Aromatisk søt melonVi tenker ikke på produktets kompatibilitet, ved festbordet. Senere klager vi på ulempe, med henvisning til dårlig matlaging. Faktisk spiste vi mye forskjellige smaker og betalte for det. En spesiell effekt med slik ulovlighet er bruken av melon som en dessert. Med hva du ikke kan spise melon og hvorfor, finner vi det ut.

Hva er kjent om produktets kompatibilitet

Melon blander seg ikke godt med andre produkterTabellen over inkompatibilitet av produkter har lenge blitt utviklet. Hun indikerer at du kan spise på ett måltid, og hvilke retter er bedre delt. Betydningen i oversettelsen til språket til den vanlige forbruker er at for nedbrytning av produkter i komponenter er det nødvendig med en annen sammensetning av magesaft for hvert produkt. De ble kombinert i grupper ved surhet og ved spaltningsevne. I dette tilfellet er det en lett nedbryting av mat, og magen er ikke overbelastet.

Hvis samtidig matvarer som krever forskjellige komponenter i magesaften blir matet samtidig, nøytraliserer de hverandre hverandre, og fordøyelsen er sakte, det er tyngdekraften og andre problemer. Derfor snakker de om kompatibiliteten til produktene for samtidig mottakelse.

Det er best å spise melon separatTyper av produkter som er inkludert i menyen:

 • Protein, som krever syrer for enzymer
 • sure planteprodukter;
 • Lett sure, ikke-stivelsesholdige vegetabilske produkter;
 • stivelsesprodukter, gjæret i et alkalisk medium.

Det tradisjonelle andre kurset, kjøtt med garnering av grøt eller poteter fordøyes dårlig, og med kål garnering er bra. Med feil matinntak er det dårlig fordøyd, de fleste næringsstoffene går i avfall.

Den fantastiske vitamingrønt av salat og spinat med tilsetning av salt er helt tapt. Grønn te med melk er en ubrukelig kombinasjon. Kaffe og en sandwich ødelegger gjensidig verktøy.

Melon er uforenlig med noen produkter. Hun spises i intervaller mellom måltider av annen mat, som ikke er mindre enn to timer. Til de samme inkompatible produktene er fersk melk. Det er et proteinprodukt, men i et surt miljø blir det rullet inn i en vanskelig å fordøye masse.

Hvorfor ikke spise melon med andre produkter?

Bruk melon på tom mageMelon tilhører familien av gresskar og en nær slektning til en agurk. Siden selve utseendet på adelsbordene har hun blitt en favoritt dessert. Ingen visste da at feil mat av melon kan føre til døden. Etter en annen matmors død skjedde det, forgiftningsmennene ble henrettet. Senere forsto vi at en melon ikke kan være en dessert. Hennes smak og aroma er nytes i det øyeblikket magen er lastet og klar til å ta en ny del av maten.

Related  De beste varianter av en kort tomat med et bilde og en beskrivelse

Det viser seg at den søte grønnsaken vil forbli i magen i noen minutter, melonmassen blir fordøyd i tarmen. Hvis til henne for å hindre, å holde fast i mage, problemer vil du ikke vende tilbake. Her går hun raskt, ikke fordøyd, med alle konsekvensene – flatulens, diaré, kolikk, kvalme. Derfor må du fullt ut nyte honningsmaken av Chardjou-melonen for å tømme magen og sakte sette et stykke inn i munnen, lukke øynene med glede. Denne spising vil være til stor nytte. Derfor må du spise melon separat fra andre matvarer.

Melon med melk vil føre til mye problemerLavkaloriprodukt inneholder 35 Kcal per 100 g, men inneholder:

 • energikomponenter er hovedsakelig karbohydrater;
 • matfibre;
 • vitaminer og mineraler.

Imidlertid er jern i melon 10 ganger mer enn i kylling og melk. Kalium er tilstede 120 mg, mye nikotinsyre, vitamin C. På grunn av den høye konsentrasjonen av folsyre anbefales produktet til personer med nedsatt hjernevirkning, eldre. En melon er også nyttig i tilfeller av leversykdom, anemi, sykdommer i kardiovaskulærsystemet. Stoffet av svoveloksydismutasen, som er tilstede i melonen, gjenoppretter ro i sinnet, lindrer tretthet.

Melon honningSamtidig anbefales ikke et søtt produkt for vekttap, diabetespasienter. Til medisinske formål injiseres melon i dietten under oppsyn av en lege. Til støtte for det faktum at melon er et uavhengig produkt som er uforenlig med andre, vil vi bringe kroppens reaksjon på samtidig mottak av ulike komponenter:

 1. Melon med melk eller sure melkeprodukter vil skape en voldsom avføringsvirkning. Derfor, ikke kjøp yoghurt med melon for barn. Til tross for forsikringene fra produsentene, hvis produktene er naturlige, vil diaré ikke holde deg venter.
 2. Det er umulig å spise en melon helt på tom mage, problemer med hevelse og kvalme vil begynne. Det er farlig for de som har problemer med mage-tarmkanalen.
 3. Alkohol og melon er uforenlige. Det er tre måter å få problemer på her. Noen klager over sterk forstoppelse, andre overfører TRP-standardene på vei til toalettet. Det er også noen som blir tatt bort av ambulansen for å vaske magen.
 4. Sykepleiere må ikke spise meloner. Barnet vil uunngåelig ha en løsning av stolen. Alle mødre er redd for dette, så snart dehydrering av et barns organisme kommer.
 5. Å drikke en melon med vann er heller ikke anbefalt, gæring, kolikk og diaré kan forekomme snart.

Related  Hakke av poteter

Kombinasjon fører til problemer og forklarer hvorfor du ikke kan spise melon med andre produkter. På et spesielt sted er samspillet mellom to legemidler, honning og meloner i magen.

Hvorfor ikke spise melon med honning?

Melon med honning kan skape en stein i tarmeneFra gamle tider er ordren gått, ikke å spise en melon med honning. I disse dager ble tarmobstruksjonen kalt en tarmsving. Så ble det antatt at honning med melon skaper en stein i tarmene, brudd på patenen, og en forferdelig tortur venter på en person.

Men det er mennesker som spiser honning og melon samtidig uten konsekvenser. Leger tror at kompatibiliteten melon og honning, selv for en sunn person i spørsmålet. For de som har gjennomgått en hul operasjon, og har pigger og arr, kan de få tarmobstruksjon. Derfor, for å risikere helsen og slå to legemidler til en eksplosiv blanding for kroppen, er det ikke verdt det. Folk som alltid spiser melon med honning og ikke opplever ubehagelige opplevelser, er en. Før du utfører et eksperiment, tenk på hvem som trenger det?

Video om solfrukt