Mi, mlada obitelj. Ove godine u jesen kupili su mjesto za ljetnu rezidenciju. Unatoč činjenici da ćemo ljeti uglavnom baviti izgradnjom kuće, ionako želimo naučiti nekoliko kreveta. Reci mi kako pravilno montirati filmski tunel-staklenik za žitarice koje vole topline.

stakleničkih Film Toneltipa tunel staklenika – jedna od najjednostavnijih biljaka zaštićenih tlo. Napravljen je vrlo jednostavno, ali ako se uzme u obzir neke od nijansi, rad u ovom stakleniku će biti više zgodan i udoban.

  1. Poželjno je da lukovi budu postavljeni na usko gnijezdo tako da krajevi luka stoje točno jedan redak.
  2. Krajevi staklenika najbolje su prekriveni filmom, a lukovi su vezani zajedno na vrhu s jakim užetom.
  3. Duge stranice filma su prikladne za pričvršćivanje svake između dvije letvice (pucajte s klamericom na jedan, a zatim uvijte druge vijke). Tada će reiki svoju težinu povući film. S jedne strane, tračnice se mogu pričvrstiti na tlo, druga strana se može otvoriti. Prikladno je otvoriti vreteno, valjkajući film na tračnicu.
  4.  Kako bi se spriječilo ometanje filma za vrijeme jakog vjetra potrebno je pripremiti se za svaki metar tunela na par plastičnih boca vode, povezanih užetom. Boce su bačeni kroz duljinu tunela užeta treba biti takav da se izvukao bocu iznad tunela.
  5. Da bi zaštitili biljke od teških mrazeva vratiti za osiguranje morate imati u ruci bilo pokrivaju materijalne i bolje od ostalih svojstava. Za filmsku staklenika u rezervi da zadrži netkane, i obrnuto.

Related  Vinski i ljekoviti morski pas u vašem vrtu