Breskve za zimoPreprosto prebavljiva pulpa breskve sočna, okusna, dišeča in zahteva, da se ga jedo v katerem koli obdobju leta. Breskve v svojem soku za zimo je prav tisto, kar potrebuje oseba v pomanjkanju vitaminov. V zadnjem stoletju je bilo čudesno sadje radovednost, to je bil delikat in ga je užival samo v sveži obliki. Zdaj so breskve na voljo v kakršnikoli obliki in raznolikosti. Zelo priljubljeni veliki nektarini, zahvaljujoč svojemu sladkemu okusu. Plod breskve je pokvarljiv, leži na mizi za dan, izgine, spremeni barvo in z rahlim udarcem ta prostor zatemne. Če imate veliko takih sadežev in nimate časa, da bi jih pojedli, bi morali vsekakor uporabiti postopek konzerviranja in po možnosti v vašem soku. Kako narediti breskve v svojem soku, spodaj naštete informacije.

Nekaj ​​besed o pomenu breskve

južno sadje - breskevKompleks vitaminov B, C, E, K, PP naredi breskev ne le okusna, ampak tudi uporabna. Poleg vsega vsebuje tudi limono, jabolko, ocetno in vinsko kislino, tudi magnezij, mangan, železo, baker, cink in druge elemente v sledovih. Na splošno z uporabo breskve nasitimo telo z vsemi potrebnimi snovmi za normalno delovanje. Priporočljivo je, da se na ledvicah boli breskev, revmatizem, protin, jetra in žolčnik. Breskve v svojem soku lahko shranite naštete vitamine in zdravilne lastnosti, če sledite vsem korakom receptov za zimo.

Breskve v lastnem sokuSadeži breskve so razdeljeni v dve vrsti: z barvasto lupino in sijajnim. Predložene vrste so razdeljene na dve podvrsti: z lahko odstranljivo kostjo in težko ločiti. V povezavi s temi značilnostmi ima vsak svoj poseben okus v svežem in recikliranem stanju. Zrelim sadjem breskev se lahko preizkusi že v juliju in končno uživati ​​v tem darilu narave v oktobru. Da bi podaljšali užitek, šteje, da je sadje lahko predela v sadnih pijač, sokov, marmelad, konzerve, in celo, da se ohrani breskve v lastnem soku receptov pripravah na voljo s fotografijami in korak za opis korakih.

V 1 litrski kozici je postavljeno približno 0,5 kg srednje velikih breskev.

Breskve v lastnem soku s sterilizacijo

Sestavine: breskve – 6 kosov, voda (ne kuhana) – 4 tbsp. žlice, sladkor – 1 tbsp. žlica.

Related  Najbolj okusni kuharski recepti za pečeno zelenjavo

Faze priprave:

 1. Breskve so oprane in olupljene.odlepite sadje
 2. Razdelite se na dva dela in se znebite kamna.
 3. Testo vlijemo v sterilizirano kozarec s sloji sladkorja.trdno v kozarcih
 4. Dodajte vodo in jo položite v ponev z vodo za sterilizacijo. Sterilizirajte 25 minut.smo sterilizirali breskev
 5. Odstranite kozarce, jih zavrtite v pokrov, jih obrnite in jih zavite v debelo krpo za en dan.zaprite breskev
 6. Rezervacija za mizo je pripravljena.

Breskve v lastnem soku brez sterilizacije

Sestavine: breskve – 1,5 kg, voda (ne kuhana) – 1,5 litra, sladkor – 200 g, citronska kislina – 1 čajna žlička.

Faze priprave:

 1. Če želite sadje razdeliti z vrelo vodo in odstraniti lupino, odstranite kosti.mine in odstranite kosti
 2. Napolnite kozarec na vrat z dobljenimi kosi. Pazljivo porazdelite, tako da sferično sadje ne izgubi svoje ustne vode.
 3. Vrelo vodo in jo vlijemo v stekleno posodo, pokrijte in pustite stati približno pol ure.vrelo vodo
 4. Aromatico vode spraznite nazaj v ponev, dodajte sladkor in citronsko kislino. Znova zavrite ta napoj, dokler se sladkor popolnoma ne raztopi.
 5. Končen sirup nalijemo kozarce z vsebino in zavihajte pokrove. Vroče določbe, da se obrnejo in postavijo v toplo odejo, dokler se ne ohladi.kul
 6. Po hlajenju jih vrnite v svoj normalen položaj in jih vrnite v shrambo.

Breskve v lastnem soku: recept brez vode

Komponente za tri dele 1,5 litrov kozarcev: breskev – okoli 4 kg, sladkor – 1,5 kg.

Faze priprave:

 1. Iz opranih breskev se jedro odstrani in razreže na dele.smo zmanjšali nektarine
 2. V kozarec položite naslednje sestavine: plast sladkorja, plast breskev.napolnite kozarce in zaspite
 3. Postavite kozarce v posodo z vodo za sterilizacijo, tako da se pločevinke pločevin za polovico potopijo v vodo. Sterilizirajte 40 minut, med segrevanjem se sok začne ločevati od sadja in ga napolnite s posodo. Breskve se mehčajo in obstaja prostor, v katerem lahko namestite nekaj plodov.sterilizirati
 4. Po koncu sterilizacije se kozarci skrbno odstranijo in tesno zaprejo s pokrovom, se obrnejo in zavijejo s toplo krpo.gredica breskev
 5. Določba je pripravljena.

Related  Domače vino iz naravnega jabolčnega soka: specifičnost kuhanja

Breskve v svojem soku brez sladkorja

breskve brez sladkorjaSestavine: sočne breskve ali nektarine

Faze priprave:

 1. Sortirane sveže, ne pokvarjene breskve skrbno sperite v vodi, odstranite jame.razrezani na dva dela
 2. Položite polovice v steklene posode do robov, pred sterilizacijo.tesno napolnite banke
 3. Vrelo vodo in jo vlijemo v breskve.
 4. Pripravite se na postopek sterilizacije: položite brisačo ali ohlapno krpo v posodo za emajl na dnu, položite sadne kozarce in nalijte toplo vodo na ramena kozarca. Vklopite vročino in tekočino segrejete na vrenje, nato pa čas sterilizacije je odvisen od sokovnosti sadja in hitrosti, pri kateri se sok izloča iz njih, zaradi delovanja visoke temperature. Ponavadi traja 15-20 minut.proces sterilizacije
 5. Sterilizirane določbe se zvijejo s pokrovi iz kositra, vsebnik se obrne in zavije z odejo.
 6. Slast je pripravljena!

Breskve na recept brez sladkorja lahko uživajo tudi diabetiki.

breskve za diabetikeBreskve v svojem soku, pripravljene za zimo, se lahko jedo celoto brez ničesar in jih tudi uporabite kot sestavino v drugih jedeh, npr. Pite, žele, pečenec, žele. Če želite raznolikost standardnega okusa breskve, lahko dodate še drugo sadje za ohranjanje. Sladka breskevica bo v kombinaciji s slivom dala rafiniran okus, korake za konzerviranje, ki jih bomo dopolnili le s predelavo slive. Prav tako bo treba odstraniti lupino in odstraniti kosti, nato pa recept za konzerviranje v svojem soku, enako, samo breskev in šljiva pa bo v loncu. V slivu lahko odlično vzamete pomarančne rezine, rezine limone, kosi ananasa, koščke jabolk ali hrušk, maline, jagode.

Začimb iz breskev – video