Dengan adanya musim bunga, ribuan senegara kita pergi ke kotej musim panas mereka untuk membuka musim kerja musim bunga. Pada masa yang sama, perlu diperhatikan bahawa di taman anda boleh membuat pelbagai jenis buatan sendiri untuk taman dengan tangan mereka sendiri, kebanyakannya tidak hanya menjadi hiasan yang berguna di taman, tetapi juga dapat membawa manfaat yang nyata. Kami akan bercakap tentang beberapa penyesuaian menarik hari ini.

Sudut Kanak-kanak dengan tangan mereka sendiri – mudah dan berpatutan untuk mana-mana tuan rumah

Swing Wooden HomemadeUntuk menggembirakan bayi anda, setiap orang perlu berfikir tentang cara membuat perubahan yang menarik dengan bantuan penyesuaian ringkas di kampung musim panasnya. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa untuk tujuan ini, tidak perlu mempunyai kebolehan kejuruteraan yang luar biasa, kerana cukup hanya mempunyai kemahiran biasa dalam alat tukang kunci, serta fantasi pemilik. Dalam angka itu, anda dapat melihat bagaimana menggunakan 6 log yang boleh membuat ayunan anak-anak, serta tangga kecil. Ini buatan sendiri untuk taman dengan tangan mereka sendiri mempunyai kestabilan yang baik.

Pakaian buatan sendiri dari but …

Pasu dari but. Kanak-kanakPilihan dekoratif yang sangat baik untuk menghias pagar kayu boleh menjadi butik kanak-kanak getah lama, dari mana anda boleh membuat koktel yang sangat baik untuk bunga musim bunga. Adalah lebih baik untuk mengambil kasut warna yang berbeza, serta warna, kemudian dailkannya campuran tanah dan mentol bunga tanaman. Orang tidak boleh lupa juga untuk membuat lubang di dalam tunggal untuk keluasan kelembapan yang berlebihan. Setelah memasang perhiasan hiasan sedemikian pada pagar, ia akan kelihatan sangat asli.

Agar tidak berkarat tunggul lama …

PeneckBiasanya, dalam masa yang tertentu, dalam mana-mana dacha, ia perlu untuk memotong pokok lama, dan selepas itu pemiliknya biasanya perlu menyebarkannya. Pada masa yang sama, setelah menunjukkan sedikit imaginasi, anda tidak boleh hanya menyingkirkan kerja keras, tetapi juga menguntungkan tunggul menjadi hiasan estetik yang sangat baik. Untuk melakukan ini, perlu membakar bahagian dalam tunggul dengan bantuan api atau mengosongkannya dengan pahat, jika tunggul itu kecil, kemudian tuangkan tanah dan tumbuhan rumput dan bunga hias. Hasilnya, anda boleh mendapatkan katil bunga semulajadi yang sangat baik, dan ini buatan sendiri untuk taman dengan tangan mereka sendiri akan kelihatan hebat.
Di samping itu, anda boleh baldi bergalvani putih, prikopat di dalam katil bunga, menghiasi dengan pelvis lama di bahagian atas dan menarik sedikit muka. Seperti cendawan akan kelihatan hebat di mana-mana laman web dacha.

Related  Bagaimana untuk mengaturkan katil bunga di hadapan rumah dengan tangan anda sendiri?

Bangku dari balak

Bangku dari balakBahagian penting taman mana pun adalah bangku di mana anda boleh berehat selepas kerja keras di taman. Pada masa yang sama, anda tidak perlu tergesa-gesa untuk membeli bangku siap, kerana anda boleh membina tempat untuk berehat dari kayu lama. Sekiranya terdapat log yang lama dan tebal, anda tidak boleh tergesa-gesa untuk memotongnya ke dalam balak untuk dapur, kerana memotongnya di sepanjang anda boleh mendapatkan permukaan yang indah untuk bangku simpanan. Dalam kes ini, bangku sedemikian akan berbeza kekuatan dan kekuatan yang dicemburui.

Seperti yang dapat dilihat dari angka, reka bentuk bangku itu agak mudah, bagaimanapun, untuk menjamin pelbagai komponen, lebih baik menggunakan batang logam yang didorong ke dalam lubang pra-gerudi di dalam log. Dalam susunan yang diperlukan, anda juga perlu membuat backrest, yang mana anda boleh beristirahat, yang akan membuat sisanya di atasnya sangat menyeronokkan.

Menjalankan kraf dengan tangan sendiri, pemilik menerima kelebihan berikut:

  • Keupayaan untuk menggunakan bakat mereka dan melaksanakan idea-idea kreatif yang menarik
  • Adalah menguntungkan untuk mengeluarkan dacha anda dari semua yang lain dengan kraftangan asli
  • Berikan kawasan taman semulajadi dan semulajadi
  • Buat taman anda benar-benar tempat bukan sahaja untuk bekerja di tanah, tetapi untuk seluruh keluarga

Merumuskan semua perkara di atas, kita boleh mengatakan bahawa pelbagai kraf di tamannya, serta membuat sendiri buatan sendiri untuk taman, akan membolehkan mereka menghiasi taman dengan cara yang menguntungkan, dan juga memberikan keunikan dan keunikan.

Adalah penting untuk diingat bahawa sempadan untuk kreativiti tidak semestinya wujud, jadi anda boleh dan perlu dengan selamat melaksanakan kraf yang paling menarik.

Video tentang idea praktikal yang mudah untuk memberi