kirsebærvinDrunk Berry – Kirsebær har lenge vært grunnlaget for oppskrifter for brennevin, brennevin, viner. Hjemmelaget kirsebærvin er utarbeidet ganske enkelt, krever ikke betydelige økonomiske kostnader. Denne drinken er spesielt populær blant sommerboerne, på landsbygda, hvor kirsebæren vokser i nesten hver hage. Tilgjengelighet av kirsebær og enkel matlaging tillater deg å nyte smaken av vin overalt.

Hvilke bær skal jeg bruke?

modne kirsebær for vinSmaken av drikken påvirkes av variasjonen og modenheten av bærene. Hvordan lage vin fra kirsebær hjemme, deilig og duftende, med rik farge? For et godt resultat bør flere nyanser vurderes.

Søte varianter vil gi en tilsvarende smak til sluttproduktet. Sour varianter gjør vin mer “maskulin”. I tillegg tilberedes en drink fra slike bær mer sukker. For en kvalitetsvin må du velge modne, ikke bortskjemte kirsebær. Å håpe at bærene ikke vil endre seg uansett. Forfallne kirsebær ødelegger smakløst vinen.

Hvis du skreller bærene, blir drikken myk og mild. Hvis du går, blir smaken av vin fra kirsebær med bein mer mettet, litt tart.

Noen eksperter forlater stenger for å øke gjæringsprosessen. Dette er ikke prinsipielt, og uten peduncles vinen vandrer godt, har en hyggelig smak.

Hva vil du trenge?

servise for vinfremstillingDrikke av bær til å lage mat er ikke vanskelig. Oppskriften på husvin fra kirsebær er enkel og til og med en nybegynner kulinarisk vil takle det.

For å forberede drikken trenger du følgende tilbehør:

 • gjæringstanker;
 • gasbind;
 • et lokk med en hydraulisk tetning eller en medisinsk hanske;
 • rør for drenering;
 • servise for oppgjør;
 • treske til omrøring.

For forberedelse av kirsebærvin hjemme, trenger du produkter: 3 kg bær, 4 liter vann, 1,5 kg sukker. Vi forbereder komponentene, servise.

Før du begynner å jobbe, vaskes alle fatene grundig og tørkes.

Du kan lage vin fra kirsebærjuice, men du kan ikke komplisere prosessen, og ta en drink med bær

Related  Bakt i ovnen appetising kjøtt i sennep

Ta en drink

Steg-for-steg oppskrift på kirsebærvin hjemme:

 1. Bærene vaskes, tørkes.skyll kirsebær
 2. Vi oppvarmer vannet til en temperatur på 25-29 ° C, oppløs det i 1/3 av sukkeret.
 3. Vi legger kirsebær i en beholder med stor nakke, fyll den med sirup, deksel med gasbind og la den gis i 3-4 dager. På dette stadiet vises karakteristiske bobler på overflaten av væsken, massen begynner å svisse litt. Periodisk omrør massen med en treskje, unngå peeling av bær.Hell kirsebær med vann og tilsett sukker
 4. Etter denne perioden, tøm væsken inn i hovedfermentasjonstanken. På nakken installerer vi caps med en hydraulisk tetning eller en gummihansker. Hovedoppgaven er å hindre luft i å komme inn i væsken. Hvis dette skjer, blir sluttresultatet ikke vin, men eddik.
 5. Etter 4-5 dager legger du til det resterende sukkeret på oppvasken. Gjør dette nøye. Det er bedre å tømme en liten mengde væske, oppløs sukker i den, og hell deretter den resulterende massen tilbake i beholderen.gjæringsprosess av kirsebærvin
 6. La kirsebær vin i 30 – 60 dager for fullstendig gjæring. Tiden avhenger av temperaturen der prosessen finner sted. Jo høyere indeksene i rommet, desto raskere blir prosessen ferdig.
 7. Vanligvis bør tilstedeværelsen av vann i hydraulisk tetning kontrolleres. Hvis det fordampes, tilsettes vann.
 8. I løpet av denne tiden blir væsken gradvis transparent, et bunnfall vises på bunnen av beholderen.
 9. Det faktum at fermenteringsprosessen er over, indikeres av vindens lette, og utslipp av gasser fra beholderen opphører. På bunnen ble et lag av sediment klart dannet.
 10. Hell forsiktig innholdet i rene retter for senere infusjon. Det er bedre å gjøre dette med et rør for å unngå å få sediment i produktet.
 11. På dette stadiet juster smaken av vin. Om nødvendig blir den videre søtet. For å styrke drikken blir det tilsatt alkohol eller vodka.
 12. Væsken helles i oppvasken og forsegles. Denne vinen er lagret på et kjølig sted.

Jo lenger kirsebærvinen er infundert, jo mer levende er smaken.

lagring

Vin er klar til brukDet er godt å sette retter med ung vin i kjelleren, der den konstante lave temperaturen. Kontroller tilstedeværelsen av sediment i tankene fra tid til annen. Hvis et sediment er funnet på bunnen, helles vinen i en annen tallerken, slik at sedimentet ikke kommer inn i væsken. En god vin er infundert i minst 12 måneder.

Related  Steg-for-trinns instruksjon for å forberede poteter “Idaho”

Etter denne perioden er ferdigproduktet flaske og lagret i ukuporennom form.

Et hjem drikke vil være mye billigere enn en butikk. En stor fordel med selvforberedelse er at en person velger sin festning, i prosessen bruker naturlige ingredienser. Hva slags vin å lage mat – myk, fra bær uten groper, eller lage hjemmelaget vin fra kirsebær med bein å velge for alle, avhengig av preferanser.

Videooppskrift for å lage vin fra kirsebær