forrett fra sildSnack fra sild – dette er et utmerket alternativ for et festlig bord eller for hver dag. Fisk kan ikke bare kuttes i skiver, men også laget av det enkle og originale retter. Hvis det er sild i kjøleskapet, er det alltid en måte å overraske gjester på, mens du bare bruker enkle og rimelige produkter.

Enkel matbit fra poteter med sild

potet tartlets med sildEn av de enkleste oppskrifter for snacks fra sild er potet tartlets. 10 porsjoner krever 10 store poteter, 2 fisk, 100 ml vegetabilsk olje, 1 løk, frisk urter, sennep, salt og sitronsaft til smak. I tillegg kan du ta korn av granateple – fra legg til som et pryd.

Kokeprosess:

 1. Kok potetene til de er helt klare i skrellen og la den avkjøles. Tilsett salt og løvblad til vannet for smak.koker poteter
 2. Sild må rengjøres fra innsiden og beinene. For å gjøre dette, kutt av hodet og halen med en skarp kniv, så kutt gjennom magen og skille huden. Beinene er praktisk ekstrahert med spesielle pinsett.skrell silden
 3. Klipp fileten i små terninger og kombinere med løk. Neste trinn er utarbeidelsen av en fylling for snacks fra sild. I en separat beholder klemme ut saften av en halv sitron, tilsett sennep og vegetabilsk olje. Saus å helle fileter av sild.bland sild med løk og sesong
 4. Det gjenstår å danne tartlets. Skal potetene fra skallet, klipp av toppen og fjern kjernen med en skje. Tomt rom er fylt med fylling fra sild. Retten kan dekoreres med friske urter eller granateplefrø.

Noen varianter av poteter brygges og holder seg ikke i form. I dette tilfellet kan du ikke rengjøre det fra skallet, skyll godt før du lagrer det.

Oppskrift på Emerald Balls

Smaragdballer med sild“Emerald balls” er en enkel og original snack fra sild til festbordet. For 1 stor fisk må du ta 4-5 poteter, 2 kokte egg, litt smeltet ost, frisk grønnsaker, salt og pepper etter smak. Til dekorasjon er bær med en sur smak (korn av granateple eller tranebær) egnet.

Related  Hvordan holde gulrøtter og rødbeter til vinteren

Kokeprosess:

 1. Sild som er fri for bein og inngrep, skiller kjøttet og kutt det i små terninger. Du kan også kjøpe saltede fiskfileter og ikke kaste bort tid på å kutte hele fisken.peeling sild
 2. Egg og poteter kok til helt forberedt. Videre må de avkjøles, skrelles og skrelles og fint revet.rist poteter og egg
 3. I en stor beholder kombinerer du poteter, egg, sild, krydder og bearbeidet ost. Det trenger ikke tas i store mengder – nok til at det er nok for viskositet. Fjern deretter massen i 15-20 minutter i kjøleskapet.bland ingrediensene
 4. Den siste fasen er dannelsen av baller. Slik at massen ikke holder fast i hendene, trenger de å bli gjennomvåt med vann. Små baller smuldrer i hakket dill og legger på en tallerken. En ferdig matbit fra sild kan helles med sitronsaft eller dekorert med røde bær.

Denne parabolen passer som en hovedtillegg på festbordet. Baller er veldig høyt kalorier, så det er bedre å danne små. De er godt kombinert med salater fra friske urter og sjømat, hovedretter fra fisk. For enkelhets skyld kan du sette hver ball på et separat salatblad, og det vil ikke forfalle.

Snack med smeltet ost og sild

snack fra sild og smeltet ostEn av de mest populære smaker fra sild og bearbeidet ost er pâté for smørbrød. Det er godt bevart i kjøleskapet, egnet for daglige snacks eller en aperitiff til helligdager. Det er også praktisk å ta med deg på piknik eller på veien. Den gjennomsnittlige silden som veier 400 g, trenger 200 g gulrøtter, 100 g vegetabilsk olje, 150-200 g bearbeidet ost, samt salt, krydder og krydderurter.

Kokeprosess:

 1. Sild peeling og kutt i små biter. For enkelhets skyld kan du bruke en blender eller kjøttkvern, men konsistensen av pastaen vil være mer viskøs.peeling sild
 2. Gulrøtter kuttes i stykker og kok til helt tilberedt. Deretter skal det bli revet på en fin riper.grøt gulrøtter
 3. I en stor beholder hakk de knuste sildfiléene, gulrøtter, smeltet ost og mykt smør. Rør blandingen med salt og krydder. Ost kan velge hvilken som helst variasjon – det er i snacken er mer for konsistens enn for smak og aroma.bland ingrediensene
 4. Det er fortsatt å blande blandingen forsiktig med en gaffel, og snacken er klar. Det kan umiddelbart påføres brød eller over natten i kjøleskapet. Det er også verdt å prøve å lage separat tartlets fra deigen og fylle dem med en fylling fra sild.

Den mest intense pastaen kommer fra sild, saltet hjemme med krydder. For en pate er det imidlertid noen fisk som passer – det kan kjøpes i form av en filèt uten bein.

Oppskrifter av snacks fra sild med et bilde kan bli funnet i nettverket eller kulinariske magasiner, men vær ikke redd for å eksperimentere. Hovedregelen med å legge til denne typen fisk er at den bryter smaken og aromaen til alle andre ingredienser. Med den er poteter og andre grønnsaker, myke osttyper, svart brød og greener godt kombinert. Hvis du kobler komponentene riktig til, kan du opprette en opphavsrettens opphavsrett og overraske gjester og kjære.

Related  Høsting av drueblad for dolma: salt, marinere, fryse

Videooppskrift for matlaging av sildruller