jordbær Baron SolemacherBlant sommerenes innbyggere blir barber Solemacher stadig mer populær med hvert år som går. Beskrivelsen av sorten, bilder og anbefalinger for enkel omhu vil overbevise deg om å bli en fan av denne søte skogsbæren. Tross alt er det ikke for ingenting at siden 1935, da sorten ble oppdrettet av tyske oppdrettere, og så langt har den vært i ledelsen i rangeringen.

Beskrivelse og fordeler av sorten

fruiting varianter Baron SolemacherJordbær Baron Solemaher er remontant, noe som betyr at hun blomstrer og fructifies flere ganger i løpet av sesongen.

Den vokser tette, små, spredte busker, som når en høyde på 20 cm, er kompakte nok og godt foret. Opptar liten plass, mange gartnere bruker selv planten som en takle under utformingen av blomsterbed.

Bladene er en svakt lys grønn nyanse med middels ribbing og rynke. De er preget av glans, konveksitet, pubescence og tilstedeværelsen av skarpe, skarpe kanter.

Det blomstrer tidlig (i den sentrale delen av Russland blomstrer er allerede observert i midten av mai). Blomster og frukt fra juni til høst frost. Blomstene er små, plassert på korte peduncles. Variety Baron Solemacher er preget av oboepoloe blomstrende.

ingatheringBærene er små (opptil 5 g), vakker konisk form, mørk rød, søt og veldig velduftende, som ekte skogen jordbær.

Jordbær Baron Solemacher har flere fordeler:

 • stabilt høyt utbytte;
 • like godt fructifies både i hagen områder, og på balkongene, loggias, og selv på windowsills;
 • god frø spiring;
 • motstand mot frost og varme perioder;
 • avlingen modnes tidligere enn de fleste andre varianter;
 • utholdenhet i forhold til sykdommer og skadedyr.

Utstyr for frøplanter

skuffer for dyrking av frøplanterDenne typen antenner gir ikke (bare korte stenger med små rosetter), så vokser jordbær Baron Solemaire fra frøene. Prosedyren er ganske omhyggelig, men fascinerende.

Frøsåing begynner fra andre halvdel av februar eller tidlig i mars, for å få tid til å transplantere frøplanter før sommervarmen.

Følgende beholdning og materialer vil være påkrevet:

 1. Kapasitet for frøplanter. Prefekt bør gis til plastkasser, da treet er rottet, smittet med bakterier og soppsporer. Ideelle – spesielle klare kassetter for frøplanter med dreneringshull.
 2. Polyetylenfilm (i ekstreme tilfeller kan du bruke en kulinarisk film).
 3. Drenering (utvidet leire, småstein, shingles shingles).

For vanning av frø og skudd, kan du bruke en gummipære (liten) eller en stor sprøyte.

Jordforberedelse for frøplanter

jord for dyrking av jordbærplanterVed dyrking av frøplanter av ujevn jordbær Baron Solemaker fra frø, bør det tas særlig hensyn til jordblandinger.

Hennes forberedelse begynner noen uker før såing. Det bør være fruktbart, dekontaminert og kvalitet jord. Du kan forberede det selv ved å kombinere følgende komponenter:

 • 1 del torv og sand med 2 deler greskebunn;
 • 3 deler torv (lav surhet) og 1 del vermicompost og grov sand.

Legge til biohumus vil gjøre jorda mer fruktbar. Den rike mineralske sammensetningen (huminsyre, magnesium, nitrogen, kalsium, fosfor og kalium) gir frøplante med tilførsel av næringsstoffer, forbedrer overlevelse, forbedrer veksten.

I jorda legg til treaske og overgravd gjødsel, hvorpå 30 minutter dampes i ovnen og gi tid for utvinning (2-3 uker).

Voksende frøplanter

jordbærfrø Baron SolemacherDet er ingen problemer med å plante jordbærfrø av Baron Solemacher-sorten. Prosessen og bildene er beskrevet nedenfor:

 1. Før sådd blir frøene gjennomvåt i en løsning av “Humata” eller “Epin” (vekststimulerende middel).soaking frø
 2. Deretter tørkes de litt og plantes på overflaten av rikelig fuktet jord.
 3. For å opprettholde optimal fuktighet strammes beholderen med en film.voksende frøplanter

Under hele dyrkningsperioden er det nødvendig å opprettholde temperaturregimet (+18 grader).

Landing i friluftsliv og omsorg

planting seedlings i det åpne bakkenPå et fast sted i hagen plantes plantene i slutten av mai – tidlig i juni. Nettstedet bør velges høyt og mest opplyst. Ved avstigning er avstanden mellom buskene 30-35 cm.

For å ha jordbær fruktet lenge og rikelig, er det nødvendig å utføre de grunnleggende omsorgstiltakene:

 1. Vanlig og rikelig vanning (helst med varmt vann). Spesielt planten trenger vanning på elva og etter blomstring, på en tid når bær er bundet og helles.
 2. Innføringen av gjødsel (i vårperioden, i fasen av grønne eggstokker og etter siste høst).
 3. Luke og lossing av jorda. Mengden propolis kan reduseres ved å bruke organisk mulch, i tillegg vil det forbedre jordens permeabilitet.lossing av jorda
 4. Ekstra befruktning med treaske (1 glass per 5 fruiting busker) utføres etter å ha losset jorda med rakes.
 5. Forebyggende sprøyting av busker med 1% Bordeaux væske (tidlig vår, i perioden fra begynnelsen av veksten av bladene til forlengelsen av peduncles, etter begynnelsen av knoppseparasjon, blomstring og høsting).

Jordbær Baron Solemaher på stedetInteressert i beskrivelsen og bildene av jordbærvarianter Baron Solemacher? Denne anlegget er verdig å okkupere et sted i Dacha. Med riktig omsorg, vil hvert år det glede seg om den raske høsten av bær.

Strawberry Baron Solemacher på nettstedet – video