forsiktig blomstring av KalanchoeI de fleste tilfeller produseres nye planter av blomstrodusenter ved å anskaffe en ung busk i butikken, mens mange prøver å velge en blomstrende plante fordi du kan se alle skjønnhet og egenskaper av sorten. Spesielt gjelder dette prydplanter, spesielt Kalanchoe, som har en rekke nyanser av blomsterstand.

I dette tilfellet er det ofte en situasjon hvor Kalanchoe, som blomstrer under kjøpet, nekter neste år å gjøre det hjemme. Utvendig er planten helt sunn, vokser en hard hatt aktivt, men legger ikke blomsterknopper.

For å gjøre Kalanchoe blomstrer, må du opprette de rette forholdene for det:

  • belysning;
  • temperatur regime;
  • vanning.

Lys dag og temperatur

Blomsten liker god belysning, så den nordlige vinduskarmen er tydeligvis ikke for ham. Om sommeren er det tilrådelig å ta ut gryten på gaten eller sette den på balkongen.

Blomsterknopper på Kalanchoe legges bare under forhold med lav temperatur og kort dagslystid. På høsten er det godt å holde potten på gaten til den første frosten. Således vil Kalanchoe ha forhold som er så nær som mulig for det naturlige.

Om vinteren skal en blomsterkrukke plasseres i nærheten av vindusglasset, hvor temperaturen vanligvis er lavere.

For dannelsen av knopper, bør den ideelle natttiden være 12-14 timer. Hvis det er mulig, bør Kalanchoe plasseres i et rom hvor belysningen vil være naturlig: solen skinner om dagen, og om kvelden lyser ikke lyset ofte. Hvis dette ikke er mulig, kan blomsten dekkes hver kveld med en mørk pakke som ikke lyser gjennom. Om morgenen, ta av lyet.

Frekvens av vanning

Siden Kalanchoe er en saftig, er det i stand til å samle fuktighet i bladene og stilkene. Av denne grunn tolererer anlegget ikke rikelig og hyppig vanning, og stillestående fuktighet i gryten eller pannen kan være katastrofal for ham.

Vann blomsten er bare nødvendig etter at jordens koma har tørket helt.

Etter Kalanchoe-blomstrene anbefales det å forkorte skuddene litt, slik at busken begynner å forgrene seg og har en vakker form. De resulterende stikkene kan brukes til reproduksjon. Blomster som har bleknet, må også kuttes med saks, fordi de bare tørker opp, men faller ikke av.

Related  De ce Pelargonium nu înflorește

Hva å gjøre hvis Kalanchoe ikke blomstrer – video