I fjor plantet vi nye planter i byparken. I høst gikk det langs avenyen oppmerksomhet til de frodige røde buskene. Det viste seg at dette er spindelen winged compactus. Fortell oss litt om anlegget. Har han noen spesielle krav til dyrking? Jeg har også tenkt å få meg til en så fin, kjekk mann i landet.

spindel winged compactusI de senere år er dekorative busker mye brukt i landskapsdesign. De gir stedet det mest naturlige og naturlige utseendet, enten det er enkeltplantasjer, gruppesammensetninger eller hekker. På våren pryder frodige busker hagen med sin vakre løvverk og om høsten – lyse bær. En av disse plantene er spindelvinget compactus.

Beskrivelse av arten

Blant undersized busker er den vingede compactus preget av sin korte, men frodige og spredende krone, og også av en langsom vekst. Til tross for den beskjedne størrelsen (høyden på spindelens spindel ligger sjelden over 1 m), kan kronen vokse opp til 3 m i diameter, mens den er veldig tett. Røstsystemet i bushen er overfladisk, med tynne forgreningsrøtter.spindeltre i høst

“Winged” spindel kalles på grunn av skuddets interessante form: de består av fire ansikter og er dekorert med langsgående vinger.

Busken er løvfugl, og om vinteren er det bare grener. På våren vokser de lyse grønne, langstrakte blader. Med høstenes begynnelse begynner de å gradvis forandre fargen og bore til hele krone blir som en flammende rød ball.blomstrende spindel

Beinved alatus Blomstrende skjer i mai og deretter blant de grønne bladene blomstrer hvite grønne blomsterstander liten. I høst ripe røde appelsinbær på lange petioles i deres sted. Vakre øredobber de henger på grenene, selv når alle bladene har falt, til slutten av vinteren, hva euonymus populært kalt “Wolf øredobber.”frukten av spindelgress

Spindelens frukter må ikke spises på grunn av ubehagelig smak og evnen til å indusere oppkast og diaré.

Særegenheter ved å vokse

Spiderweave winged compactus kan plantes både på en solfylt og i penumbra. Det eneste som i sistnevnte tilfelle kan bladene ikke få lyse farger.

Siden busken ikke tåler vannlogging, unngå områder der vann stagnerer.

spindeltre på vårenGenerelt er spindelen ikke lunefull og reagerer godt på omsorg, som består av slike aktiviteter:

  • moderat vanning
  • topp dressing med mineralkomplekser og organiske stoffer i perioden med aktiv vekst;
  • sanitær og formende beskjæring.

En av de viktigste komponentene i omsorg bør være periodisk behandling av spindel fra skadedyr, da den har muligheten til å tiltrekke seg dem fra deg rundt i hagen.

Den voksne spindelgresset dvale godt og uten tap tåler alvorlige frost opp til 25 grader, selv uten ly. Men unge frøplanter er bedre å dekke med linden til vinteren til de er sterkere.

Related  Er det mulig å lage en hage på taket?

Video om å vokse en spindel edderkoppevene