ananas fruktAnanas er en tropisk plante, så den må dyrkes enten i et drivhus eller i et romslig miljø. Mange tropiske planter roter ikke hjemme hjemme på windowsills på grunn av uriktig jordvalg og overdreven fuktighet. Ananas trenger også rettidig befruktning for frukt. Grow ananas er nødvendig, så nær det naturlige miljøet av vekstforhold.

Naturlige forhold

Ananas i naturen finnes i sørlige land med et varmt, tørt klima. De største eksportørene av ananas til verdensmarkedet, slik som:

  • Thailand;
  • Sri Lanka;
  • Filippinene;
  • Brasil.

Klimaet i disse landene er tropisk eller subtropisk. I lang tid blåser sterke vind i disse landene, og det er ikke regn i flere måneder. Derfor er ananaskronen tilpasset å samle regnvann. På bladene av den trugformede formen drenerer den seg inn i midten av fosteret. Råsystemet av ananas er dannet ved foten av løvkronen. På grunn av det forgrenede rotsystemet absorberer ananas ytterligere fuktighet fra jordoverflaten. Råsystemet av ananas utvikler seg horisontalt i bredden, for å øke området med fuktabsorbsjon.

I de eksporterende landene av ananas råder det seg sand eller sandaktig lemjegrunn. Det har evnen til å passere vann godt.

Voksende ananas hjemme

Det er nødvendig å maksimere betingelsene for å vokse i en leilighet til de naturlige forholdene for vekst av ananas. For å gjøre dette er det nødvendig å ta jorda som består av 30% -50% humus og 50% -70% kalsinert elv eller vasket sjøsand. Vasking av sandsand er nødvendig for å kvitte seg med overflødig salt. Beregn elvesand for ødeleggelse av bakterier og små insekter for å unngå infeksjon av røtter av ananas.

Ananas skal bare vannes når jordens sky helt tørker for å unngå å ødelegge røttene. Om sommeren er en vanning nok en uke, om vinteren blir ananas helles sjeldnere, omtrent en gang i måneden og en halv.

Ved vannet bruk vann ved romtemperatur. Naturlig vanntemperatur for ananas 23OhC. Ikke vann ananas med kaldt vann, ellers roter plantens rotssystem.

Gjødsel ananas er nødvendig to ganger i året, om sommeren. Den beste gjødselen vil være gjødsel med høyt nitrogeninnhold. Kompleks gjødsel bør bestå av 60% nitrogenholdige stoffer, 20% kalium og 20% ​​magnesiumholdig gjødsel.

Related  Caracteristici de îngrijire pentru o cameră lamaie pentru obținerea de fructe parfumate