hengekøye for en katt på et batteriFluffy og ikke veldig kjæledyr er veldig glad i å grille og hvile på sengen av eierne, så vel som i garderoben deres. Hvorfor ikke lage en luksuriøs hengekøye for en katt på et batteri i dette tilfellet. En slik nook vil umiddelbart tiltrekke henne oppmerksomhet. Når vinduet er snøstorm og frost, vil vinduskarmen og radiatoren bli favorittstedet for kjæledyr.

Hvorfor er det nødvendig?

familien av sfinxer er oppvarmingFør du gjør en slik ukomplisert design, må du finne ut hvorfor denne tingen er så viktig for dyr. Hvis du analyserer deres oppførsel, ser de ofte etter koselige steder. Det kan være en pute, en kurv med sengetøy og et skap, men ikke i en spesielt laget for dem sovepose. Og å trene dine “uavhengige” kjæledyr til det stedet – det er ikke en lett ting. De leter alltid etter myke og varme klostre, og velger hva som er behagelig for dem, ikke for herrene. I denne forbindelse vil en hengekøye for en katt bli foreliggende oppfinnelse, siden den:

 • laget av fint materiale;
 • gjentar sovende dyrs holdning (oftest er det en tangle);
 • festet nær en varmekilde.

På dette området blir ikke kjæledyret ditt forstyrret av barn eller hunder. Rolig og fredsbevarende søvn er gitt til ham. Nå er det viktig å bli kjent med noen varianter av slike uvanlige bokser.

Varianter av hjemmelagde hengekøyer

favorittsted for kattMed en slik suspendert struktur kan du spare nok plass i en liten leilighet. Planlegger å lage en hengekøye for en katt med egne hender, er det viktig å vurdere dens dimensjoner. For kastrerte katter er en slik seng ikke en veldig god ide, fordi de er for store. Blant annet må røykingen være flyttbar slik at den kan rengjøres.

Veterinærer anbefaler slike fasiliteter bare for sunne katter. Regelmessig oppvarming provoserer utviklingen av kreft og andre sykdommer, og reduserer også immuniteten. Også ullen blir overdried og kan smuldre.

Det er omtrent hundre variasjoner av dette produktet. For sin konstruksjon bruk de mest enkle og praktiske elementene. Her er noen enkle måter å lage en hengekøye for en katt med egne hender og samtidig unngå unødvendig avfall.

Hengekøye for en katt fra kleshengere og stoff

hengekøye med kleshengere og klutFor å gjøre slikt rookery en mustachioed venn, er det nødvendig å bestemme plasseringen. Den kan festes enten under et bord eller under en stol. Hvis radiatoren er en gammel modell, vil den også passe. Fremstillingsprosessen er som følger:

 1. Valgbare trehengere er valgt slik at de kan tåle dyrets vekt. I dette tilfellet bør basen av metallkroken rotere.
 2. Finn en rektangulær stripe av terry eller fleece stoff. Bredden avhenger av hengerens størrelse.
 3. Bøy kluten på hengeren og sy den i denne posisjonen. Et alternativ til dette kan være flere løkker.
 4. Krokene griper seg på korsstengene under bordet. Dessuten kan du feste en hengekøye til en katt og batterier. For å gjøre dette må du finne en liten bar og passere den gjennom bunnen for å fikse bøylene på den.

kattunge i en hengekøyeSelvfølgelig kan bunnen av loungen nå gulvet, så dette alternativet passer for miniatyrraser eller småbarn. Men dette er ikke et problem for mustacherne med en leken karakter.

Wireframe Modeller

solid ramme hengekøye modellDet første du må gjøre er å lage en ramme med den nødvendige størrelsen. Normalt bør det være rektangulært i form, selv om de eksklusive modellene utføres i form av en oval eller sirkel. Mye avhenger av kapasiteten til eieren. Kan han finne et slikt stykke eller bøy stangen (ledningen) på denne måten. Når du velger dimensjonene på sofaen, skyver mesteren vekk fra:

 • vekt og størrelse på katten;
 • radiator parametere;
 • ønsket høyde på objektet.

hengekøye ramme i oval formDu kan kjøpe ferdige rammer. Hvis de ikke er det, bør du bøye metallstengene. Hjørnene er festet med spesielle knær eller en godt strammet ledning. I dette tilfellet bør kanten være skjult slik at dyret ikke er skadet. hengekøye rammeBredden på festehengene på hengekøyen på radiatoren for katten må svare til tykkelsen til oppvarmingsobjektet. De kan gjøres firkantede eller avrundede. I tillegg er det behov for en god forsyning. Som et resultat vil loungen ikke fly av hvis kjæledyret vil være på det.

Interiøret i kjøkkenet vil være en stor hjelp for å velge farge og tekstur av materialet. Stoffet kan være i tonen i gardiner, tapeter eller møbler. For kontrastfarger kan ødelegge hele designen.

Trekonstruksjoner

hengekøye laget av treNoen eiere av luksus raser foretrekker å bruke tungvint solsenger. De tror at en sjarmerende fitte trenger plass til baderomsbehandlinger og hvile. For å gjøre et slikt hjørne, trenger mesteren følgende:

 1. To planker: treholder og ryggstøtte. Du kan bruke andre materialer, men de skal være enkle og pålitelige.
 2. Sy en pose (i størrelse på et brett) av et behagelig stoff. Legg forsiktig et skum eller sintlag på det og legg det på en treramme. Kanten må løses.
 3. Som festemidler bruker en kjede, stenger eller ledning. Disse delene er festet på baksiden eller bunnen ved hjelp av skruer og andre enheter.

trehengekøye på kjedenDu kan også kjøpe et rør med stor diameter for sanitære formål. Fest den med en pels på begge sider (ytre og indre). en koselig hengekøye for en kattPå ringene av røret, fest stengene og dekk dem med pelsinnsatser.

Man bør være spesielt oppmerksom på størrelsen på rookery. Det skal ikke dekke hele radiatoren. Dette forhindrer at varmen kommer inn i rommet.

Det er sjelden praktisert å bruke en hengekøye for en katt på et vindu. Den hviler på kraftige suckere. hengekøye for en katt på suckersFor å opprette det, må du finne to holdere på metalltau som festes til rookery. Deretter lage et skjelett av rør og sy stoffstoff. Skru to andre sugekopper til hullene på den. Lås enheten på vinduet. Så den raffinerte kattungen vil kunne observere hva som skjer på gaten.katt med en kattunge i en hengekøye

Noen enkle tips vil bidra til å bygge en fasjonabel hengekøye for en katt på et batteri, og dermed gi det et riktig sted å hvile.