dessert fra pærerDessert, med en behagelig duft på vinterbordet – er selvsagt pærer i sin egen juice. Oppskriften på vinteren vil hjelpe deg med å lage mat på denne uovertruffen frukt, samtidig som du beholder sin søte og uovertruffen smak. For konservering kan du bruke noen slags pære, justere søthet av forsyninger med sukker. Juicy frukt i sin egen juice vil fylle noen festlig bord eller bare nyte smaken uten garnityr.

Litt om pæren

pære med kanelPærefrukt er ganske nyttig. Nærværet av folsyre, jod, kalium, vitamin C, næringsfibre gjør denne frukten uunnværlig for å opprettholde arbeidskapasiteten til enkelte menneskelige organer. Ernæringseksperter anbefaler sterkt introduksjonen av pærefrukter i menyen for å få kroppen til å fungere i riktig retning. Kosmetologer anbefaler å lage masker av mosepærer for hudtone og metning med vitaminer.

Populære oppskrifter for caning pærer i egen juice

aksjer for vinterenSå noen ganger vil du spise en hel pære og føle sin naturlige smak, men dette er ikke mulig i vintersesongen. Ressursfulle vertinne, elskere av matlaging og bevaring, tok seg av hvordan man opprettholder denne fruktens integritet med sin uvanlige smak og aroma. Fra år til år går oppskrifter på konserves i generasjoner. Og hver generasjon utfyller den med sine egne egenskaper. Nedenfor er de mest populære oppskrifter for vinterpærer i sin egen juice. Etter å ha blitt kjent med dem, er det mulig å velge den mest akseptable metoden.

Pærer til arbeidsstykker kan tilberedes som helhet og hakkede stykker. Smaken av de klare bestemmelsene vil være litt annerledes. Hele pærer alt smaksområdet vil beholde seg selv, og riflede vil bli gitt i sirup. Derfor er valget ditt, hva slags smak vil du føle til slutt.

Pærer bør ikke tas før sengetid, lider av magesykdommer.

Pærer i egen juice med sterilisering uten peeling helt

Ikke elsket frukt med peeling – bare denne oppskriften. Det er også ment for personer som lider av en sykdom – forstoppelse og oppblåsthet, noe som er bedre å spise en pære uten hud. Når konservering bør ta hensyn til ekstra tid for å rense peeling, som vil gå med tilberedning av ingredienser. For å lage pærer i egen juice inneholder oppskriften følgende ingredienser: pærer, egen person, 2 ss sukker, en skje sitronsyre. Alle disse ingrediensene er laget for 1 liter krukke.

Related  Vet du hvordan det er velsmakende å salivere den røde fisken hjemme?

hermetisering:

 1. Tette, modne pærer vasker. Hvis pærene har små flekker, kan de kuttes under peeling.
 2. Skal peelen fra pæren.rengjøre skall
 3. I presteriliserte krukker legger du de skarpe pærene ikke for tett sammen, slik at de ikke ødelegger formen når de lagres. Frukt lå på 2/3 bokser, det er litt over halvparten.vi legger kuttepærene
 4. Hell citronsyre og sukker i foreskrevne proporsjoner. Dekk med lokk.
 5. Forbered pannen for sterilisering: Legg en ren bomullsklut på bunnen for ikke å skade glassene underveis. Legg glasset på det og hell pannen med varmt vann slik at vannet når på skuldrene på boksene. Steriliser i 25 minutter. Pærer som har kommet inn i det varme miljøet, begynner å tildele juice, som fyller hele krukken, hvis noen del forblir tom, er det nødvendig å legge til det manglende gapet med kokende vann i slutten av steriliseringen.sterilisere pærer
 6. Fjern glassene og skru dem omgående. Vri og vikle det er ikke nødvendig.
 7. Pærebestemmelsene er klare!deilige pærer til dessert

Pærer i egen juice uten sterilisering helt med hud

De som ikke vil savne et enkelt vitamin med et mirakel av frukt, kan bevare det hele og i huden. Tross alt er peeling av pæren mettet med tanniner, som gunstig påvirker tarmslimhinnen, hindrer betennelse og så videre. For konservering trenger du: 10 pærer med middels størrelse, 200-250 gram sukker, avhenger av sorten, en klype sitronsyre, om ønskelig. Ingrediensene er designet for en tre-liters glassburk.

hermetisering:

 1. Pærer vaskes grundig, fordi skallet også skal henges og det skal være så rent som mulig.vaske og rengjøre pærer
 2. Frukt legges ut i en beholder.fylling bokser med pærer
 3. I en emaljepotte, hell 1-1,5 liter vann, fortynn med sukker og koke. Det resulterende søte vannet helles i en krukke med pærer og får være mettet med denne komponenten i 10 minutter. I det øyeblikket begynner saften fra pærene å skille seg ut i vannet.
 4. Deretter helles det aromatiske pærevannet tilbake i pannen, tilsatt sitronsyre og koke. Den kokende sirupen helles igjen i glassene og de er tilstoppede.sirup for pærer
 5. Vend om og pakk inn til neste dag.ferdig pærebeskyttelse
 6. Bevaringen er fullført!

I en tre liter kan passe 1,5 kg små pærer

Pærer i sin egen juice

Få desserten med ferdige biter på vinterbordet vil hjelpe oppskriften punching pærer i din egen juice for vinteren med hakkede deler hjemme. Smaken er konsentrert og veldig søt.

hermetisering:

 1. Skal peelen med pærer, kutt inn i ønsket antall deler, fjern kjernen med bein.pærepreparasjon
 2. Steriliser glassbeholdere og deksler.banken er sterilisert
 3. Plasser frukten kutt i krukkene til brannen. Tilsett sukker 2 ss og sitronsyre på toppen av kniven med en 1 liter krukke.
 4. Dekk billetten med lokk og steriliser i en gryte til den valgte juice fyller hele krukken. Hvis pærenes juiciness ikke tillater fylling av tanken som helhet, bør du fylle opp det kokende vannet.steriliser dessert fra pærer
 5. På slutten av steriliseringen, fjern glassene med innhold og stram tett med dekslene. Vend om og pakk den med en varm klut.
 6. Søt høst for vinteren er klar.Vi sender for lagring

Related  Fruktoppskrifter til vinteren: Canning epler i egen juice

Oppskrifter for vinteren av modne pærer i sin egen juice kan du nyte en søt smak med et snev av honning og karamell. For å legge til ekstra smak kan ytterligere ingredienser eller krydder legges til preformen. For eksempel, for å fortynne den søte smaken av pærer, kan den kombineres med frukt av sure epler eller plommer; Kanel vil gi arbeidsstykket en subtil notat med krydret aroma; honning vil legge til en blomsterduft og mykhet til hermetiske pærer.