Ryska gulFördelarna med krusbär är mycket skrivet i den vetenskapliga litteraturen, men dess egenskaper och kvaliteter, av någon anledning, bara under det senaste decenniet, började tala, som ett slags öppning.

Krusbär är en oumbärlig källa till C-vitamin, det visar perfekt kropp radionuklider, återvinning av hela processen matsmältnings, en gynnsam effekt på tarmperistaltik, och det är inte alla fördelar av denna söta och sura bär.

Därför kan nästan alla slags hushållsartiklar idag ha många olika sorter av krusbär. Men ofta alla samma, föredrar moderna trädgårdsmästare-trädgårdsmästare att ge högavkastande typer av krusbär.

Många trädgårdar är redan bekanta med denna medelålders sort av krusbär, som ryska gula, attraktiva med sina gyllene mogna och mycket välsmakande bär.

Kusbär Russisk gul är en fruktbuske, som uppskattas av det största antalet positiva recensioner.

Detalj om krusbär ryska gul

Krusbär ryska gul uppfödas av uppfödare VNII Horticulture them. Michurina I.V. en metod för kloning, med användning av det biologiska materialet av flera arter av fruktbuskar, i synnerhet Careles, Stamm, Oregon, Curry.

Ryska Gula är anpassad för odling i Rysslands nordvästra och urala regioner. Men det betyder inte att det inte accepteras eller dåligt fruktar i varmare klimat.

Beskrivning av en mängd krusbär Ryska gul:

 • särskilt buskar – sredneroslye, spretande, bildad krona buske av medium tjocklek, den unga skott kvalitet tjockt, ljusgrön färg, inte bilda pubescence buske, perenna grenar har en ljust brun färg, det finns en liten närvaro av enskilda taggar av medellängd, som är belägna i roten marken bush område;
 • lövverk – ljusgrön av medelstorlek med en något skinnande vaxbeläggning, skapar inte en rikedom av buskar;
 • blomställning – blek, medium; bildar en utmärkt ovarie på grund av självbestämning
 • Ryska gulfrukt – bär av stor storlek, oval eller päronformad, har en mörkgul (gyllene) färg med en vaxaktig ebb; sötsur med saftig massa, som ofta används för att göra sylt, sylt, gelé
 • avkastningsindikator – från fyra kilo från en buske; det är inte fröken av frukt;
 • grad av resistens mot sjukdom – medium, resistent mot sjukdomspuddermögel;
 • motstånd mot naturliga och klimatiska förhållanden – är avsedd för odling i zoner med förändrade svåra klimatförhållanden, vinterhårdt.

De främsta fördelarna med krusbärs ryska gula sorter är hög avkastning, kall tolerans, frukter av utmärkt kvalitet, som har en lång lagringstid egenskap färskt.

De största nackdelarna är spridning av busken, vilket kräver en konstant rygggren eller konstruktion av speciella hållare av grenar, särskilt under fruktning.

Korrekt landning

Sorten ryska gul ger utmärkt skörd i tio till sjutton år efter plantering. Utmärkt frukt, om plantager planterade flera av hans buskar. Han älskar solbelyst terräng, kan inte tolerera överskott av fukt, men samtidigt behöver han konstant vattning.

Avståndet mellan buskarna krusbär bör vara ca två eller tre meter, med tanke patula lång (halv till två meter) och den elastiska bågformiga strömmande grenar.

Plantering av ryska gula krusbär kan ses under hösten – före början av september – början av oktober och på våren – tills knopparna blommar.

På höstenperioden är plantering av plantor acceptabelt, och på våren använder sommaren invånarna metoden för plantering med hjälp av horisontella lager.
glider

Fasad plantering av plantor:

 • gräva hål djupet från fyrtio till sjuttio centimeter;
 • införandet av organiska gödningsmedel blandat med torv och den högsta bördiga jorden som tagits under grävningen av gropar.
 • placera plantan i en grop med förstärkning av roten som börjar vid fem till sju centimeter under den tidigare tillväxten av växten;
 • Root extension;
 • somna grunden av rotsystemet till jordens nivå;
 • jordförpackning och vattning
 • strö av jord med torv blandat med torv.

Korrekt vård

Predisponerade för hög avkastning buske krusbär avslöjar sin potential fruktkroppen endast om den permanenta hand om dem, vilket innebär att i tid undanröja ogräs i kronorna av buskar, Hilling rotzonen behövs vattning, sjukdomskontroll (bokalchataya rost antrokoz) och skadedjur (bladlöss, spinnkvalster ).

Hur man odlar kärnbär – video