hjemmelaget mater for proteinMøte med ekorn gir alltid mange positive følelser. Å tegne disse morsomme dyrene på nettstedet ditt, vil hjelpe til med fôring for ekorn, tilberedt av egne hender.

Feederkrav

mater for protein fra naturlige materialerMateren, samt huset for myke skjønnheter bør gjøres i samsvar med visse regler:

 1. For fôrskålen for ekorn, bruker de bare naturlig tre med egne hender, og ikke impregneres med lakksponplate eller generelt plastfragmenter. For det første bor proteiene i skogen, og alle slags maling, laminater og plastikegenskaper er ekstremt farlige for den ømme organismen. For det andre kan lukten av lakk skremme av en ekorn og arbeidene dine vil bli sløsing.
 2. Du må gjøre en kompakt struktur.
 3. Hvis materen er lukket, trenger den en rund klatre.
 4. For å sikre at ekornene besøker fôrkroken, er det nødvendig å henge det riktig – bare på et tre og i en slik høyde at du trygt kan legge mat og deilig mat der.

Fremstillingsteknikker

For feeders for protein, kan du bruke noen naturbrett, inkludert plater. Hovedkravet er at materialet som brukes må være helt tørt. Det anbefales at du velger planker med en veggtykkelse på 2,5-3 cm. Derfor vil materen vare lenger og dyret vil føle seg komfortabelt inni.

Det finnes flere grunnleggende alternativer for å lage en mater for protein (et bilde av noen av alternativene nedenfor).

Av brettene

fôring av naturlig treDenne metoden er den mest enkle og raske. Du trenger brett med dimensjoner av tykkelse / bredde / lengde på henholdsvis 1,8 / 30/300 cm. Total lengde skal være tre meter.

Teknikk av produksjon:

 1. Bruk en firkant for å kutte, måle og kutte et brett på 55 cm. Dette vil være baksiden av materen. Over og underfra avbryter de 5 cm. Det er de som vil feste tråget til treet.
 2. Klipp av sideveggene – to brett 25 * 45 cm og en innvendig skillevegg med dimensjoner på 20 * 25 cm.
 3. De resterende to brusochka vil spille rollen som en veranda.
 4. Ved hjelp av en jigsaw på forsiden og baksiden av fremtidig mater, blir rund laken kuttet gjennom som ekornet kommer til å spise. Treseksjoner skal forsiktig slipes med rede, slik at proteinene ikke blir skadet.
 5. Tenk på om du gjorde alt, om alle detaljene er riktige. Hvis det ikke er noen mangler, kan du lim troughen.

For å være sikker på styrken av fôrkroken for ekornet, kan delene også festes med skruer. Negler i dette tilfellet er ekstremt uønsket, slik at dyrene ikke blir kuttet.

Fra banken

glass krukkeMerkelig nok, men denne metoden er ikke bare interessant, men også enkel, populær og ser veldig original ut. I tillegg vil maten være pålitelig beskyttet mot fugler.

Velg en stor nok bank, minst 15 cm i diameter, slik at ekornet ikke bare kan klatre inn i den, men også sitte og spis nøtter.

En mater for ekorn med egne hender (tegningene er vedlagt) er et lite hus, plassert på en lang kantbase.tegning av en fôrskål for protein Omtrentlige størrelser på huset er 45/25/20 cm (lengde / bredde / høyde, henholdsvis):

 1. Klipp ut 2 sidevegger, en frontdel, et tak og en bakvegg, merk et hull for krukken.å trekke ut detaljer om en fôrskål for protein
 2. På den fremre delen gjør du også et hull, men det må svare til diameteren av kanylens hals.klipp ut et hull for halsen på en krukke
 3. I hver sidevegg er et hull kuttet med en diameter på ikke mer enn 10 cm. Dette er inngangen til fôringstunnelen. kutt ut proteininnløpetBasen på materen bør være av en slik lengde at den kan holde et lite hus, en krukke og et lite reserve for å plassere en limiter som sikkert stiller glasset. Når det gjelder baksiden, er det, i tillegg til veggens funksjon, fortsatt innehaveren av hele strukturen, siden den blir festet til treet.Fest glasset til matermuren
 4. Etter å ha klippet ut alle detaljene, blir det behandlet av sandpapir, limt og festet med skruer.Monter materdelene
 5. Det gjenstår bare å feste tråget til treet og hell i fôret.sett fuglens mater på treet

Related  Hvordan lage et pålitelig dreneringssystem på stedet med egne hender

Ved hjelp av tipsene kan du lage en mater for ekornet selv og revitalisere hagen din.

Gjør en fôring for ekorn – video