Ferskner til vinterenLett fordøyelig masse av en fersken saftig, velsmakende, duftende, og krever at den blir spist i hvilken som helst periode av året. Fersken i egen juice til vinteren er akkurat det en person trenger under mangel på vitaminer. I siste århundre var en mirakelfrukt en nysgjerrighet, det var en delikatesse og ble brukt med glede bare i frisk form. Nå er fersken tilgjengelig i enhver form og variasjon. Veldig populære store nektariner, takket være den søte smaken. Frukten av et fersktreet er forgjengelig, ligger på et bord for en dag, det fades, endres i farge, og med en liten innflytelse blir dette stedet mørkere. Hvis du har et stort antall slike frukter, og du ikke har tid til å spise dem, bør du definitivt ta vare på prosedyren for bevaring og helst i din juice. Hvordan lage fersken i din egen juice, forteller informasjonen nedenfor.

Et par linjer om betydningen av fersken

sørlig frukt - ferskenKomplekset av vitaminer B, C, E, K, PP gjør fersken ikke bare velsmakende, men også nyttig. I tillegg til alt inneholder den sitron, eple, eddiksyre og vinsyre, også magnesium, mangan, jern, kobber, sink og andre sporstoffer. Generelt, ved å bruke en fersken, metrer vi kroppen med alle nødvendige stoffer for normal drift. Det anbefales at det er en fersken syk på nyrene, revmatisme, gikt, lever og galleblære. Fersken i sin egen juice kan lagre de opplistede vitaminer og medisinske egenskaper, hvis du følger alle trinnene i oppskriftene om vinteren.

Fersken i egen juiceFersken av fersken tre er delt inn i 2 typer: med fløyelsskall og glanset. Den angitte arten er delt inn i to underarter: med en lett flyttbar bein og vanskelig å skille. I forbindelse med disse funksjonene har hver sin egen spesielle smak i fersk og resirkulert. Eldre frukter av fersken kan bli prøvd allerede i juli og avslutt med å nyte denne gaven av naturen i oktober. For å forlenge fornøyelsen kan den aktuelle frukten bli bearbeidet til kompott, juice, syltetøy, syltetøy og til og med hermetisert fersken i sin egen juice, hvis oppskrift er utstyrt med et bilde og en trinnvis beskrivelse.

I 1 liter krukke plasseres omtrent 0,5 kg mellomstore fersken.

Fersken i egen juice med sterilisering

Ingredienser: fersken – 6 stk, vann (ikke kokt) – 4 ss. skjeer, sukker – 1 ss. skjeen.

Related  Delikate og enkle oppskrifter av eple syltetøy

Utførelsesstadier:

 1. Fersken blir vasket og skrelt.Skal av frukten
 2. Del i to deler og bli kvitt stenen.
 3. Tett fort i den steriliserte krukken med sukkerlag.sett tett i krukker
 4. Tilsett vann og legg i en panne med vann til sterilisering. Steriliser i 25 minutter.vi steriliserer fersken
 5. Ta av glassene, skru dem i lokket, skru dem over og pakk dem i en tykk klut for en dag.lukk fersken
 6. Avsetning for bordet er klart.

Fersken i egen juice uten sterilisering

Ingredienser: fersken – 1,5 kg, vann (ikke kokt) – 1,5 liter, sukker – 200 g, sitronsyre – 1 teskje.

Utførelsesstadier:

 1. For å fordele frukten med kokende vann og fjern skelen, fjern beinene.min og fjern ben
 2. Fyll krukken til nakken med de oppnådde brikkene. Spred forsiktig slik at den sfæriske frukten ikke mister sin munnvannform.
 3. Kok vann og hell det i en glassbeholder, dekk og la stå i omtrent en halv time.kokende vann
 4. Tørk det aromatiske vannet tilbake i gryten, tilsett sukker og sitronsyre. Kjel igjen denne potten til sukkeret oppløses helt.
 5. Ferdig sirup hylle glassene med innholdet og rulle opp dekslene. Varm forskrift å snu og sette i et varmt teppe til det avkjøles.la oss kule
 6. Etter kjøling, returner dem til normal posisjon og legg dem tilbake i pantryet.

Fersken i egen juice: oppskrift uten vann

Komponenter for tre stykker av 1,5 liter krukker: fersken – ca 4 kg, sukker – 1,5 kg.

Utførelsesstadier:

 1. Fra de vasket ferskenene blir kjernen fjernet og kuttet i deler.vi kutter nektarin
 2. Legg følgende ingredienser i krukken: et lag sukker, et lag med fersken.fyll glassene og sov søvnet
 3. Sett glassene i en panne med vann for sterilisering, slik at boksernes bokser ble nedsenket i vannet med halvparten. Steriliser i 40 minutter, under oppvarmingsprosessen, begynner juice å skille fra frukten og fylle den med en beholder. Fersken myker, og det er et mellomrom hvor du kan huse et par frukter.sterilisere
 4. Etter at steriliseringen er avsluttet, blir glassene forsiktig fjernet og forseglet tett med et lokk, omsluttet og pakket med en varm klut.Billet fra fersken
 5. Bestemmelsen er klar.

Related  Hvordan fryse asparges bønner for vinteren, bevare de nyttige egenskapene og attraktivt utseende?

Fersken i egen juice uten sukker

fersken uten sukkerIngredienser: saftige fersken eller nektarin

Utførelsesstadier:

 1. Sorterte friske, ikke bortskjemte fersken vaskes omhyggelig i vann, fjern pits.kutt i to deler
 2. Legg halvdelene i glassbeholdere til kantene, presterilisert.tett fylle bankene
 3. Kok vann og hell det i fersken.
 4. Forbered deg på prosedyren for sterilisering: Legg et håndkle eller en løs klut i emaljepannen på bunnen, sett fruktkrukkene og hell varmt vann til skuldrene på krukken. Slå på varmen og la væsken koka, og så avhenger steriliseringstiden av fruktens juiciness og hvor mye juice som ekstraheres fra dem, på grunn av virkningen av høy temperatur. Vanligvis tar det 15-20 minutter.steriliseringsprosess
 5. De steriliserte bestemmelsene rulles opp med tinnlokk, beholderen blir vendt og pakket inn med et teppe.
 6. Sødmen er klar!

Fersken på resept uten sukker kan forbrukes selv av diabetikere.

fersken for diabetikereFersken i egen juice, tilberedt for vinteren, kan spises hele uten noe, og også bruke dem som ingrediens i andre retter, for eksempel paier, gelé, gryte, gelé. For å diversifisere standard smaken av fersken, kan du legge til andre frukter til bevaring. Søt fersken vil gi en raffinert smak i kombinasjon med en plomme, trinnene med bevaring som vil bli supplert bare ved behandling av plommen. Det vil også trenge å fjerne skallet og fjerne beinene, og deretter konsentrert oppskriften i sin egen juice vil være den samme, bare fersken og plommen vil være plassert i gryten. Plasser plomme perfekt kan ta oransje skiver, sitron skiver, biter av ananas, biter av epler eller pærer, bringebær, jordbær.

Billets fra fersken – video