Hva slags gressbelegg er der, og i hvor mange år vil det være nok av en lang plen som ikke krever haircut? Hvordan utstyre landskapet til et forstadsområde for å minimere økonomiske kostnader og tid til å ta vare på det grønne dekselet?

ingen klippe plenHittil har eksperter utviklet flere typer plener, som ikke krever spesiell omsorg og hårklipp. Nylig er de stadig økende popularitet blant innbyggere i landhus. Dette skyldes det faktum at med garantert vedlikeholdstid er den garanterte levetiden til en slik grønn grønt i gjennomsnitt 5 til 7 år.

Nødvendige forhold for plenplanting

For at de grønne plantasjene på plenen lenge skal trives, er det nødvendig å velge riktig blomster og gress. Det er umulig å gjøre uten hjelp fra fagfolk som nøye studerer de øvre lagene av jorda i hagen, bestemme prosentandelen av luftfuktigheten og tilstedeværelsen av ugress på den. Hvis begge er store nok, velges plantingsplanter for planting, som er i stand til å undertrykke ugress av gressgress i sproutperioden.

I tillegg bør rekke urter ikke være utsatt for tråkk, stige raskt etter regn eller hagl og gjenopprette fra plutselige danne en “skallet spots”. For ikke å tenke på hvor mange år vil være nok langt gress som ikke krever klipping i blandingen eksperter inkluderer blomster og urter lite krevende varianter som hekker selv-seeding.

Varianter av flerårige plener som ikke krever hårklipp

Det finnes flere varianter av grønne plener som ikke krever grundig og regelmessig pleie. Her er noen av dem:

  1. Maurisk plen. Blandingen inkluderer planter og blomster, fullt tilpasset klimaet til det sentrale russiske beltet. På slike plener vokser delphiniums, valmuer, krysantemum, tusenfryd, maisblomster, morgenfruer, kinesiske anellasjoner. Denne rekke farger ser bra ut mot bakgrunnen av gress – sving og bøyd gress. For landingen av den mauretanske plenen brukes ca. 30 arter av frø av vakre, men upretensiøse blomster og planter. Plenen blir plantet tidlig på våren, ikke gresset, men blir regelmessig vannet ved lufting.
  2. Kløverplen. En rik og duftende grønn eng med en raskt voksende lavvoksende plantekløver. Arrangement forstads område på denne måte er ikke bare vakker, men også nyttig – kløver angår færre arter av gress felt, berikende jord med nitrogen. Omsorg for kløverplenen innebærer regelmessig vanning og skjæring av gress en gang i året – tidlig på våren.

Related  Det er på tide å bli kjent med krysantemumet Zembla Mix

Alle urter og blomster som er inkludert i blandingen for flerårige plener tilhører villfeltplanter. De har en fantastisk evne til å gjenopprette det neste året, multiplisere med frøene kasseres etter blomstring. Hvis hvert sete neste år i plenen og ekstra frøplanter regelmessig fukte jorda, grønn plen som ikke krever klipping, kan vare 5-7 år.