Voksende persille til salgsEtterspørselen etter krydret vitamingrønt er stabil hele året. Men om sommeren kan persille økes for salg, og mange kan brukes til eget forbruk. Derfor, for kommersiell produksjon er det nødvendig å velge en helårs syklus. I lavsesongen er etterspørselen og prisen på vitamingrønt mye større.

Særegenheter av virksomhet på persille

I salget kommer rene og friske greenerDet må tas hensyn til en forretningsplan for voksende persille, kostnadene vil lønne seg og bli lønnsomme dersom en rekke vilkår er oppfylt:

 • sommerområde for persille ikke mindre enn ett hundre;
 • på forhånd forberedt et sted for salg av friske grønnsaker;
 • Drivhuset er bygget om vinteren med oppvarming og belysning;
 • Området i en leilighet med nødvendig arrangement er allokert;
 • frømateriale av egen produksjon eller kjøpt i bulk;
 • Det er spesialist i voksende grønnsaker.

Stabil kvittering av grønn masse kan kun sikres med kunnskap om anleggets agroteknikk. I massedyrkingen av grønne blader før kutting må være sunt og attraktivt for kundene. Persille må selges for frisk. Den kan lagres på et kjølig sted i ikke mer enn en uke, mens du mister smaken. For å få en stor fortjeneste må du oppnå en høy andel voksende persille i drivhuset.

Virksomheten vil være mer effektiv hvis vi sammen med persille er engasjert i å tvinge løk, vokser tidlig moden salat og dill. Komplekse forsyninger i salgssentrene er verdsatt mer.

Agroteknikkanlegg

Feltet er sådd med persillePersille er av to typer, løvrike og rot. Begge greener er like nyttige, men rot persille har dessuten en verdifull rotbeskjære. Leafy varianter har former med glatte blad og bølgete. I lavsesongen er etterspørselen etter glatt persille stor, det antas at det er mer velduftende.

Related  Voksende bringebær i landet

Persille frø er tugous. For rask spiring må de bringes til proletariatets stadium og deretter sådd i tilberedt næringsjord. I fremtiden, under gunstige forhold, vil greenene vokse to måneder før første start, og senere kan den gradvise høstingen fra en busk fortsette i en måned. Hvor raskt persille vokser til salgs, avhenger av overholdelse av utviklingsbetingelsene.

Frø spirer ved en temperatur på 3-4 , og skuddene tåler en nedgang til -9, men ikke for lenge. Komfortabel temperatur for planteutvikling er 15 grader. Etter 20 utvikles det verre, så i sommer vokser persille godt i skyggen. Jorden bør være moderat fuktig samtidig. Jordens sammensetning er fremstilt som en løs og fruktbar blanding med tilsetning av biohumus. Det skal bemerkes at persille ikke tåler friskt organisk materiale og i gjødsling, bør nitrogengjødsel oppta en liten del.

Drivhus for voksende persilleFor å få tidlig grønt på våren må du bruke drivhus, og i høst – drivhusene. I slike tilfeller er det bedre å dyrke løvrike tidlige varianter, siden roten ikke er i høy etterspørsel. Oppnådde rotgrønnsaker i høst skal lagres i sand og brukes neste år som testikler og for drivhusdestillasjon hjemme.

Persille persille til salgsVann anlegget sparsomt, men ofte. Når det vokser om vinteren, er det nødvendig med obligatorisk belysning med spesielle lamper med det spekteret som er nødvendig for planter.

Voksende persille i et drivhus

Voksende persille i et drivhusFor å gjøre fullere bruk av dyr oppvarming av krets og belysning, er den beste måten å vokse i flere nivåer på stativer. Det er viktig:

 • akselerere spiring av frø ved før spiring;
 • så til en dybde på 1 cm og la avstanden mellom radene på 30 cm;
 • tynning med en avstand på 5 cm bush;
 • moderat vanning
 • Topp dressing to ganger i høysesongen med komplekse gjødsel.

Related  Varianter av reddiker på hagen sengen

Den gunstige temperaturen for vinter voksende persille er 18 grader.

Før du kutter den grønne massen per dag, må plantene bli vannet godt, slik at grønnsakene er saftige. Hold planter kan være lengre tid, hvis fjernet fra røttene og legg i en plastpose.

Hvordan vokse persille hjemme

Voksende persille på vinduskarmenFor hjemmelaget persille er det nødvendig å legge opp et lett underlag med næringsstoffer. I tillegg vil det bli nødvendig med spesielle beholdere og hyller. Den beste måten ville være å tvinge et persilleblad fra høstede røtter fra høsten.

Det er ikke nødvendig å bruke hele stangen. Det er nok å ta halvparten av gulvet med toppen. Ved planting må du ta vare på dreneringen slik at det ikke er stillestående vann i beholderne. Hellende persille, du kan ikke hælde vann i midten, og selve roten skal stige litt over bakken.

Få persillefrø selv

PersilleblomsterHvis du tar rødder av persille i fjor og plant dem, så innen 45 dager, i tillegg til bladene vil dukke opp en blomst parasol persille, som minner om dill. Innen 120-130 dager vil frøene utvikle seg og modnes i den. Persillefrø er små og smelter lett. Samtidig kan du skyte dem bare i en tilstand av fullstendig modenhet. Et bilde av persillefrøene viser hvor vanskelig det er å samle dem.

Alt om voksende grønne omgivelser – video