frøplanter av patissonsFrøplante metode for å vokse patissons lar deg tilnærme modningen av frukten i flere uker og brukes mye av lastebilbøndene. Det er spesielt populært i regioner hvor våren kommer sent, og i lang tid er det et kjølig vær.

Les også: Når du planter kucus – alle de finere plantingspunktene.

Når og hvordan plantes frø til frøplanter?

Du kan begynne å plante frø fra midten av april. I små potter eller plastikk kopper fylle opp lett og næringsrik jord. Egnet substrat fra butikken. Tilbered det selv, om ønskelig, blanding:

  • land fra hagen;
  • humus;
  • litt sand.

Sett i hvert glass med 2 frø, dyp dem til 4 cm. Tilbring rikelig og dekk med en cellofan pakke. I dette skjemaet skal de være til spiring på et varmt sted (minst 25 grader varme).

Før planting skyll frøene i kaliumpermanganatet, skyll med rent vann og tørk det litt. Dette vil bidra til å forhindre plantesykdommer.

Når skuddene vises, ta ly og overfør dem til et kjøligere rom (16-18 grader Celsius). Hold plantene der i omtrent en uke, til de er litt styrket, og da kan du igjen øke temperaturen.

Hvis du ikke senker temperaturen i de første stadiene av voksende frøplanter, begynner den å strekke seg.

Ta vare på frøplanter av konditorer

Vannplanter bør ikke veldig ofte og en liten mengde vann, slik at de ikke råtner. Den første gjødselen skal gjøres når plantene er 2 uker gamle, og den andre (og sist) – før planting i bakken.

Som gjødsel er egnet infusjon av mullein eller nitrofoska.

Planteplanter på en seng

I en alder av 25 dager på planter vil opptil 3 av disse bladene dannes. På dette tidspunktet kan de allerede plantes i hagen. I koppene, hvor begge frøene ble plantet, velg de sterkeste, og skar forsiktig den andre med sakse. Å trekke ut er ikke anbefalt, for ikke å skade skjøre røtter, for da kan begge plantene ikke overleve transplantatet.

Før planting i hullene, må plantene bli stukket. For dette bør planter plasseres i flere timer i et kaldrom, og øker tiden med tiden. I solfylt vær er plantene i stedet utsatt for gaten.

Transplanter patissons i det åpne bakken med bakken, uten å riste den. Etter å ha sluppet hullene, skyll varmt vann og dekk med torv.

Related  Möt de mest populära typerna av kamelia

Video om planting frø av kamskjell på frøplanter