mild brunie med kirsebærBrownie med kirsebær er en veldig populær dessert, æret over hele verden. I dag er det vanskelig å bedømme når og hvor oppskriften ble oppfunnet. Noen tror at dette er en ren engelsk kake, andre er sikre på at opprettelsen av denne sjokolade desserten er en fordel av amerikanske kokker. Navnet kommer fra ordet “brun”, som betyr “brun”.

Hvordan og når syntes oppskriften på Brownie?

Å lage brownies med cottage cheese og kirsebær krever en liten mengde ingredienser. En klassisk oppskrift dukket opp, ifølge noen kilder, tilbake i 1906. Den finnes i nesten hvilken som helst engelsk eller amerikansk kokebok. Det er også antatt at for første gang ble dette konditoriet tilberedt i en av institusjonene i Chicago. Uansett hva det var, vil sjokoladesmak og tekstur ikke ligge likegyldig selv de mest krevende gourmeter.

Brownie med kirsebær er en slags kombinasjon av kake og sjokoladekake. Cook det kan til og med uerfaren kokker eller husmødre. Det kan være biter av nøtter i den. Hvis du ikke bruker sjokolade, vil denne desserten allerede være en annen populær amerikansk dessert, kalt “blondie”.

Det viktigste som bør følges nøye under forberedelsen, er baketiden. Hvis du forlater brownies med kirsebær for lenge i ovnen, vil det vise seg å være tørt. Den er tilberedt med en skorpe, og så blir den kuttet i individuelle porsjoner. Vanligvis er stykkene rektangulære. Dette er en dessert som ikke krever bruk av en ekstra krem. Det vil være nok iskrem til å åpne alt smakpotensialet. Det kan serveres med både kaffe og te.

Sjokoladebrun med kirsebær er tradisjonelt tilberedt på grunnlag av følgende ingredienser:

  • mel – 100 g;
  • sjokolade – 200 g;
  • smør – 100 g;
  • sukker – 150 g;
  • egg – 3 stykker;
  • kirsebær – 300 g;
  • kakaopulver 20 g

Related  Spicy tillegg til parabolen – avokado saus

Brownie med kirsebær: en oppskrift med et bilde

Trinn 1

lag kirsebær til bakingGrunnlaget for baking er lagt bitter sjokolade, samt kirsebær. Hvis det er mulig, er det tilrådelig å bruke friske bær, om vinteren kan du erstatte dem med frosne. Det viktigste er å drenere vannet fra dem når de blir tint. Vil være nok 350 gram. Etter at vi fjerner beinene, blir det ca. 300 gram bær.

Trinn 2

Vi fyller på sjokolade på et dampbadI en stor bolle, legg til den valgte sjokoladen. Det skal hakkes i stykker med en kniv. Koble deretter til smør. Stain choklad helst på et vannbad, men du kan bruke mikrobølgeovn. Det er imidlertid svært viktig å sørge for at sjokoladen ikke blir overopphetet, da det i dette tilfellet vil begynne å størkne. For å gjøre dette kan du sjekke det i ovnen hvert 10. sekund.kutt og drukne oljen

Melk sjokolade, i motsetning til den bitre varianten smelter mye lenger. Ja, og i klassisk oppskrift er bruken uakseptabel, siden deigen i dette tilfellet ikke vil skaffe seg en karakteristisk brun farge.

Trinn 3

Tilsett sukker og kakaoNår sjokolade og smør er helt smeltet, bør de omrøres. En homogen masse bør oppnås. Til det må du legge til granulert sukker og kakao. Bland blandingen med en spatel eller gaffel.

Trinn 4

legg til kirsebærIkke vent til granulatsukker er helt oppløst, da dette ikke er en forutsetning. Deretter introduserer vi i den resulterende massen ett eggegg. Ikke glem å blande deigen hele tiden. Når det blir helt homogent, kan du begynne å legge bær.

Kirsebær må være uten groper.

Trinn 5

knead deigenDen endelige berøringen i prosessen med å lage sjokoladedeig er tilsetningen av hvetemel. Den skal siktes og helst topp klasse. Vi blander alt forsiktig slik at det ikke dannes klumper.

Related  Den klassiske oppskriften av georgisk mat: lobio fra røde bønner

Trinn 6

Hell deigen i formenSå deigen er helt klar, det gjenstår bare å bake det riktig. For å gjøre dette, bruk et skjema som passer i størrelse og form. Hvis du ser på det tradisjonelle bildet av oppskriften Brownie med stekt ost og kirsebær, blir det klart at det mest populære alternativet er en firkantet form til dessert.

Hvis du bruker en silikonform til å bake en deig, kan du ikke smøre den med olje. Men metallskåler trenger allerede dette. Du kan gjøre med pergamentpapir.

Trinn 7

bake brownieOvnen skal forvarmes ved 180 grader. Bakeprosessen selv er ca. 20 eller 30 minutter. Den ferdige desserten skal avkjøles direkte i form og deretter serveres med porsjonsstykker.

kutt klar brunieOppskriften på brownie med kirsebær og cottage cheese er ikke den eneste, kulinariske eksperter tilbyr andre alternativer. I stedet for kirsebær, kan du bruke andre bær, erstatt hytteost med biter av sjokolade eller nøtter. Fra den klassiske oppskriften kan du eksperimentere og bruke forskjellige produkter, samtidig som du endrer smak og tekstur av kaken. Det eneste som alltid bør forbli uendret er mangelen på komponenter i testblandingen, som bakepulver og brus.

Matlaging brownies med kirsebær – video