video om lusthusetSommarhuset vid Dacha är en favoritplats för kvällsföreningar och sommarlov, avslappning efter trädgård och trädgårdsverk, avlägsnande från buller och städning. Hur man bygger ett lusthus på egen hand kommer att berätta Pavel Bagretsov på bara en månad och självständigt gjort en trädborr på hans bakgård.

Fördelar med det föreslagna lusthusprojektet är ekonomi, tillgänglighet och snabbhet för genomförandet. Författaren till videon rekommenderar att du uppmärksammar stiftelsens styrka, liksom materialet för lyxbyggnadens tillverkning och design.

En damm eller en fontän kan byggas runt trädborgen, göra en terrass, lägga bänkar och bygga stigar. Pavel Bagretsov i detalj och förståelig berättar om alla stadier av uppförande av trädborrningen – anordningen av dess fundament och golv samt väggar och tak.

Gazebo i dacha med egna händer är ett tillfälle att visa sig i bygg- och landskapskonst, en möjlighet i praktiken att visa sin kunskap, färdigheter och färdigheter.

Denna video inspirerar skapandet av ett lusthus i hans dacha och kan bli en steg-för-steg instruktion i utförandet av fantasin att arrangera lusthuset i livet. Ett kvalitativt gjort lusthus kommer länge att ägare och gäster med bekvämlighet, skönhet och funktionalitet bli en oföränderlig plats för möten med vänner och vila med hela familjen.

Bygga en trädborr i huset med egna händer (video)

Related  Rus erik veya melez erik özelliği nedir