tekalni vodnjakOkras vrta bo majhen vodnjak na Kitajskem.

vodnjak na aliexpressNa ruski spletni strani “Alyexpress” se lahko naroči za 780 rubljev. Čeprav je na ruskih portalih, stane približno 2000 rubljev.

shop svet sončne energijeOb dobavi Kitajske se pristojbina ne zaračuna in podjetje “World of Solar Energy” je pripravljeno za brezplačno dostavo le pri naročilu od 3000 rubljev.

vodnjak v ribnikuVodnjak deluje na energijo sonca. Za razliko od podobnih izdelkov je sončna baterija njeno telo, na sredini katere je pritrjena nizka votla cev. Na tej cevi se voda dvigne do brizgalne šobe.

razpršilne šobeV sklopu so 3, čeprav ne dajejo posebne razpršitve vode. Votlna puša je ekipa, zahvaljujoč kateri je pritrditev na telo zanesljiva.

Vodnjak dobi energijo iz sonca skozi okroglo plavajočo podlago s premerom 50 cm. Ta dekoracija se lahko namesti v umetni ribnik, kotlino (tudi napihljivo), posebno ali improvizirano skledo. Čim večji je vodni prostor, bolj zanimiva je vodnjak.

vodnjak na sončni akumulatorjiMoč motorja je 7V, približno enako napetost daje polnilnikom za gumbe telefona. Motor je pritrjen na dno akumulatorja. Ima pravokotno obliko, ki daje rahlo izkrivljanje okrogle podlage, kadar je nameščena na vodo.

vodnjak z dekoracijo za aliexpressIzogibajte se majhnemu zvitku, ki bo pomagal okrasnim dodatkom, ki povečajo površino baze. Stroški vodnjaka z okrasnim dizajnom se povečajo za 2-krat.

spletna trgovina UkrajineKot je prikazano na sliki, je zelena polivinilkloridna imitacija listja lila, vodnega lila, lotusa organsko organsko pripeljana v pokrajino umetnega ribnika. Tiho delovanje črpalke ne odvrača okrasnih rib. Plavajoča vodnjaka z nizko močjo črpalke je idealna dekoracija, ki ne moti mirujočih prebivalcev. Črpalka je zaprta s plastičnim ohišjem. Majhne filtrske luknje ščitijo motor pred poškodbami in majhnimi prebivalci ribnika pred poškodbami in smrtjo.vodnjak z dekoracijo

Druga pomanjkljivost vodnjaka je, da s podaljšano odsotnostjo sonca ne bo delovala. Bolj intenzivnejša sončna svetloba, večji je pritisk curka. V podobnem vodnjaku, ki ima vakuumsko skodelico, pritrjeno na dno skodelice, je mogoče preko omrežja priključiti v omrežje, ta naprava ni predvidena v tej napravi. Razlika med fontanama po ceni (od mesta dobave iz Kitajske) je v 300 rublov.

Več informacij o vodnjaku s sposobnostjo dela iz električnega omrežja je mogoče naučiti iz videoposnetka: