dizajn kolača na štanduUkrašavanje kolača je vrlo složena stvar. Uostalom, ona mora biti pokrivena s ravnim slojem glazura i nacrtati idealni uzorak. Morate se trčati oko stola cijelo vrijeme kako biste stvorili doista savršenu tortu.

Dakle, danas tržište je u velikoj potražnji rotirajući kolač štand. To vam omogućuje brzo kretanje kolača u bilo kojem smjeru zahvaljujući ugrađenom ležaju. Takva prilagodba treba biti za svakog kuhara tijesta, koji želi stvoriti jedinstveni desert.

revolving kolač stajatiOsim toga, na rotirajućem stolu ne možete samo ukrasiti torta, već ga poslužiti i na stolu. Takva prezentacija s rotacijom deserta samo će zagrijati apetit svakog gosta. Osim toga, više ne morate tražiti odgovarajuću veličinu jelo.

napraviti kolač lako i jednostavnoPrednosti rotirajućeg postolja:

 1. Jednostavnost. Sve što trebate učiniti jest jednostavno okrenuti stalak. Ne treba ništa učiniti.
 2. Brzina. Stalak se prilično brzo okreće u bilo kojem smjeru.
 3. Snaga. Ovaj uređaj je u stanju izdržati svaku tortu. Štoviše, zbog dovoljne težine, štand ne zaustavlja tijekom ukrašavanja.
 4. Svestranost. Budući da su većina kolača okrugla, štand se stvara u istom obliku. Osim toga, ovaj uređaj je pogodan za uređenje doma, kao i za profesionalce.
 5. Kompaktnost. Stalak za rotirajuće kolače ne zauzima puno prostora u kuhinji.
 6. Čistoća. Nakon rada, stalak treba ispirati pod tekućom vodom.

praktičan kolač stajatiTorta za kolač za predenje trebala bi biti za svaku ljubavnicu koja se bavi kolačima za pečenje i ukrašavanje. Ali postoji jedno pitanje: koliko košta? U online trgovinama u Ukrajini i Rusiji, uređaj se prodaje za 680 rubalja. Vrlo skupo.kolač stajati u online trgovini

Ali na stranicama Aliexpress isti štand će koštati samo 129 rubalja. Ova je cijena idealna za ovaj proizvod. Uostalom, to je gotovo 5 puta manje od onoga što zahtijeva domaći proizvođač.kolač stoje za Aliexpress

Karakteristike rotirajućeg stajskog kolača:

 • materijal – plastična hrana;
 • promjer – 28 cm;
 • visina – 8 cm;
 • boja – bijela;
 • oblik – okrugli.

Related  Uređaj za uklanjanje sjemena s trešnje s Aliexpressom

Kao što možete vidjeti, najbolje je naručiti rotirajući torta na web stranici Alyexpress. Uostalom, kineska roba razlikuje se od domaćeg samo po cijeni.