kirsebærmonilia sykdomVoksende sunnere kirsebær er ikke lett. Sykdommer av en søt kirsebær med et bilde og kamp mot dem – et tema i artikkelen. Treet er syk når det svekkes av feil omsorg, utilstrekkelig ernæring. På grunn av tidlig frukting blir sykdommer sjelden tatt bort. Hvis du ikke opprettholde et system med hage beskyttelse, sykdommer innført dypere, mister kirsebær makt og ikke lenger redde avlingen – for livet av treet vil måtte kjempe.

Sykdommer av søt kirsebær

Alle sykdommer i den søte kirsebær er delt av fordelingen:

  1. Svamp, forming spotting, døende ark, bær, koffert. Dette er den vanligste typen sykdom. De spres av sporer, bæres av et skittent instrument, vinden.
  2. Bakteriell – infeksjon mikrobiell, skade skadedyr, vind, skitne verktøy.
  3. Viral – blir introdusert av insekter, overført fra ett sted til et annet. Det er ingen forberedelser fra virussykdommer, de viser et vaskulært system. Bare å fjerne det syke treet kan redde hagen.
  4. Smittsomme – feil vare, frost crack, ikke rettidig og riktig utført beskjære, tetting voks rå skiver, grener brekke under snø eller frukt belastning.

Forebyggende tiltak, rydde skadedyrshagen og oppmerksom behandling av hvert skadet blad, vil bidra til å holde kirsebæren frisk.

Brune og holey flekker av soppsykdommer

kirsebærblomstÅ anerkjenne kirsebærsykdommen og kjempe mot dem, vil hjelpe bildet. Spiny spotting er den vanligste sykdommen av kirsebær. Sykdommen dekker hele planten, men begynner med brune flekker på bladene. Den dvale med mycelium og sporer i bark og på grener.

For å lokalisere ved første tegn på sykdommen med pasienter tråder cut blader, sorrel juice behandlet sårene tre ganger i løpet av 10 minutter, dekker hagen banen. Forebyggende behandlinger på våren med kobbersulfat – blå spraying. Den første behandlingen med nitrofenom gir det beste resultatet.

phyllocystosis av søt kirsebærBrown spotting – phyllosis manifesteres av runde flekker med nekrotiske angrep. På begge sider av stedet er svarte prikker synlige-conidia. Med utviklet sykdom faller bladene fra hverandre, sammen med pycnidia, som sprer infeksjonen. Forebygging og behandling av brune og perforerte flekker er de samme.

Rottenness av kirsebærfrukt

rottenness av kirsebærfruktBeskrivelse Disease Control og kirsebær frukt med et bilde av dem ville være ufullstendig uten et tordenvær moreller og kirsebær – moniliosis. Symptomet på sykdommen er de visne øyelokkene, og råtne frukter. Utviklingen av sykdommen er rask, så selv den tidlige modne bæren har tid til å forverres. Oppdretters oppgave var å gi kirsebærresistens mot moniliasis kirsebær. Kampen mot sykdommen består i å samle og ødelegge padanker, planteavfall på bakken. For forebyggende behandling bruk kobberholdige stoffer. Lagrer treet fra den grå rotting hvite vasken i slutten av høsten.

fruktig moniliasisPå frukt råte utvekster bær som er anordnet i konsentriske sirkler, som i bildet, i motsetning kirsebær sykdom og deres behandling. Således forblir blader friske. Bærene fjernes, grenene kuttes med den implanterte sykdommen. Tilstrekkelig ernæring med mineralgjødsel og vårbehandling av treet med soppdrepende midler er forebygging av fruktrot. Under inspeksjonen kan du avgjøre hvorfor kirsebæren råtner i et tre i henhold til plasseringen av piknikene. Det kaotiske arrangementet av vekstene er karakteristisk for moniliose. I dette tilfellet er hele treet påvirket av sykdommen. Bladene tørker opp, fruktgrene blir sprø, tørre, skjelettgrenene tørker gradvis ut. Hvis bæren bunker i treet med bunter, er det monolitosen til den søte kirsebæren.

kirsebær blad spot

cocycomycosis av kirsebærbladerCucimacosis av den søte kirsebær er en sykdom i et fuktig varmt klima. På bladene er det røde prikker, fra bunnen de er dekket med rosa sporer. Bladene visner, faller, treet får ikke fotosyntese, biologiske prosesser går sakte ned. Kirsebær om vinteren lar seg svake og fryse. Forebygging av scab – behandling av kirsebær med jernsulfat selv om våren, før blomstringen. Senere er sykdommen inneholdt i stoffet Horus.

Hvorfor faller den søte kirsebær midt om sommeren? Træret ble syk med hvit rust – en soppsykdom. Fallen løv er fjernet, og treet er spesielt nøye forberedt til vinter – alle forutsetninger for å fryse.

Destruksjon av tre med sopp

ved ødeleggelse av soppKirsebærtre er svakt, ikke resistent mot sykdommer. Sykdommer av kirsebærgrener i bildet, og deres behandling – beskjæring og brennende sjukt tre. Åpne skiver bør behandles med hagesaus.

Sour-yellow tinderEnda mer farlig er den falske og surgule tinderen, som har valgt en kirsebær. På treet på bunnen av stammen, i sprekket, vises hvit rot. Stammen, rammet av rot, bryter lett fra vinden. Treet myker. Det er umulig å beseire en tinder. Han har allerede spiret inn i kroppen. Det gjenstår å fjerne kirsebær, eller regelmessig fjerne oppbyggingen. Utbytter er selvsagt avtagende. Den primære årsaken til soppinfeksjon i skogen er frost, ikke børstet og ikke lukket.

Mosaic sykdommer

mosaikk av kirsebærPå bildet er en mosaikk sykdom av søt kirsebær, og deres behandling er umulig. Symptomene på sykdommen finnes på bladplaten i form av bånd med modifisert farge, sirkulære sirkler. Platen deformeres, endrer farge, dør. Fotosyntese er forstyrret, treet er svekket. Men sykdommen går dypere, ødelegger kanalene av sap-strømmen.

Forebygging av virussykdommer er i redning av skadedyrsbærere og kjøp av et sunt plantemateriale. Hvis treet er syk med en mosaikk, kan den ikke bli frelst, det er nødvendig å opprotere og utføre karantene på jorden.

Ikke-kommunale sykdommer

ravharpiks på kirsebærStrømmen på tønne av ravharpiks bør ikke snakke produsenten. Dette er ikke en infeksjon, men treet søker å helbrede et uheltet sår, leder nye deler av tyggegummi inn i det åpne såret. Men trofasåret strammer ikke, treet råtner og tannkjøttet strømmer. Årsaken kan ikke være en lukket frost, en ødelagt gren eller en feil beskjæring. Tannkjøttet kan flyte hvis treet sitter på sur jord eller grunnvannet har steget.

Etter beskjæring skal åpent sår tørke, bare da dekke hagen med et tørt kutt.

For å stoppe tildeling av harpiks, må stedet rengjøres, kuttes med kobbersulfat, og tre ganger med 10 minutter brytes behandlet med sorrelblad. Etter kuttet, lukk hagen.

Kampen mot kirsebærblomstrene – video