syltetøy fra aprikos til vinterenI dag vil vi tilby deg enkle oppskrifter at selv en ung eller uerfaren elskerinne enkelt kan takle. Som et resultat kan du lage en duftende aprikosjuice med forskjellige smaker. Denne behandlingen vil glede din familie og gjester over hele vinteren, til den kommende av den nye sesongen.

En klassisk oppskrift på syltetøy fra aprikoser

syltetøy aprikos i henhold til den klassiske oppskriftenHvis du er heldig nok til å samle en rik høst av frukt i hagen din, så vær sikker på å bruke denne oppskriften. Søt dessert kan alltid serveres med frokost med sprø toast eller koker lys kaker fra den.

ingredienser:

 • aprikoser – to kilo;
 • sitronsaft – en kvart kopp;
 • vann – et halvt glass;
 • sukker – fire briller;
 • gelatin eller pektin – en pose.

Deretter vil vi fortelle deg i detalj hvordan du kan lage syltetøy fra aprikoser til vinteren. Oppskrift og fotoprosess hjelper deg med å forstå alle finesser.

aprikos matlagingFørst må du behandle frukten. Vask aprikosene, fjern beinene, og kutt kjøttet i små biter. Vask og steriliser boksene på en hvilken som helst praktisk måte. Tennelokk kokes på ovnen i noen minutter.

kok aprikoser i sirupKoble vann med sitronsaft, halvt sukker og gelatin i en stor gryte. Rør mat, overfør frukt til dem. Kok blandingen på brannen, og tilsett deretter det resterende sukker. Etter det, varme opp og ta med syltetøy igjen en gang til.syltetøy fra aprikos klar

Sjekk konsistensen av fremtiden dessert er veldig enkelt. For å gjøre dette, køl skjeen i iskalt vann og scoop det med syltetøy. Hvis resultatet ikke passer deg, legg til litt mer gelatin på pannen og lag maten for en stund.

Etter en stund, ta av gryten fra tallerkenen og hell den varme desserten inn i krukkene. syltetøy for å overføre til banker og rulle oppVri lokket på nøkkelen og skru oppvasken opp ned. Når syltet kjøler, kan det umiddelbart serveres til et bord med varm te eller sendes til lagring til vinteren.

Related  Delikate og enkle oppskrifter av eple syltetøy

Jam med aprikoser og rosmarin

aprikos syltetøy med rosmarinÅ bruke en multivarker vil forenkle prosessen med å lage desserten og gjøre den enda mer behagelig. Syltetøy fra aprikoser til vinteren kan tilberedes med aromatiske urter og krydder. Denne gangen foreslår vi å bruke rosmarin, og i fremtiden vil du kunne eksperimentere med andre tilsetningsstoffer.

ingredienser:

 • to kilo aprikoser;
 • ett og et halvt kilo sukker;
 • to grener av rosmarin.

min aprikoser og fjern beineneSå, vi forbereder aprikos syltetøy. I multivarket må du sette de skrællede og finhakkede fruktene, og hell dem med vann (omtrent halvparten av glasset trengs). Sett “Quenching” -modus og lag frukten i en halv time.

Sett rosmarin i en gryte og hell 100 ml vann til den. Etter at kjøttbøllen koker, koker urter i ytterligere fem minutter. Fjern kvistene fra pannen og sett dem til side.

visp abrikosene sammen med en blenderNår aprikosene blir myke, fjern dem fra bollen og pisk med en blender. Deretter returner potetmosene tilbake og hell en duftende kjøttkraft. Tilsett sukkeret og sett kokemodus i 40 minutter. Ikke glem å regelmessig fjerne skummet og bland den søte massen.

Om ønskelig kan du lage en syltetøy på ovnen i en vanlig gryte. I dette tilfellet øker koketiden til en og en halv time.

Når syltetøyet er klart, spre det over glassene og kast dem. Som vanlig er det bedre å dekke oppvasken med et ulleteppe eller et varmt teppe. Neste dag kan maten sendes til boden eller noe mørkt og kjølig sted. Og selvfølgelig kan man åpnes samtidig for å nyte din favoritt dessert.

Aprikosjam med mandler

aprikos syltetøy med mandlerDen originale smaken av denne søte hjemmekostnaden gir deg mulighet til å utvide omfanget av bruken. For eksempel kan du bruke aprikos syltetøy med nøtter som fyllinger for frodige skiver eller ruller.

Related  Fyll kroppen din med mikronæringsstoffer fra en fiken syltetøy

ingredienser:

 • aprikoser – 30 gram;
 • mandler – 30 stykker;
 • rørsukker – 200 gram.

Oppskriften på syltetøy fra aprikoser er veldig enkel. Du vil se dette når du leser det gjennom.

Hell mandler med varmt vann, og etter et par minutter, drenne væsken og skrell mutterne. Umiddelbart etter dette er det nødvendig å tørke kjernene på en tørrpanne.Skal av aprikosens kjerner

Du kan oppnå den opprinnelige smaken uten hjelp av mandler. For å gjøre dette trenger du bare noen få nukleoler, hentet fra frøene til aprikoser. Legg dem til syltetøy et par minutter før matlagingen slutter.

Frukt vask, rengjør og fjern groper. Etter det, kutte dem i stykker og hakk med en blender. I de resulterende potetmos, sukker og visp maten igjen. Send frukt til ilden og kom med koking.

koker knuste aprikoserEtter fem minutter, fjern filmen fra overflaten av syltetøyet og legg til de forberedte mutrene på den. Kok behandlingen i ytterligere to eller tre minutter, og skift den deretter til glassperler. Rull arbeidsstykkene på vanlig måte, avkjøl dem og ta dem til bod

duftende aprikos syltetøyAbrikos syltetøy, oppskrifter som vi beskrev på denne siden, er veldig deilig og vakker. Å ha en krukke med søte godbiter på lager, kan du alltid tilfredsstille gjestene med en duftende dessert eller forberede seg på deres ankomstfruktpai.

Videooppskrift av aprikosjuice med appelsinsnitt