Ripe væske eplerÅ lede en sunn hage er dette menneskets flid, multiplisert med kunnskap. Et levende tre er så utsatt for sykdom som vi er. Bare en person kan klage, gå til en lege, og frukthagen vil stille vente på hjelp. Signal for svekkelse av vitalitet vil være forfall av frukt, avlet insekter og barkens tilstand. En oppmerksom horticulturist vil avgjøre hvorfor eple epler knekker på de første tegnene og vil ikke tillate et dypt nederlag.

Hvordan få en god høst

Kontroll av plantesykdommer og skadedyrResultatet av våren, bør sommeren hageverk være en anstendig høst av epler. Hvis hagen er rikelig blomstret, godt pollinert, så er gartneren oppgave å holde eggstokken. Fallet av eggstokkene i den første perioden er selvreguleringen av treet. Det kan ikke bære alle frukter. Ifølge forskere blir bare 5% av blomster til høstoppdrett av epler. Ellers vil høsten bryte sine grener med sin vekt og svekke fôretreet selv.

Hvorfor faller friske epler av?

Fall epler fra de velpleide trærneTræret er nødvendig for å hjelpe, gi det med mat, forebygge sykdom. Derfor er det nødvendig å overholde jordbruksteknologi. Det er riktig å mate treet og beskytte det. Dersom det på begynnelsen av våren og i løpet av de to første månedene av sommeren treet jevnlig i to uker for å gi gjødsling med organisk og mineralsk nitrogengjødsel, er frukt fylling gitt, og spørsmålet om hvorfor epler faller av eple med den første perioden, oppstår aldri.

Et sunt äppeltrær produserer så mye frukt som det har nok ernæring, oppnådd som følge av befruktning, fuktighet fra vanning og lysenergi.

Det helles eple i fremtiden må skape den samme smaken som et grønt ung eple ikke har. Derfor, fra den første august, endres sammensetningen av dressingen. Nå trenger trærne mye kalium og superfosfat. Disse stoffene fungerer som en trærfôr i høstperioden, noe som øker vinterhardheten. De bidrar også til assimilering av den biologiske formen av stoffer og dannelsen av aminosyrer, enzymer som gjør eplet rødt, velsmakende, duftende. Feeding treet, forventer vi fra det en stor høst av deilige saftige epler.

Related  Foto og beskrivelse av en av de eldste varianter av eple Melba

Duftende frukter er resultatet av omsorg for sommeren bosattAv stor betydning er å vanne epletreet under fruiting. Får ikke nok fuktighet, med det formål å bevare seg selv, trekker treet væske fra frukten, som kan rynke og falle. Derfor er vanlig vanning av hagen under fruiting obligatorisk. Men røttene trenger oksygenforsyning, og hvis regnet fortsetter i flere uker, er jorden overflødig med fuktighet, det er også mulig å dumpe epler. Under disse forholdene er det nødvendig med lufting av jorden, dens luftmetning ved hjelp av dyp løsning av nærbunnsirkelen. Det er ikke vanskelig å utføre disse aktivitetene, og spørsmålet om hvorfor eplene skraper frukt vil aldri forstyrre en omsorgsbriller.

Sykdommer som fører til reduksjon i utbytte

Epler er berørt av fruktrotEn hvilken som helst sykdom i frukttreet fører til tap av høst i alle stadier. Hver sykdom bidrar. Ofte jobber sykdommer og skadedyr i nært samarbeid. Derfor er det viktig å holde hagen i samsvar med kart over de agrotekniske aktivitetene på den anbefalte tiden.

For å opprettholde en sunn hage er det nødvendig å utføre behandling og forebygging mot sykdommer og skadedyr på den anbefalte tiden i lokaliteten.

Fungerer i høsthagenHvorfor råtner epler på epletreet og kan sykdommen bli beseiret? Denne fruktrot eller moniliose slo frukt. Sykdommens sykdom, multipliseres med sporer, dvale i myceliet i bakken og på plantenes rester. En stor fare er den uren forfallne frukten som er igjen på høsten i hagen. Neste år vil det bli en ny infeksjon fra de overvintrede restene. En gartner krever grundig rengjøring og desinfisering av hagen etter at høstingen er fullført.

Eplet Moniliose er distribuert:

  • i fuktig, varmt vær;
  • befolket på skadede frukter;
  • går til sunn frukt når du berører.

Related  Hvordan transplanterte gooseberry riktig

Å råtne er ikke hevdet en stor del av avlingen soppdreper behandling er nødvendig for å utføre hagen i to uker, tisse hver kvist. Forberedelser av systemisk virkning, tillatt for bruk i datterbedrifter, er Skor, Topaz, Fundazol, Hom. De virker på andre sykdommer forbundet med ødeleggelse av epler, slik som skorpe, moniliosis forløperen. Derfor, når fungicider blir behandlet samtidig, er det en kamp med scab på epletreet. Effektiv vil være noen forberedelser basert på kobber, men deres bruk under fruiting er uønsket. Kobberpreparater brukes i vårperioden.

En trofast assistent til gartneren er en speilUtvikler moniliose av eple trær, starter med dannelsen av epler på størrelse med en valnøtt. Det var da når den første molt møll gravemaskin gjør et hull i huden av epler og frukt trenger dypt inn i konflikten, som vokser i mycel og ødelegger eple. Først vises brune flekker, deretter et grått belegg, som ligner på mugg. Dette er nye tvister, klar for implementering. Hvis det kommer en berøring med en annen frukt, så vil infeksjonen oppstå, og rotet vil gå videre.

Dette kan skje på treet før høsting eller når du lagrer frukt i vinterforhold. Noen varianter, særlig om vinteren og litt sur råte utsatt, da de har tykke skall og en tett vokssjikt som beskytter fosteret fra infeksjonen.

Frukt råteskader er et resultat av foreløpige skall skadedyr, hagl eller mottakelighet varianter grunn tynn skorpe, for infeksjon gjennom berøring.

Forberedelse av løsningen for behandling av epletrærBekjempelse av skadedyr som skader frukt og er forløperne for fremveksten av moniliasis forblir en integrert del av agrotekniske aktiviteter. Alle former for feller og sprinkling av epletrær mot skadedyr om sommeren er en forutsetning for å opprettholde en sunn hage. Derfor er tiltak for å bekjempe møllen samtidig beskyttelsen av fruktenes helse.

På spørsmål om hvorfor eplene er sprakk på epletreet, ble det mottatt et svar, som igjen bekreftet at manifestasjonen av en hvilken som helst sykdom ligger i komplekse årsaker. Sprekk av et eple er mulig hvis maten fortsetter, og huden er ikke elastisk nok. Det er kjent at skuret virker på en del av planten slik at de slutter å vokse. De innkommende næringsstoffene rive huden, og springen er sprukket.

Related  Den mystiske favoritt av gartnere er dragetreet

Men det er grunner til en fysiologisk natur. Etter en lang tørke fulgte tunge regner. Røttene kjørte saftene i store mengder, og den allerede poundende huden kunne ikke tåle det indre trykket. Hvorfor eplene sprakk på epletreet, som ikke er sykt i det hele tatt, i dette tilfellet er det klart. Det var nødvendig å ordne vanning i tørken og dekke røttesirkelen til mulken, slik at det ikke er noen plutselig forandring i fuktighet.

Tendensen til å sprekke er større i frukt med grov hud. I tillegg kan du ikke holde innhøsting av moden frukt på et tre lenge. De kan også sprekke og råtne.

konklusjon

For ikke å forbli uten avling av epler, er det pålagt å gjennomføre følgende tiltak for bevaring av hagen i hele sesongen.Tema for anvendelse av preparater

  1. Høstsamling av alle planterester og ødeleggelse ved brenning. Utfør rengjøring av bark, behandling og hvitkalking av trær med spesiell maling. Grav i koffertene.
  2. På våren er det nødvendig å reparere kronen og trebuksene før begynnelsen av sapstrømmen. Spray med en sterk urea løsning. På en grønn kegle, behandle kobberholdige preparater mot soppsykdommer.
  3. Etter å ha blomstret hagen, utfør beskyttelsesbehandlinger hver annen uke, kombinere behandlinger mot soppsykdommer og mot insekter. Ikke glem tid for å mate og vanne plantene.

Det er fortsatt å følge anbefalingene gitt i denne artikkelen for å bevare høsten av hagen din og for å tilfredsstille dine slektninger med deilige frukter.

Hvordan få en stor høst av epler – video

https://www.youtube.com/watch?v=4rgU_paXkyg