povrće i meso na tepihuOtvorenje ljetne sezone ne može se zamisliti bez prvih kreveta, opće čišćenje i, naravno, sočan roštilj na roštilju. Svaki kuhar ima poseban recept za marinadu i tajnu za kuhanje mesa, ali u potrazi za zdravom prehranom, mnogi od nas su spremni razmotriti njihove preferencije ukusa.

tepisi u online trgoviniU domaćim internetskim trgovinama, nedavno možete naići na novinu – set od dva ne-stick sagova dizajnirana za pećnice i roštilje. Ovisno o proizvođaču koji prodaje, postoje posebni prostirci za kuhanje hrane od silikona ili teflonske tkanine.

Nije tajna da je nakon roštenja najteže oprati rešetku suhim sokom od mesa i povrća. Kada koristite poseban pokrivač, ovaj problem se više ne događa – čišćenje i sušenje traju nekoliko minuta.

kuhanje povrća bez uljaPristaše zdrave prehrane privlači ideju kuhanja bez ulja, jer hrana postaje ukusna i korisna bez stranih okusa ili mirisa. Prema proizvođaču, prostirka za roštilj može izdržati temperature do 280 stupnjeva, u pećnici – maksimalno 180 stupnjeva. Soba za pećnicu se koristi zajedno s oblikom za pečenje slatkiša, kao i sušenjem keksa i gljiva.

univerzalna prostirkaCijene u trgovinama u Rusiji i Ukrajini ovise o materijalu – u prosjeku od 600 do 1000 rubalja za set ne-stick mats. Na međunarodnoj platformi AliExpress tepisi za roštiljanje i pećnice dugo su bili jedan od najpopularnijih proizvoda. Trošak proizvoda izrađenih od Teflon vlakana je oko 200 rubalja.

Lagana bež boje za pećnicu, a crna prostirka neophodna je za pripremu šiške i zdravog povrća na roštilju. Prema opisu, proizvodi su otporni na koroziju i netoksični. Tijekom pripreme hrane na roštilju, prostirka se ne smije koristiti na otvorenom plamenu.

mat za roštiljKupci aktivno dijele svoja pojavljivanja nakon primjene ne-štapića. Recenzije potvrđuju “čarobna” svojstva proizvoda – povrće, meso i riba, kuhani bez ulja, vrlo sočne i korisne.

Related  Rotirajući stalak za ukrašavanje kolača iz Kine

Nažalost, nisu svi bili zadovoljni izgledom grilnog tepiha. Neki kupci uspoređuju materijal s gustom polietilenom, koji se vrlo teško sruši tijekom prijevoza. U pregledima postoji nekoliko fotografija tepiha s rupama – ako se temperatura ne poštuje, integritet proizvoda može doista biti povrijeđen.

tepisi za AliexpressImajte na umu da se u Kini proizvode i prostirke za 1000 rubalja u domaćim trgovinama na mreži. Iz tog razloga, kupnja antigrip podne prostirke treba obaviti na web stranici AliExpress.