Meloner cassaba eller Melo cassabaMeloner av Kassab eller Melo Cassaba er fra Minor og Sentral-Asia. Gamle varianter er kjent for det faktum at søte frukter og rekordjuicitet ikke samles på meloner, men allerede i ferd med lagring.

I motsetning til kjente for europeerne meloner cantaloupe, er cassabs nesten ikke utsatt for uttalt smak. Fruktene av denne arten er avrundet eller knapt flatt, i mange varianter ved basen er det et merkbart mastoid fremspring. Kassens hud, avhengig av variasjonen, kan være glatt, dekket med maske eller mønstret. I enkelte varianter, selv på modne frukter, er hår synlige, vanligvis bare i eggstokkene. Kjøttet på kuttet er tett, de friske kutte fruktene er herbaceous med agurk aroma. Cassab melon planter er middels i størrelse. Til de skarpe bladene festes bladene ved hjelp av korte stengler.

Tidspunktet for modning og de områder hvor dette rekke dyrkes meloner, er meloner som Kassab delt inn i tre typer.

Sommerkassava melon

Sommerkassava melonSummer Kassab (var. Zhukowskii) av Minor og Sentral-Asia er liten i størrelse, glatt, rynkefri hud og tidlig modning. Til denne gruppen, aktivt dyrket i Asia Minor og USA, er det flere sortertyper:

  1. Kassab Zhukovsky er en melon med sfærisk eller knapt flatt, middelvektig frukt. På den gule, glatte eller litt rynket huden av meloner kan du legge merke til svaber og flekker av mørk grønn fargetone.
  2. Kassab oppdaget i form, størrelse og kvalitet på massen nær Zhukovsky arter, men svarte og grønne flekker på huden er mer synlige, og er i full modenhet melon.
  3. Honeydew eller honning melon er forskjellig fra ovennevnte varianter av glatt eller knapt mesh bark av frukt.

For alle sommerkassabene er det karakteristisk smelting eller litt fibrøst tykt kjøtt med høyt sukkerinnhold i modne frukter.

Sommerkål er høy i sukkerDet er nesten umulig å lagre disse melonene, så de er oftest brukt til lokal bruk i voksende regioner.En spesiell måte å lagre cassava melon på

Related  Varianter av courgetter for langsiktig lagring med bilde og beskrivelse

Kassaba høst-vinter forfallstid

Høst vinterkassabs, isolert i en rekke hassanbey, er større enn de tidlige og preges av en mer rynket overflate av frukter.

Modning skjer bare under lagring, noe som resulterer i at meloner lagres i 1 til 3 måneder under spesielle forhold.

I Karakalpakstan og Khorezm nærhet av dyrket melon Gurvak eller Gurbek også relatert til Kassab, men skiller seg fra dem i rund eller oval form uten fremspring og nesten glatt overflate skorpe.

Kassaba høst-vinter forfallstidPå melonskiven er en saftig, grønn pulp synlig og et lite hulrom fylt med store hvite eller gulaktige kremfrø. Modningstiden for meloner av denne variasjonen er 75-105 dager, men for å få fruktene modne søte, må de være vedvarende. Når den fysiologiske modenheten er nådd, er melonen ikke transportabel og brukes kun til lokalt forbruk.

Muscat melon Kassaba – video