marinert med rødbeterhodet hvitløkOm vinteren vises salater, pastaer og snacks med hvitløkinnhold ofte på hverdagslige og festlige bord. Utseendet til en skarp lukt og skarp bitterhet stopper ofte ønsket om å smake på salat, men veien er som alltid.

Marinert hvitløk med rødbeter er en klassisk blanding av ingredienser. Mange husker hvordan barna fra barndomsforeldrene setter på en tallerken en skarp ristet betesalat kledd med majones, for å forhindre luftveissykdommer og styrke immuniteten. Men barn er ikke så lett å overtale å spise slik en krydret matrett. Den kan erstattes med rosa hvitløk, marinert med rødbeter. Etter matlaging kan lyse “munter” denticles av denne lobed anlegget virke morsomt og tjene tilliten til små gourmeter. Og for voksne blir denne parabolen uunnværlig på kjøkkenet som krydder og en interessant matbit.Unge hvitløk hoder for hesting

Marinerte hvitløkskjøtt med rødbeter

syltet hvitløkDet viktigste i dette preparatet er hvitløk, så det vil ta mye. Antall ingredienser er basert på 1 kg hvitløk og 1 liter vann (for marinade).

For marinering trenger du:

 • kilo hvitløk;
 • 2 stk. biter av middels størrelse;
 • 125 ml eddik;
 • 4 nelliker;
 • 6 pepper av pepper;
 • 2 ss. skjeer av salt og sukker;
 • vann.

I løpet av dagen kan marinaden i boksene bli litt overskyet og mørkere. Ikke bekymre deg – dette er en vanlig prosess. Hold dette tomt i kjøleskapet, slik at den hurtige gjæringsprosessen ikke starter.

Vi velger hvitløk med rødbeter mens den er ung, mettet med juice og har ikke mistet sin elastisitet.

Kokeprosess:

 1. Skal hvitløk fra grovt skål. Del inn i segmenter. Vask og skyll rødbeter.
 2. Dip skivene i kokende vann i 3 minutter, og tilsett deretter kaldt vann.
 3. I den forberedte beholderen for å kombinere fedd hvitløk.
 4. Skiver råbiter og distribuere den i hvitløk, skift dem i lag.
 5. Hell innholdet til toppen med marinade.Hell marinaden og lukk

Related  Enkle oppskrifter for krabbepinner

Tilberedning av marinade:

 1. Kok vann med sukker og salt.
 2. Tilsett krydder og kok i et par minutter.
 3. Innfør eddik.

Hvitløk som er tilberedt i henhold til denne oppskriften, kan brukes i 3-4 dager.

For å plukke hvitløk med rødbeter til vinteren, bør den brytes ned i presteriliserte beholdere. Det er også verdt å koke i 5 minutter allerede fylte bokser ved å spre bunnen av pannen med et håndkle.

hvitløk sterilisering for vinterenLukking bør også gjøres med sterile caps, tett vri dem. Samtidig er marinade fylt med ferskt kokt vann. Deretter setter boksene opp ned på en flat overflate og pakkes i en tykk klut eller et teppe. Så bevaring er avkjølt, og så lagres den for oppbevaring i en kjeller eller kjeller.

Oppskrift på syltet hvitløk med rødbeter

syltet rosa hvitløk med rødbeterDet er ikke nødvendig å bruke fullstendig renset hvitløk for billet. Det kan marineres og hele hoder.

Behandlingen av hele hvitløk:

 1. Skal hvitløk, mens du bare fjerner det øvre tykke laget av skallene, og etterlater en tynn hud som kombinerer lobula.
 2. Kok hodene i kokende vann i ca 3 minutter.
 3. Kast i en kolander og la den renne, eller ta på et håndkle og tørk.fylle bokser med hvitløk og rødbeter
 4. Rød rist eller kutt i stykker.
 5. Spred ingrediensene på boksene og hell marinaden.Hell hvitløk med rødbeter marinade

For pickling kan du bare bruke betesaft, klemmet ut av den tørkede rotten. I dette tilfellet skal det koka separat, og deretter blandes med marinade.

Tilberedning av marinade:

 1. Kok en liter vann med salt og sukker (50 gram hver).
 2. Legg til tørket fennikel (du kan bruke kvist), laurbærblad, pepper, koriander.
 3. La marinade pinne litt og tilsett eddik.
 4. Hell hvitløk med en krydret marinade og kork glassene.

Related  Slik steker du peanøtter i stekepanne, i ovnen og mikrobølgeovn

Oppskriften på øyeblikkelig matlaging

syltet hvitløkFor de som ikke har tid, er oppskriften på hurtig forberedelse av syltet hvitløk med rødbeter egnet. For dette formål kokes hvitløk lenger – 5 minutter, helt over i konsentrert marinade (det er nødvendig å øke mengden av salt, sukker og eddik 1 m skjeen.) Tilsatt den oppvarmede vegetabilsk olje og krydder (2 ss.).

hvitløk er klar til brukEtter to dager, holdt i kjøleskapet, kan du smake på den ferdige parabolen.

I marinert hvitløk mister ikke de nyttige egenskapene, og den fortsetter å ha antivirale og antimikrobielle virkninger. Samtidig blir smaken og aromaen mykere, og beet får en interessant hvitløk lukt.

Marinerte rødbeter hvitløk før servering skal skylles med kaldt vann. Server det i en salatskål, legg ut med grønnsaker, betesnitt og, om ønskelig, krydder med duftende olje. Du kan også plassere den på en tallerken med forskjellige pickles. Denne hvitløk er i ferd med å lage andre retter som fylling.