Blackberry AgavaBrombær finnes ikke så ofte i russiske hager, da hennes nærmeste slekt er hindbær. Dette skyldes at anlegget ikke tåler vinter og er krevende i omsorg. Slike mangler er blottet for bjørnebær Agavam, beskrivelsen av hvilken tillater en å snakke om sin upretensiøsitet og motstand mot ugunstige værforhold. Derfor må hver gartner huske flere egenskaper av denne planten og reglene for dyrking.

Variety Funksjoner

store bær bjørnebær agaveHjemland Blackberry Agavam er Nord-Amerika. Den er preget av sin høye bush høyde og kraftig rotsystem. Lengden på skuddene sine når 3 meter. Etter hvert som hun vokser vokser hun mye. En slik plante vil være et utmerket alternativ for å dekorere sommerhus og pergolaer.

Unge skudd er malt i lysegrønn farge. Gradvis får de en rød-violett nyanse og svette litt. Blackberry har store pigger. Bladene langs venene er også feil. Særpreget av sorten er at alle platens plater kommer ut av ett punkt.

Anlegget lindrer ikke bladet til frosten. Ofte går det under snøen med bladene. Blomstrende begynner i mai. Blomster samles i store racemoseblomstrer.

Ved å studere beskrivelsen av Blackberry-sorten Agavam blir det klart at det er rikelig fruktbart. I en børste vokser opptil 20 store saftige bær. Vekten av hver av dem kan nå opp til 4 gram. De er fullt modne i midten av august. Karakterisert av en behagelig søt smak. Det totale utbyttet når 15 kg bær fra en busk.

En busk kan årlig bære frukt i 15 år. Planten tolererer perfekt frost til -30 grader. Bærer en tørke. Med en langvarig mangel på fuktighet blir bærene mindre. Føles godt og på fuktig grunn. Skygge tett.

Related  Planting og omsorg for svart radise i landet

Grunnleggende landingsregler

Brombær beskjæring regler før plantingPlantering og omsorg for Blackberry Agave krever ikke spesielle ferdigheter og kunnskaper. For å vokse en sunn plante, bør du huske noen grunnleggende anbefalinger for lettere planting:

 1. Plantene plantes om våren våren. Bare slik at brombæren vil ha tid til å slå rot og tilpasse seg nye livsbetingelser.
 2. Hvis jorda på stedet er for sur, må det kalkes.
 3. Basert på beskrivelsen av Blackberry-sorten Agavam, følger det at det tåler godt skyggen. Det er bedre å gi preferanse til godt opplyste områder for planting.
 4. Før du planter i den forberedte brønnen, anbefales det å lage litt mullein, humus og superfosfat.
 5. Unge planter etter planting anbefales å kuttes slik at ikke mer enn 25 cm skudd forblir over bakken. Pristvolnuyu territorium er mullet med sagflis eller nåle nåler.
 6. Planteplanter kan være i rader eller busker. Hver sapling må ha minst 2 kvadratmeter. meter fri land.
 7. Blackberry krever en strømpe til trellisene. Til dette formål trekker to stivfaste kolonner en ledning. Den første tråden er 0,4 m over bakken, den andre er 1,2 m og den tredje på en avstand på 1,7 m. Etter hvert som planten vokser, blir skuddene festet til slikt trellis.

Gitt beskrivelsen av Agavams brombærfarge og reglene for plantingen, vil det være mulig å avle en ekte blackberry på sin side. Han vil nyte høye utbytter i mange år.

Kompetent omsorg

bjørneplantasjeTa vare på björnbær av denne sorten er enkel, selv en uerfaren gartner kan enkelt takle det. Det viktigste er å observere flere grunnleggende regler:

 1. Planter som har fylt 2 år er avskåret i høst. Kutt alle skudd uten unntak. Skudd av unge frøplanter er bundet i en bunt og bøyd til bakken og bundet til trellis bunntråd. Dette må gjøres før kaldt vær.blackberry trim
 2. Blackberry trenger regelmessig vanning. Gjør dette med varmt vann en gang i uken. Under en busk strømmet noen bøtter med vann.
 3. Periodisk løsnes jorda rundt buskene. Dette vil sikre bedre inntrengning av oksygen til røttene og vil unngå utseendet av ugress.
 4. Sorten er resistent mot sykdommer og skadedyr. Av og til blir han angrepet av en majbille eller en bjørn. For å unngå dette, plant rundt buskene marigolds og calendula. Eteriske oljer som finnes i disse plantene, støter på skadedyr.Blackberry agave er motstandsdyktig mot skadedyr
 5. Ved begynnelsen av vegetativ perioden utføres gjødsel med nitrogengjødsel. I tillegg vil en gang en sesong kreve innføring av potash gjødsel.

Related  Hvordan vokse kålplanter av deg selv?

Mange bilder og en beskrivelse av Blackberry-sorten Agavam presenteres på Internett. Husk bare noen få anbefalinger, du kan enkelt vokse denne bæren på nettstedet ditt.