude do 1,5 cm.

Površina pile je ukrašena po vašem ukusu:

 • slikanje s markerom ili gel-olovkom;leptir marker kruglyashi
 • spaljivanje crteža s lemljenjem;spaliti snježne pahulje
 • stvarajući na kruglyasha cjelovite slike.male okrugle slike

Za takvu igračku božićne drvce koja je služila više od godinu dana, njegova površina je bolje otvoriti s dva sloja laka. To će ne samo produžiti život dekora, već i učiniti ga privlačnijim.

Šarmantne drvene životinje, ptice i druge figure

drvene figure za božićno drvceVrlo je dobro, ako kod kuće postoji poseban strojni alat pomoću kojeg se drvenim letvicama može dati bilo koji oblik. Dakle, od uobičajene šipke izrađuju se od jele, vjeverica, konja, ptica pa čak i pahuljica.izrezali smo lik

Oni su dobro polirani kako bi površina bila savršeno glatka, a zatim ih spalila ili slikala. Iako je bez nje, takva igračka je vrlo lijepa i izgleda prirodno što je više moguće.slikani likovi

Ručni rad u svakom trenutku, uključujući i danas, vrlo je cijenjen. Skup drvenih božićnih igračaka, izrađenih vlastitim rukama i prekrasno zapakiranim, bit će prekrasan dar za Novu godinu.

Kako objesiti drvene igračke na božićno drvce?

povezujemo figurice u vijenacProjekti su izrađeni, boja osušena, igračke su spremne i postavlja se pitanje – kako ih popraviti na Nove godine ljepotu? Varijacije držača za igračke za Božićno drvo mogu biti nekoliko. Predlažemo da koristite najčešće:

 1. Ako igračka ima rupu, najlakši je način da u nju utisne satenska vrpca.
 2. Alternativno, možete upotrijebiti jednostavnu žicu.povezujemo figurice s curlingom
 3. Kompliciramo zadatak i prenesemo vrpcu u kuglicu, pričvršćujući ga na igračku s rozetom za perle koje koriste ljepilo.lijep privjesak za igračke
 4. Prekrasni držači mogu biti izrađeni od tanke meke žice, nanizane na zrnca i uvijene u bilo koji oblik.pričvršćivanje za igračke kuglica i žice

Ako na igračkom božićnom drvetu nema rupa, izbušene su ili mali dodatni prsten je pričvršćen na figuru za pričvršćivanje držača na figuru.

Kao što vidite, stvaranje igračaka božićnih drva s vlastitim rukama nije teško, a neki modeli čak mogu biti čak i djeca bez pomoći njihovih roditelja. Takve ukrase nisu samo ekološki prihvatljive, već sadrže dio dvojice koju su uložili njihovi kreatori, jer kada radite s drvetom, gospodar mu daje česticu, kao da diše život u drvo. Naši preci vjerovali u ovo, mi ćemo također vjerovati. Neka vaše božićno drvce oživljavaju s bajkovitim likovima, drvenim izgledom, ali sa živom dušom, i privući će samo sreću u kuću. Sretna Nova godina!

Related  Priprema za Novu godinu: odabir božićnog drvca za kuću

Izradite remek-djela – video

Uključite fantasy i stvorite – video