dekorere treet med leker av treI hvert hus der det er små barn, er hovedoppgaven under dekorasjonen av treet først og fremst dets sikkerhet. Disse små shalunishene streber ikke bare for å fjerne alle skinnende ting fra grenene, og smake dem, spesielt hvis tennene er kuttet. Og så for å hjelpe foreldrene kan komme uforglemmelig glemt retro smykker, spesielt juletre leker. De kjemper ikke, noe som utelukker muligheten for å skade seg med skarpe splinter, og selv om et barn ved et uhell gnaver et slikt leketøy, å knekke det og svelge partiklene fortsatt ikke kan.

Formen og utseendet til treprodukter kan være svært varierte: fra enkle snøflak fra kvist, til figurer av dyr og fugler. Alt avhenger bare av fantasi og tålmodighet hos voksne som vil være engasjert i etableringen av mesterverk, selv om det er mulig å tiltrekke eldre barn til å lage enkle modeller. Mens paven skal være engasjert i excision og montering, vil moren med datteren eller sønnen farge arbeidsstykkene.

Så, hva er juletrelegene du kan lage med egne hender for å dekorere juletreet ditt og gi det et originalt utseende? Vi tilbyr et kort utvalg av slike ornamenter.

Gjør med moren din delikate fisken baller fra vintreet

Openwork baller fra vintreetI nyårets verksted har alle nok. Mom-needlewomen klarer seg lett med den enkleste høsting av baller og vil veve dem fra pilgrikk. Slike leker trenger ikke engang å være malt, ballens luftstruktur gir bare vektløshet, men hvis det er et ønske, kan lekene forgyles eller males i forskjellige farger. Å henge et treetre i tre er det nok å knytte en liten tråd eller satengbånd til en av sidene.malte baller

Kulen vil være mer nøyaktig, og vintreet – det er lettere å bøye, hvis du først legger i 30 minutter før veving av piletakene, og fjern barken fra dem.

Ballonger laget av tre kvister

ballong av kvisteneEn annen enkel måte å lage juletre av tre er nyttig hvis det ikke finnes noe sted å ta et vintre. Den kan enkelt erstattes av vanlige tynnstenger, kutt eller høstes fra noe tre eller busk i en by eller privat hage. Legetøyet er laget på denne måten:

 1. Først oppblåses en vanlig ballong.
 2. Så kvistene limes rundt det på en slik måte at de kommer i kontakt med hverandre.
 3. Etter at limet tørker, er ballen stanset.

Hvis kvistene blir tykk – det spiller ingen rolle, de kan enkelt kuttes i to deler.

Trebolter fra halv-billets

decoupage av treballerVeldig vakre peltreoler av tre kan fås hvis du spør paven om å lage billeter i form av to halvdeler av en ball. De er satt sammen og malt til din smak. Det skal imidlertid huskes at slike baller vil ha mye mer vekt enn åpent arbeid, og grenene under dem kan sakte.

Related  Lag en upretensiøs hage

“Lys opp” trestjernene på juletreet

originale stjerner på treetVakre tredekorasjoner i form av stjerner er også produsert av tynne grener og vinstokker. For dette trenger du:

 • velg fem like kvistar;
 • Klipp dem til samme lengde;
 • Brett i form av en stjerne, fest spissene ved kontaktpunktene med en tynn ledning;
 • Innsiden av stjernen er innpakket i pilgrimsvin.

Hvis ønskelig, kan stjernene bli malt eller lakkert.

Sjarmerende leketøy-kruglyashi fra spilov

Lovers vil kunne tegne en variant av å lage juletre dekorasjoner fra tre sprees. De kan bli funnet etter høsting av wood for dacha eller gjør det selv, kutte unødvendige grener av trær av forskjellige tykkelser.

Det er nok at tykkelsen på rundorm er opptil 1,5 cm.

Sagen er dekorert til din smak:

 • male med en markør eller en gelpenn;malt markør kruglyashi
 • brenner tegningen med loddejern;brenne snøflak
 • skape på kruglyasha hele bilder.små runde bilder

Til et slikt juletreverk servert i mer enn ett år, er overflaten bedre å åpne med to lag lakk. Dette vil ikke bare forlenge levetiden til dekorasjonen, men også gjøre den mer attraktiv.

Sjarmerende tre dyr, fugler og andre figurer

tre figurer for et juletreDet er ganske bra, hvis hjemme er det et spesielt maskinverktøy, ved hjelp av hvilket trespill kan gis noen form. Så fra den vanlige baren er de laget av granentre, ekorn, hester, fugler og til og med snøflak.vi kuttet ut figuren

De er godt polerte for å gjøre overflaten perfekt jevn, og deretter brent eller malt på dem. Selv uten det er et slikt leketøy veldig vakkert og ser så naturlig ut som mulig.malte figurer

Manuell arbeid til enhver tid, inkludert i dag, er høyt verdsatt. Et sett av juletre i tre, laget av egne hender og vakkert pakket, vil være en fantastisk gave til nyttårsferie.

Hvordan henge treleker på et juletre?

vi forbinder figurer i en kransBlankene er laget, malingen tørket, lekene er klare og spørsmålet oppstår – hvordan fikseres de på nyttårets skjønnhet? Varianter av holdere til juletre leker kan være flere. Vi foreslår at du bruker de vanligste:

 1. Hvis leketøyet har et hull, er den enkleste måten å tråne et satengbånd inn i det.
 2. Alternativt kan du bruke en enkel tvilling.vi knytter figurene med curling
 3. Vi kompliserer oppgaven og sender båndet inn i perlen, fest det på leketøyet med en rosett for perler med lim.vakkert anheng for leker
 4. Vakre holdere kan bli laget av en tynn, myk ledning, spenst på perlene og krøllet inn i enhver form.Feste for leker av perler og ledninger

Hvis det ikke er hull på juletreet leketøy, blir de boret eller en liten ekstra ring er skrudd inn i figuren for å feste holderen til figuren først.

Som du kan se, er det ikke vanskelig å lage juletre med egne hender, og noen modeller kan til og med bli gjort selv av barn uten hjelp fra foreldrene sine. Slike dekorasjoner er ikke bare miljøvennlige, men inneholder også en brøkdel av sjelen som er investert av sine skapere, fordi når de jobber med tre, gir mesteren ham en partikkel av seg selv som om han puster livet i treet. Våre forfedre trodde på dette, vi vil også tro. La ditt juletre komme til liv med eventyrkarakterer, tre i utseende, men med en levende sjel, og vil bare tiltrekke seg lykke til huset. Godt nyttårsferie!

Related  Modern trädgård i högteknologisk stil

Lag mesterverk – video

Slå på fantasi og skape – video