kompos av plomme med ben til vinterenHvis du liker frisk frukt, vil du neppe nekte en drink, brygget av favorittfrukten din. Komprimer av blommer med groper for vinteren, du lagde mat uten mye problemer, hvis du nøye leser våre oppskrifter. Etter å ha brukt svært lite tid og energi, kan du få en herlig forfriskende drink, som preges av sin gode smak og aroma.

Komprimer av blommer med steiner i henhold til en enkel oppskrift

Eksperter sier at en slik drink trygt kan lagres hjemme i et år. Vi tviler imidlertid på at lageret ditt vil bli forsinket i pantry til våren. Mest sannsynlig, vil det komme til slutt mye tidligere, for før smaken av denne plomme compote kan ikke motstå noen elsker av søt.

Ingredienser for en tre-liters krukke:

  • blommer blått – 500 gram;
  • sukker – 250 gram;
  • vann – to og en halv liter.

Hvis du vil beholde en fersk høst av frukt i lang tid, så les den enkle oppskriften av plommekompot for vinteren med bein.

plomme og vaskVelg de beste fruktene, fjern “haler”, og skyll dem så godt i rennende vann. Sett plommene i en ren tre-liters krukke. Hvis du har mulighet til å vaske beholderen i oppvaskmaskin, der temperaturen stiger til 70 grader, trenger den ikke å steriliseres i tillegg.

Noen frukter kan briste under matlaging. Selvfølgelig ødelegger ikke smaken av drikken den, men du kan lett unngå en slik situasjon. Faktum er at vanligvis tynn hud ikke tåler en skarp temperaturendring. Derfor er det bedre å få plommene ut av kjøleskapet på forhånd, og deretter senke dem i vannet og varme på lav varme.

Kok vann i gryten, og hell den deretter i krukken. For å sikre at oppvaskene ikke brister, ikke glem å sette en rustfritt stålskje inni. Dekk glasset med et tennedeksel og la det stå i 15 minutter.koker vann og fyll bankene

Related  Alt det mest interessante med te sopp

Drenk den dannede infusjonen i gryten, hold plommene med støy eller bruk en spesiell plastdeksel med hull. Bland væsken med sukker og kok den på ovnen. Sett kokesirupen tilbake på krukken og lakk opp lokket med maskinen.

kompositt av blommer å sende for lagringKomposisjon av blommer med groper til vinteren avkjøles lenge nok. Plasser krukken på lokket og dekk den med ullteppe. Omtrent en dag senere kan drikken overføres til de resterende billets og forlates der til vinteren. Men hvis du vil ta et utvalg, kan du gjøre det om noen dager. Kanskje, kompotiet vil virke så søtt for deg. Men det er lett å fikse – bare hell det i en krukke og fortynn med varmt vann.

Hvis du likte smaken av denne hyggelige drikken, kan du gjøre noen enklere eksperimenter med ingrediensene. For eksempel legg til epler, pærer eller favorittbær til oppskriften. Neste vil vi tilby deg en annen interessant måte å lage denne deilige behandelen.

Kompositt av blommer og druer

Den opprinnelige smakkombinasjonen er hentet fra å blande flere typer frukt. En mynteblader vil gi drikke en spesiell friskhet og uvanlig aroma. Denne gangen vil vi fortelle deg hvordan du kan lage plomme compote i en liter krukke.

ingredienser:

  • mørke druer – 130 gram;
  • åtte blommer;
  • sukker – 160 gram;
  • vann – 800 ml;
  • mynte – to grener.

Hvordan lage kompositt med frø fra blommer og druer? Du kan lese den detaljerte oppskriften nedenfor.

vask druer og blommerBehandle og frel grundig frukten fra kvistene. Vask potten i brusoppløsningen innvendig og utvendig, skyll og steriliser deretter på en praktisk måte. Dekk lokket i noen minutter i kokende vann, og fjern det forsiktig.sterilisering av servise

Related  Varianter av forberedelse av hviterussisk potet dranis

Legg plommer og druer i ferdigretter, og hell dem med bratt kokende vann. Dekk halsen med et lokk og la væsken være infundert i fem eller syv minutter. Når vannet bytter farge, hell det i en gryte og bland med sukkeret. Legg til ferske myntblade i sirupen og koker den i flere minutter.

Hvis du liker krydderens aromaer, så prøv å legge buktorn, melissa eller kanel til komposten. Plumkompoter med ben til vinteren er godt kombinert med sitron- eller limejuice.

sveis sirup og hell over plommerHell sirupen tilbake til frukten, og rull deretter opp oppvasken. Ikke glem å skru krukken opp og ned og pakk den varmere. Neste dag kan du sende kompotet til oppbevaring i kjøleskap eller pantry.konsentrert kompos av blommer Når tiden kommer, fortynn den med kaldt kokt vann og server drikke til bordet. Ikke glem å lage en deilig hjemmelaget kake eller charlotte.

Som du kan se, er kompositt med plommer med groper til vinteren forberedt veldig enkelt og raskt. Som regel krever det ikke ekstra langsiktig sterilisering eller annen behandling.