мрежица за ногеЈединствена висећа мрежа за раднике сајберпростора је уобичајена висећа мрежа за стопала. Ово је сјајан дар који се може дати сисадминима, студентима, фрееланцерима, наставницима, запосленима у канцеларијама и играчима. Седентарски рад има много нежељених ефеката, праћених озбиљним болестима. Пошто ови запослени људи немају увек времена да посећују теретане, овај уређај ће бити прави бенд за њих.

Предности

мрежица за радно место и одморДа бисте ценили висећу тачку за стопала под радном површином, моћи ће бити сви чланови породице. Може се инсталирати у две различите позиције: за одмор и рад. Подесите висину помоћу посебних еластичних ужади. Захваљујући њима, можете подесити проналазак тако да је стопало под углом од скоро 180 ° (пресованог до стола) или нешто више од 90 ° (седници ће добити ноге на поду). Дакле, овај дизајн:

 • служи као превентивни агент варикозних вена;
 • олакшава бол у зглобовима;
 • уклања отапање;
 • олакшава умор и умор.

У том случају, такав уређај је врло једноставно инсталиран. За таблице отвореног типа, мастер ће требати само пола минута. Али са затвореним намештајем мораш мало да помириш, али само 5 минута.

Оваква преносна мрежица за ноге се лако склапа и компактно пакује. Због тога, сигурно можете да га однесете са собом на посао, лепо упакован у торбицу. Величина ногеКористећи овај проналазак, особа даје прилику да се одмара не само својим стопалима, већ и својим мозговима. Ова врста опуштања помаже у обнављању снаге, а такође промовише продуктиван ментални рад.

Домаћа мрежица

сет материјала за израду висеће мрежеТо можете учинити сами, али само тражите резервне делове. Први корак је припрема материјала. Морају бити јаки да издрже максимално оптерећење. У вези с тим, потребно је наћи:

 • густи комад тканине, мреже или друге тканине;
 • две дрвене летвице квадратног облика;
 • конопац;
 • причвршћивачи.

Related  Евергринско дрво – палмо од пластичних боца

висећа мрежа за стопала у готовом обликуУчините овај додатак много лакшим за отворени сто. На крају крајева, има најмање две подршке за инсталацију структуре. Због тога су обичне куке погодне за причвршћивање.

Ако висина стола износи 70 цм, онда на једној страни висеће мреже налази се око 80-120 цм кабла. Наравно, ове димензије су приближне, јер много зависи од индивидуалних карактеристика особе.

могућност подешавања висине причвршћивањаСада је важно одредити параметре. Ако је ширина секције у оквиру 130 -150 цм, дужина лежаљци испод стопала треба да буде од 60 цм. Ширина прибора мора бити изабран за величину ногама, око 25-30 цм. Дужина конопца се подешава у зависности од висине секције. У овом случају, треба га раздвојити на два једнака сегмента. Након што сте дефинисали материјале, можете покренути креативни процес:

 1. Припремите комад тканине, дужине – 70-80 цм, а ширине – 26-31 цм, ово је већ са додатком шавова. Савијте дужине 1 цм и шавом. Са стране се савија 2,5-6 цм, у зависности од пресека шипке, а неколико линија је подешено.причвршћивање тканине на траку
 2. На ивицама дрвених летвица (по 65 цм) направите рупе за каблове. Онда добро потопите решетке.
 3. У формираном “тунелу” тканину, морате проклизавати ламеле.фиксирајуће траке и тканине
 4. Са једне стране, потребно је везати кабл у чвор. Затим ставите посебан клизач – плочу са две рупе.причвршћивање кабла за суспензију висеће мреже
 5. У другом рупу, неопходно је пренети кабл тако да постане двоструко. Важно је поправити овај крај на конопцу, гурајући га у празну рупу тркача. Такав механизам служиће као фиксатор висине.двоструки кабл за причвршћивање висеће мреже
 6. На бочним зидовима затвореног стола (на врху) потребно је причврстити куке помоћу два вијка.начине за причвршћивање висеће мреже испод стола
 7. Висећа мрежица за ноге испод отвореног стола може се причврстити на специјалним кукама. Израђују се у облику слова “П”, у којем је доња ивица нешто дуже, а на њеном крају налази се кука.причвршћивање испод отвореног стола

У заграде не клизи на горњу таблу, могу се залепити на гумираним бртвама. Требало би да буду само 30-40% површине које је у контакту са површином стола.

За оне који не воле да производе такве занате, произвођачи нуде готово верзију висеће мреже за стопала. дизајн је спреман за радИзрађен је од трајног четинарског дрвета који може издржати до 800 кг. Такође спајалице од висококвалитетног челика. Материјал је еластичан и не обележава, иако је савршено очишћен. Широк асортиман ових уређаја одушевљава купце разноликошћу.

Related  Лепе и оригиналне полице са властитим рукама

Процес монтирања висеће мреже за ноге – видео